Mascot International A/S IT afdeling

IT Koordinator

Er du serviceminded, og begejstres du af at supportere dine kollegaer? Har du lyst til en hverdag i et internationalt miljø med engagerede kollegaer, som hjælper hinanden? Så er det dig, vi søger!

Som IT Koordinator får du en vigtig rolle i organisationen med en stor berøringsflade, hvor du supporterer MASCOTs 450 IT-brugere både onsite på hovedkontoret i Pårup og remote for kollegaerne i 15 europæiske lande.  

Dine arbejdsopgaver
Med reference til vores IT-chef bliver du en del af et velfungerende team, som udover dig består af 3 kolleger. I teamet arbejdes der tæt sammen for at sikre en effektiv support og minimere driftsforstyrrelser. 

Dine daglige opgaver vil omfatte:

  • Klargøring af nye PC’er og opdatering af eksisterende computere
  • Brugeradministration i forskellige systemer
  • Indkøb af software og hardware
  • Udarbejdelse af brugermanualer og nødvendige driftsinstrukser
  • Monitorering af IT-driften
  • Opdatering af licenser og certifikater
  • Support af mobility-løsninger
  • Opsætning af mobiltelefoner.

Hvem er du?
For at komme i betragtning til stillingen er du imødekommende, hjælpsom og er en teamplayer. Du brænder for at forklare problemstillinger og løsninger til dine kolleger. Du trives med forskelligartede arbejdsopgaver, hvoraf en del også er rutineopgaver. Du er løsningsorienteret og kvalitetsbevidst samt kan selvstændigt udføre problemanalyse og -rettelse ved software-, hardware- eller netværksproblemer.

Vi forestiller os, at du har:

  • En relevant IT-uddannelse eller tilsvarende erfaring
  • Erfaring med IT brugersupport
  • Erfaring med klargøring af PC’er og andet IT-udstyr
  • Gerne erfaring med indkøb af IT-udstyr, dog ikke et krav
  • Stærke problemløsnings- og kommunikationsevner.

Da vi er en international virksomhed med kolleger i hele verden, forventer vi, at du behersker engelsk og dansk flydende i både skrift og tale.

Fordi du skal udføre onsite support på vores hovedkontor i Pårup tæt på Silkeborg, forestiller vi os, at du bor indenfor en times kørsel fra kontoret. 

Vi tror på langvarige arbejdsrelationer, og derfor forventer vi, at du har et stabilt CV.

Interesseret?
Er du den rette til stillingen, og ønsker du at blive en del af succesfuld virksomhed i vækst, så send os dit CV samt beskriv din motivation for at ansøge, inkl. hvad du specifikt brænder for i stillingen.

Vi lukker rekrutteringen, når vi har fundet den rette kandidat, så søg gerne i dag.

Bliv en del af en stærk kultur
MASCOT er en international vækstvirksomhed med en stærk og ambitiøs kultur båret af engagement, kompetencer, flid og samarbejde. Vores ambition er at udvikle, producere, markedsføre og sælge verdens bedste arbejdstøj og sikkerhedsfodtøj. Du bliver en del af en dynamisk arbejdsplads i konstant udvikling, hvor vi hver dag tilgår vores opgaver med et højt energiniveau, en løsningsorienteret fleksibilitet og omstillingsparathed. Hos os får du stort ansvar, samtidig med at vores ledere gennem coaching, motivation og opfølgning skaber fundament for faglig og personlig udvikling af de enkelte medarbejdere.

MASCOT er også en familievirksomhed og er helt grundlæggende funderet på de familiære værdier. Vi stoler på hinanden, passer på hinanden og behandler hinanden ordentligt og med respekt. Det er også den tilgang, vi har til vores kunder og andre samarbejdspartnere. Vi gør os umage med at tilbyde en professionel og fremsynet løsning. Ordentlighed og kvalitet i enhver henseende er i højsædet.

Topmoderne rammer, skabt til arbejdsglæde og dynamik
MASCOTs domicil ligger i Pårup, lige vest for Silkeborg. Vi ligger lige ud til Herning-motorvejen og hovedvej A13, så du kommer nemt frem fra hele det midt- og østjyske område.

Vores domicil byder på topmoderne fysiske rammer, både i forhold til interiør og eksteriør. Udover egen, velindrettet kontorplads indbyder vores hus til fællesskab og godt arbejdsmiljø. Frokosten laves af vores dygtige kokke i restauranten, og nydes med udsigt til både mark og skov fra øverste etage i bygningen. Derudover kan du både før og efter arbejde frit benytte vores velindrettede fitnesscenter med state-of-the-art maskiner.


#LI-Onsite

#LI-MF1

 

Del på:
Region:
Region Midtjylland
Ansøgningsfrist:
Løbende
Tiltrædelse:
Snarest mulig
Arbejdssted:
Engesvang
Yderligere oplysninger fås hos:
Lämmke, Thies
Telefon: +45 8724 4777
Hjemmeside:
http://www.mascot.dk
Tilbage til toppen