Mascot International A/S IT afdeling

WMS- /SAP Supporter

Er du serviceminded, og kan du se dig selv i en spændende rolle, hvor du skal supportere vores SAP-brugere på bedste vis? Så er det dig, vi søger! 

Som SAP Supporter får du en vigtig rolle i organisationen, hvor du, udover support og fejlfinding, skal samarbejde med brugerne om at identificere og forstå deres behov og udfordringer samt tilvejebringe effektive løsninger.

Med reference til vores IT-chef bliver du en del af et velfungerende team, som udover dig omfatter 6 kolleger. I teamet arbejdes der tæt sammen for at sikre en velfungerende platform og en stabil drift, primært på vores lager og for vores salgsorganisation.

Serviceminded Supporter
Du vil primært arbejde med support til vores brugere af SAP WM, SD og med et specielt WMS, der anvendes til styring af vores fuldautomatiske lager. Vi sørger for at du bliver klædt godt på til opgaven gennem grundig introduktion og oplæring i tæt samarbejde med relevante kolleger og afdelinger.

Herudover bliver dine opgaver, at:

  • Oprette leveringer til bl.a. showroom og sælgerprøver
  • Tilbagekøre leveringer, derefter lukke salgsordre
  • Køre kampagneordrer igennem vores flow
  • Printning af labels til kasser
  • Håndtere henvendelser fra vores Kundeservice herunder undersøge forskellige årsager til, at der ikke bliver dannet leveringer
  • Validering af kasseindhold, vægt og volumen
  • Udarbejdelse af brugermanualer og anden dokumentation

Hvem er du?
For at komme i betragtning til stillingen, har du:

  • En relevant IT-uddannelse på bachelorniveau, forretningsadministration eller tilsvarende erfaring
  • Stærk forståelse af forretningsprocesser relateret til salg og distribution samt lagerstyring
  • Gerne mindst 3 års erfaring med SAP SD og eller SAP VM, dog ikke et krav
  • Evne til at arbejde selvstændigt og i team
  • Stærke problemløsnings- og kommunikationsevner
  • Gerne et indgående kendskab til Excel 

Da vi er en international virksomhed med kolleger i hele verden, forventer vi, at du behersker engelsk og dansk flydende i både skrift og tale. 

Vi tror på langvarige arbejdsrelationer, og derfor forventer vi, at du har et stabilt CV.

Som person er du nysgerrig, og du har evnerne og lysten til at tilegne dig ny viden. Du er ikke bange for at stille de spørgsmål, der skal til for at sikre, at du forstår opgaven/problematikken, så supporten bliver løst effektivt og korrekt. 

Du arbejder systematisk med høj fokus på detaljer, der sikrer høj kvalitet, og samtidig trives du med et dynamisk arbejdsmiljø, hvor der hurtigt kan opstå behov for at ændre fokus eller prioritering.

Da du primært vil arbejde fra vores hovedkontor i Pårup tæt på Silkeborg, forestiller vi os, at du bor indenfor en times kørsel fra kontoret. 

Vi lukker rekrutteringen, når vi har fundet den rette kandidat, så søg gerne i dag.

Bliv en del af en stærk kultur
MASCOT er en international vækstvirksomhed med en stærk og ambitiøs kultur båret af engagement, kompetencer, flid og samarbejde. Vores ambition er at udvikle, producere, markedsføre og sælge verdens bedste arbejdstøj og sikkerhedsfodtøj. Du bliver en del af en dynamisk arbejdsplads i konstant udvikling, hvor vi hver dag tilgår vores opgaver med et højt energiniveau, en løsningsorienteret fleksibilitet og omstillingsparathed. Hos os får du stort ansvar, samtidig med at vores ledere gennem coaching, motivation og opfølgning skaber fundament for faglig og personlig udvikling af de enkelte medarbejdere.

MASCOT er også en familievirksomhed og er helt grundlæggende funderet på de familiære værdier. Vi stoler på hinanden, passer på hinanden og behandler hinanden ordentligt og med respekt. Det er også den tilgang, vi har til vores kunder og andre samarbejdspartnere. Vi gør os umage med at tilbyde en professionel og fremsynet løsning. Ordentlighed og kvalitet i enhver henseende er i højsædet. 

Topmoderne rammer, skabt til arbejdsglæde og dynamik
MASCOTs domicil ligger i Pårup, lige vest for Silkeborg. Vi ligger lige ud til Herning-motorvejen og hovedvej A13, så du kommer nemt frem fra hele det midt- og østjyske område.

Vores domicil byder på topmoderne fysiske rammer, både i forhold til interiør og eksteriør. Udover egen, velindrettet kontorplads indbyder vores hus til fællesskab og godt arbejdsmiljø. Frokosten laves af vores dygtige kokke i restauranten, og nydes med udsigt til både mark og skov fra øverste etage i bygningen. Derudover kan du både før og efter arbejde frit benytte vores velindrettede fitnesscenter med state-of-the-art maskiner.


#LI-Onsite

#LI-MF1

Del på:
Region:
Region Midtjylland
Jobtype:
Fast
Arbejdstid:
Fuldtid
Ansøgningsfrist:
Løbende
Tiltrædelse:
Snarest mulig
Arbejdssted:
Engesvang
Yderligere oplysninger fås hos:
Kjeldsen, Lars
Hjemmeside:
http://www.mascot.dk
Tilbage til toppen