Mascot International A/S

Process Optimization & Big Data Specialist

Brænder du for at frembringe et sikkert datagrundlag for vigtige og strategiske beslutninger? Er du analytisk, og kan du lide at nørde med programmering både ift. rapportering og RPA? Har du lyst til en hverdag i et internationalt miljø med engagerede kollegaer? Så er det måske dig, vi søger!

Som Process Optimization & Big Data Specialist får du en central organisatorisk placering på hovedkontoret i Pårup, hvor du vil referere direkte til vores IT- & Logistikdirektør. Du bliver en del af et kompetent team, som udover dig består af 5 kollegaer.

Dine arbejdsopgaver
Du skal være med til at procesoptimere, udvikle, designe og programmere rapporter og RPA-løsninger til ledelse og afdelinger i MASCOT. 

Dine daglige opgaver vil omfatte:

  • Databehandling og analyse af big data
  • RPA inden for SAP og legacy-systemer
  • Automatiseringsopgaver
  • Rapportering/Analytics
  • Design og udarbejdelse af scripts og algoritmer, der understøtter systemoptimering og -udvikling
  • Understøttelse af systemudviklingsprojekter.

Hvem er du?
For at komme i betragtning til stillingen er du ambitiøs og energisk og i stand til at kommunikere på alle niveauer. Du trives med forskelligartede arbejdsopgaver, hvor prioriteringer hurtigt kan skifte. Du er struktureret, kvalitetsbevidst, ansvarlig og vedholdende og har en udpræget eksekveringsevne. Derudover er du nysgerrig på ny teknologi (f.eks. AI) og dens anvendelse i nye og eksisterende processer.

Vi forestiller os, at du har:

  • En relevant IT-uddannelse på kandidatniveau eller tilsvarende erfaring
  • Gerne 5 års erfaring fra lignende stilling
  • Erfaring med SAP og Python

Da vi er en international virksomhed med kolleger i hele verden, forventer vi, at du behersker engelsk og dansk flydende i både skrift og tale.

Vi tror på langvarige arbejdsrelationer, og derfor forventer vi, at du har et stabilt CV.

Interesseret?
Er du den rette til stillingen, og ønsker du at blive en del af en succesfuld virksomhed i vækst, så send os dit CV samt beskriv din motivation for at ansøge, inkl. hvad du specifikt brænder for i stillingen.

Vi lukker rekrutteringen, når vi har fundet den rette kandidat, så søg gerne i dag.

 

Bliv en del af en stærk kultur
MASCOT er en international vækstvirksomhed med en stærk og ambitiøs kultur båret af engagement, kompetencer, flid og samarbejde. Vores ambition er at udvikle, producere, markedsføre og sælge verdens bedste arbejdstøj og sikkerhedsfodtøj. Du bliver en del af en dynamisk arbejdsplads i konstant udvikling, hvor vi hver dag tilgår vores opgaver med et højt energiniveau, en løsningsorienteret fleksibilitet og omstillingsparathed. Hos os får du stort ansvar, samtidig med at vores ledere gennem coaching, motivation og opfølgning skaber fundament for faglig og personlig udvikling af de enkelte medarbejdere.

MASCOT er også en familievirksomhed og er helt grundlæggende funderet på de familiære værdier. Vi stoler på hinanden, passer på hinanden og behandler hinanden ordentligt og med respekt. Det er også den tilgang, vi har til vores kunder og andre samarbejdspartnere. Vi gør os umage med at tilbyde en professionel og fremsynet løsning. Ordentlighed og kvalitet i enhver henseende er i højsædet.

Topmoderne rammer, skabt til arbejdsglæde og dynamik

MASCOTs domicil ligger i Pårup, lige vest for Silkeborg. Vi ligger lige ud til Herning-motorvejen og hovedvej A13, så du kommer nemt frem fra hele det midt- og østjyske område.

Vores domicil byder på topmoderne fysiske rammer, både i forhold til interiør og eksteriør. Udover egen, velindrettet kontorplads indbyder vores hus til fællesskab og godt arbejdsmiljø. Frokosten laves af vores dygtige kokke i restauranten, og nydes med udsigt til både mark og skov fra øverste etage i bygningen. Derudover kan du både før og efter arbejde frit benytte vores velindrettede fitnesscenter med state-of-the-art maskiner.


#LI-Onsite

#LI-MF1

Del på:
Region:
Region Midtjylland
Ansøgningsfrist:
Løbende
Tiltrædelse:
Snarest mulig
Arbejdssted:
Engesvang
Yderligere oplysninger fås hos:
Kjeldsen, Lars
Hjemmeside:
http://www.mascot.dk
Tilbage til toppen