Mascot International A/S

Customs Specialist

Motiveres du af en spændende stilling, hvor du får en vigtig rolle i at sikre korrekt og effektiv toldbehandling, og hvor der også er et naturligt fokus på at optimere på vores internationale forsendelsesprocesser?
Hos MASCOT bliver du en del af et engageret team, hvor din ekspertise og passion for toldområdet vil blive værdsat og bidrage til vores fortsatte succes. Er du klar til at tage udfordringen op og gøre en forskel i en global virksomhed med store ambitioner? Så skynd dig at ansøge og bliv en del af vores spændende rejse!

Dine arbejdsopgaver
Den primære opgave ligger i kontrol af toldbevægelser såsom import, eksport og import i tredjelande.

Herudover kommer du til at få ansvar for:

  • Fastlæggelse og vedligeholdelse af toldprocedurer for at sikre effektivitet.
  • Optimering af told- og toldopgaver.
  • Udførelse af fortoldninger og vedligeholdelse af Told Masterdata.
  • Rådgivning af kolleger globalt om toldspørgsmål.
  • AEO-certificering og toldoplag.

Derudover kommer du til at støtte de øvrige kolleger i afdelingen med import- og eksport-speditionsopgaver. Du får en alsidig hverdag med tæt kontaktflade på tværs af organisationen. Teamet består af fem personer. Vi arbejder tæt sammen og sparrer om opgaveløsningen, og vi har foruden et godt samarbejde også plads til grin og sjov i hverdagen.

Hvem er du?
Vi søger en kandidat, der har en struktureret og detaljeorienteret tilgang til arbejdet. Du skal være ansvarsbevidst, proaktiv og selvstændig med en kritisk tilgang og fokus på kontrol.
Samtidigt vil du komme til at arbejde tæt med logistik-, indkøbs-, masterdata- og IT-afdelingerne samt toldmyndigheder og leverandører af transport og toldsoftware, så du skal trives med at nogle opgaver løses bedst i fællesskab.
Du skal have stærke færdigheder inden for alle aspekter af told og være fortrolig med anvendelsen af IT, ERP og toldsystemer, herunder gerne LTS (SAP samt MS Office & Teams.)

Din succes
Dine primære mål vil være at sikre korrekt og effektiv toldbehandling, have dybdegående viden om gældende lovgivning og handelsaftaler samt kunne rådgive kolleger globalt om toldbehandling.

Interesseret?
Vil du være med til at forme fremtiden for international handel hos MASCOT?

Vi ser frem til at modtage dit cv og høre mere om, hvordan du kan være med til at sikre MASCOTs fortsatte succes.

Bliv en del af en stærk kultur
MASCOT er en international vækstvirksomhed med en stærk og ambitiøs kultur båret af engagement, kompetencer, flid og samarbejde. Vores ambition er at udvikle, producere, markedsføre og sælge verdens bedste arbejdstøj og sikkerhedsfodtøj. Du bliver en del af en dynamisk arbejdsplads i konstant udvikling, hvor vi hver dag tilgår vores opgaver med et højt energiniveau, en løsningsorienteret fleksibilitet og omstillingsparathed. Hos os får du stort ansvar, samtidig med at vores ledere gennem coaching, motivation og opfølgning skaber fundament for faglig og personlig udvikling af de enkelte medarbejdere.

MASCOT er også en familieejet virksomhed og er helt grundlæggende funderet på de familiære værdier. Vi stoler på hinanden, passer på hinanden og behandler hinanden ordentligt og med respekt. Det er også den tilgang, vi har til vores kunder og andre samarbejdspartnere. Vi gør os umage med at tilbyde en professionel og fremsynet løsning. Ordentlighed og kvalitet i enhver henseende er i højsædet.

Topmoderne rammer, skabt til arbejdsglæde og dynamik
MASCOTs domicil ligger i Pårup, lige vest for Silkeborg. Vi ligger lige ud til Herning-motorvejen og hovedvej A13, så du kommer nemt frem fra hele det midt- og østjyske område.

Vores domicil byder på topmoderne fysiske rammer, både i forhold til interiør og eksteriør. Udover egen, velindrettet kontorplads indbyder vores hus til fællesskab og godt arbejdsmiljø. Frokosten laves af vores dygtige kokke i restauranten, og nydes med udsigt til både mark og skov fra øverste etage i bygningen. Derudover kan du både før og efter arbejde frit benytte vores velindrettede fitnesscenter med state-of-the-art maskiner.


#LI-Onsite

Del på:
Region:
Region Midtjylland
Ansøgningsfrist:
Vi læser ansøgninger løbende
Tiltrædelse:
Hurtigst muligt
Arbejdssted:
Engesvang
Yderligere oplysninger fås hos:
Kasper Sønderby Knudsen
Mobil: +45 2434 8545
Hjemmeside:
http://www.mascot.dk
Tilbage til toppen