Mascot International A/S

Produktteknisk koordinator

Sætter du en ære i at have styr på detaljerne, og har du en naturlig forståelse for, hvordan det du udfører, påvirker resten af organisationen?
Kan du håndtere og forstå teknisk information, og kan du videreformidle det på en letforståelig måde? Er du detaljeorienteret, og kan du arbejde målrettet og vedholdende, selv med rutineopgaver? Så er du måske vores nye produktteknisk koordinator!

MASCOT er en danskejet familievirksomhed, og vi er blandt de førende inden for design, udvikling, og produktion af arbejdstøj og -sko. Vores produkter bliver udviklet i Danmark og produceret på vores egne fabrikker i Vietnam og Laos.

Vores kompromisløse holdning til kvalitet betyder, at vi har et mål om at levere verdens bedste produkter, der lever op til gældende sikkerhed og standarder til vores kunder. En afgørende del af strategien er test og kontrol af metoder, produkter og leverandører. Derfor har vi gennem de seneste mange år brandet os på at være TESTED TO WORK - et velklingende slogan men for os også en afgørende arbejdsstrategi.

Datastærk koordinator med sans for detalje

Som produktteknisk koordinator vil du, med reference til vores Head of Design Integration, varetage en hybrid rolle, hvor du klargør og opretter nye produkter til produktion samt efterfølgende vedligeholder og sikrer eventuel certificering i henhold til relevante sikkerhedsstandarder.

Du vil arbejde med følgende opgaver i forbindelse med produktoprettelse:

  • Oprettelse af produktrelaterede masterdata i SAP og PDM
  • Udarbejde styklister samt vedligeholdelse af styklister og systemdata
  • Forberedelse af certificeringsansøgninger ud fra produktdetaljer
  • Oprettelse af carelabels og hangtags
  • Kalkulationer
  • Formidling af stamdata til Marketing.

Inden for certificering vil du arbejde med følgende opgaver:

  • Færdiggørelse af CE-ansøgninger samt vejledning af kollegaer omkring CE-ansøgninger
  • Kontakt til certificeringsinstitutter
  • Kontrol og verificering af indhold i CE-certifikater og teknisk dokumentation fra leverandører
  • Arkivering af tekniske CE-rapporter
  • Oprettelse og vedligeholdelse af certificeringsdata i SAP
  • Bidrage med input til interne afdelinger i forbindelse med specificering af CE-mærkede produkter
  • Besvare forespørgsler vedr. CE-certificeringer fra salgsorganisationen samt kunder
  • Sikring af korrekt mærkning i CE-certificerede Made to Measure produkter.

Hvem er du?

Vi forestiller os, at du har en relevant videregående uddannelse fx indenfor indkøb, kvalitet eller supply chain. Du kan også have en tekstilteknisk uddannelse eller have flere års erfaring med ovenstående opgaver. Erfaring med brugen af SAP er en fordel, men ikke et krav. Du elsker tal, orden og at sætte flueben i dine checklister.

Du har interesse for produktdokumentation og er nysgerrig på at lære nyt. Du er analytisk, struktureret og detaljeorienteret. Du kan sætte dig ind i information med høj kompleksitet samt forstå at videreformidle teknisk information på en letforståelig måde. Du behersker dansk og engelsk på professionelt niveau – både i skrift og tale. Du har kendskab til Excel og er nysgerrig overfor at arbejde med AI.

Bliv en del af en stærk kultur

MASCOT er en international vækstvirksomhed med en stærk og ambitiøs kultur båret af engagement, kompetencer, flid og samarbejde. Vores ambition er at udvikle, producere, markedsføre og sælge verdens bedste arbejdstøj og sikkerhedsfodtøj. Du bliver en del af en dynamisk arbejdsplads i konstant udvikling, hvor vi hver dag tilgår vores opgaver med et højt energiniveau, en løsningsorienteret fleksibilitet og omstillingsparathed. Hos os får du stort ansvar, samtidig med at vores ledere gennem coaching, motivation og opfølgning skaber fundament for faglig og personlig udvikling af de enkelte medarbejdere.

MASCOT er også en familieejet virksomhed og er helt grundlæggende funderet på de familiære værdier. Vi stoler på hinanden, passer på hinanden og behandler hinanden ordentligt og med respekt. Det er også den tilgang, vi har til vores kunder og andre samarbejdspartnere. Vi gør os umage med at tilbyde en professionel og fremsynet løsning. Ordentlighed og kvalitet i enhver henseende er i højsædet.

State-of-the-art hovedkontor skabt til arbejdsglæde og dynamik

MASCOTs domicil ligger i Pårup, lige vest for Silkeborg. Vi ligger lige ud til Herning-motorvejen og hovedvej A13, så du kommer nemt frem fra hele det midt- og østjyske område.

Vores domicil byder på topmoderne fysiske rammer, både i forhold til interiør og eksteriør. Udover egen, velindrettet kontorplads indbyder vores hus til fællesskab og godt arbejdsmiljø. Frokosten laves af vores dygtige kokke i restauranten, og nydes med udsigt til både mark og skov fra øverste etage i bygningen. Derudover kan du både før og efter arbejde frit benytte vores velindrettede fitnesscenter med state-of-the-art maskiner.

 

Del på:
Region:
Region Midtjylland
Ansøgningsfrist:
Vi behandler ansøgninger løbende
Tiltrædelse:
Snarest muligt
Arbejdssted:
Engesvang
Yderligere oplysninger fås hos:
Berit Simonsen
Telefon: +45 87244839
Tilbage til toppen