Mascot International A/S

Indkøbskoordinator - deltidsstilling

Vil du sikre, at MASCOT får de bedste indkøbsaftaler?
Så er jobbet som indkøbskoordinator hos MASCOT måske lige dig. 

Udfordringen
Vi tror på, at det ikke blot handler om at købe billigt ind; det handler om at købe rigtigt ind. Når vi har styr på vores processer i samarbejdet med vores leverandører, så sikrer vi, at vi kan producere og levere verdens bedste arbejdstøj til tiden. For at styrke vores indkøbsteam leder vi derfor efter en kollega, der vil arbejde 30 timer om ugen.

Om jobbet
Med reference til vores Indkøbs- og Kvalitetschef vil du få til opgave at kvalitetssikre de data, vi sender til vores leverandører.

Herudover vil dine arbejdsopgaver blandt andet være at:
• Samarbejde med vores logistikafdeling omkring leveringer af handelsvarer.
• Gennemse og kommentere på vareprøver fra leverandører.
• Samarbejde med vores produktudvikling om vedligeholdelse og opdatering af produktdata (Product Data Management).
• Kontrollere layouts og vareprøver ift. vores definerede produktdata.
• Samarbejde med vores marketingafdeling om ændringer på emballager, produktbeskrivelser mm.
• Arkivering af vareprøver

Din base vil være i Silkeborg/Pårup, og du vil få en bred kontaktflade i ind- og udland, dog primært på mail, telefon og onlinemøder.

Hvem er du?
Du har en indkøbsrelateret uddannelse, og vi ser gerne, at du har arbejdserfaring med indkøb eller produktarbejde – gerne med udenlandske leverandører. Hvis du har erfaring med indkøb fra tekstilbranchen, er det en fordel, men ingen forudsætning. Du taler dansk på modersmålsniveau, og du behersker engelsk på et tilstrækkeligt godt niveau til at kunne gennemføre fagspecifik kommunikation på engelsk, både mundtligt og skriftligt. Du har gode IT-kundskaber og muligvis kendskab til SAP.

Som person lægger du stor vægt på detaljer og brænder for at dit arbejde er af høj kvalitet. Du trives med både at arbejde selvstændigt og i teams, og du er vedholdende – også med rutineopgaver. Vi ser gerne, at dit CV er stabilt.

Din motivation
Du lægger vægt på ordentlighed og professionalisme og er derfor på udkig efter nye udfordringer i en professionel og international vækstvirksomhed. Du motiveres af høje krav til dit arbejde, og du ser frem til at skulle samarbejde med dygtige og engagerede kolleger, som hele tiden sikrer, at du bliver udfordret, men også at du udvikler dig.

Hvem er vi?
Du kommer til at arbejde i en international vækstvirksomhed med sunde værdier og en fantastisk virksomhedskultur, båret af dygtighed, engagement, flid og samarbejde. Vi opfører os ordentligt over for såvel vores kunder, vores kolleger som vores leverandører. Vi giver frihed under ansvar og belønner resultater. Vi lægger vægt på ledelse, der gennem blandt andet coaching, motivation og opfølgning støtter den aktive udvikling af de enkelte medarbejdere, således at deres fulde potentiale udnyttes.

Del på:
Region:
Region Midtjylland
Jobtype:
Fast
Arbejdstid:
Deltid
Arbejdsdage:
Dag
Ansøgningsfrist:
Vi læser ansøgninger løbende
Tiltrædelse:
Hurtigst muligt
Arbejdssted:
Pårup
Yderligere oplysninger fås hos:
Jesper Bork Olesen
Mobil: +45 30944232
Hjemmeside:
http://www.mascot.dk
Tilbage til toppen