Mascot International A/S Køkken

Kok

Er du en dygtig, nysgerrig kok med lyst til at arbejde i et fantastisk team i branchens mest innovative medarbejderrestaurant?

Så er du måske vores nye kok hos MASCOT.

Jobbet

Vi søger en kok, som har lyst til et udfordrende og spændende job i en international vækstvirksomhed. Som kok bidrager du til at sikre den gastronomiske linje for MASCOTs 400 medarbejdere, som har deres daglige gang i domicilet, og MASCOTs mange gæster, kunder og samarbejdspartnere.

Vi er et fantastisk team og søger en kollega, der kan supplere os både fagligt og i det daglige samarbejde.

Som kok må du til enhver tid optræde serviceminded og professionelt. Arbejdstiden vil primært ligge fra mandag til fredag i dagtimerne, men der kan komme aften- og weekendarbejde efter behov.

Vi forventer

  • Du er faglært enten som kok, cater eller konditor, og favner bredt fra desserter over brød til varm mad og det kolde køkken.
  • Du har kendskab til og brænder for at arbejde med sæsonaktuelle råvarer.
  • Du er en dygtig, kreativ og engageret håndværker med en stor portion faglig stolthed.
  • Du er kompromisløs, når det gælder den gode kvalitet.
  • Du er pligtopfyldende, serviceminded, fleksibel og løsningsorienteret.
  • Du er en teamspiller og bidrager til det gode samarbejde med en ordentlig omgangstone. Humor, empati og et smil er naturligt for dig.
  • Du er mødestabil uanset mødetidspunkt.
  • Vi har brug for en person, der er struktureret, målrettet og resultatorienteret. Du kan lide at arbejde i et højt tempo.

Vi tilbyder

  • Arbejdstider i dagtimerne på hverdage.
  • En restaurant med et topmoderne køkken.
  • En unik mulighed for at sætte dit præg på en innovativ restaurant, hvor målet er at blive en af branchens bedste.
  • Stor mulighed for personlig udvikling i jobbet.
  • Engagerede kolleger, som brænder for deres fag.
  • Løn efter kvalifikationer.
  • Pension og sundhedsordning.

Bliv en del af en stærk kultur

MASCOT er en international vækstvirksomhed med en stærk og ambitiøs kultur båret af engagement, kompetencer, flid og samarbejde. Vores ambition er at udvikle, producere, markedsføre og sælge verdens bedste arbejdstøj og sikkerhedsfodtøj. Du bliver en del af en dynamisk arbejdsplads i konstant udvikling, hvor vi hver dag tilgår vores opgaver med et højt energiniveau, en løsningsorienteret fleksibilitet og omstillingsparathed. Hos os får du stort ansvar, samtidig med at vores ledere gennem coaching, motivation og opfølgning skaber fundament for faglig og personlig udvikling af de enkelte medarbejdere.

MASCOT er også en familieejet virksomhed og er helt grundlæggende funderet på de familiære værdier. Vi stoler på hinanden, passer på hinanden og behandler hinanden ordentligt og med respekt. Det er også den tilgang, vi har til vores kunder og andre samarbejdspartnere. Vi gør os umage med at tilbyde en professionel og fremsynet løsning. Ordentlighed og kvalitet i enhver henseende er i højsædet.

Topmoderne rammer, skabt til arbejdsglæde og dynamik

MASCOTs domicil ligger i Pårup, lige vest for Silkeborg. Vi ligger lige ud til Herning-motorvejen og hovedvej A13, så du kommer nemt frem fra hele det midt- og østjyske område.

Vores domicil byder på topmoderne fysiske rammer, både i forhold til interiør og eksteriør. Udover egen, velindrettet kontorplads indbyder vores hus til fællesskab og godt arbejdsmiljø. Frokosten laves af vores dygtige kokke i restauranten, og nydes med udsigt til både mark og skov fra øverste etage i bygningen. Derudover kan du både før og efter arbejde frit benytte vores velindrettede fitnesscenter med state-of-the-art maskiner.

Del på:
Region:
Region Midtjylland
Tiltrædelse:
01.04.2024
Arbejdssted:
Engesvang
Yderligere oplysninger fås hos:
Halfdan Bock Andersen
Mobil: +45 30188232
Hjemmeside:
http://www.mascot.dk
Tilbage til toppen