Mascot International A/S

Talent Acquisition Specialist til international rekruttering og headhunting

Talent Acquisition Specialist

Er du en stærk, forandringsvillig og manøvredygtig HR-professionel, der kan knække koden til internationale rekrutteringer og øvrigt HR-arbejde – ofte ved at tænke i utraditionelle baner? Bliv fagligt udfordret hos MASCOT. En vækstvirksomhed med en fagligt stærk arbejdskultur og inspirerende, indarbejdede virksomhedsværdier.

Lidt om jobbet
I jobbet som Talent Aquisition Specialist hos MASCOT kommer du til at arbejde med mange forskellige elementer inden for HR. Det primære fokusområde vil være headhunting og rekruttering af funktionærer og sælgere i hele Europa.

Dine opgaver vil herudover være at:

  • gennemføre hele rekrutteringsprocesser fra udarbejdelse af jobprofil og stillingsopslag til gennemførsel af screeningssamtaler, dybdeinterview, testfeedback og referencetagning
  • finde kandidater i interne og eksterne CV-databaser
  • deltage i udviklingen af en Employer Branding-strategi for vores markeder på tværs af  Europa
  • bistå i at planlægge og gennemføre målrettede onboardingforløb for nye medarbejdere

Stillingen indeholder også sparring med ledere og medarbejdere i virksomheden, opfølgning på trivselsanalyser, samt videreudvikling af HR-processer.

Du vil få fem dedikerede og professionelle kolleger i HR-afdelingen at sparre med. Vi er et team, der løser en bred vifte af HR-relaterede opgaver, der ofte er udfordrende, fordi der skal tænkes ud over ”hvad vi plejer at gøre” for at løse opgaven på bedste vis. Hverdagen er travl og sjældent forudsigelig, og vi samarbejder tæt med alle afdelinger hos MASCOT.

Lidt om dig
Din baggrund kan være en uddannelse inden for HR eller organisation på minimum bachelorniveau. Du kan også komme fra en stilling som Talent Aquisition Specialist i en mellemstor eller større virksomhed, hvor du har arbejdet med ansættelser og kompetenceudvikling. Du har erfaring fra en lignende stilling, hvor du har arbejdet med rekruttering, test og testtilbagemeldinger, så du vil kunne træde sikkert ind i jobbet fra dag ét. Du brænder for at gøre dig umage trods travlhed og for altid at finde og ansætte den rigtige kandidat til jobbet.

Du har gode mundtlige og skriftlige formuleringsevner på såvel dansk som engelsk. Det vil være en fordel, hvis tysk også beherskes professionelt.

Du kommer til at samarbejde med hele organisationen, hvorfor du er udadvendt og god til at samarbejde. Du kan iværksætte, koordinere og afslutte, og du har en god situationsfornemmelse. Du arbejder passioneret med andre mennesker, og du er god til både at lytte og forstå. Du er handlingsorienteret, selvkørende og har en rationel tilgang til opgaverne. Din arbejdsstil er præget af struktur, detaljer og ansvarsbevidsthed. Dit CV er desuden stabilt.

Bliv en del af en stærk kultur
MASCOT er en international vækstvirksomhed med en stærk og ambitiøs kultur båret af engagement, kompetencer, flid og samarbejde. Vores ambition er at udvikle, producere, markedsføre og sælge verdens bedste arbejdstøj og sikkerhedsfodtøj. Du bliver en del af en dynamisk arbejdsplads i konstant udvikling, hvor vi hver dag tilgår vores opgaver med et højt energiniveau, en løsningsorienteret fleksibilitet og omstillingsparathed. Hos os får du stort ansvar, samtidig med at vores ledere gennem coaching, motivation og opfølgning skaber fundament for faglig og personlig udvikling af de enkelte medarbejdere.

MASCOT er også en familieejet virksomhed og er helt grundlæggende funderet på de familiære værdier. Vi stoler på hinanden, passer på hinanden og behandler hinanden ordentligt og med respekt. Det er også den tilgang, vi har til vores kunder og andre samarbejdspartnere. Vi gør os umage med at tilbyde en professionel og fremsynet løsning. Ordentlighed og kvalitet i enhver henseende er i højsædet. 

Topmoderne rammer, skabt til arbejdsglæde og dynamik
Siden 2018 har vi haft til huse i vores nybyggede domicil i Pårup vest for Silkeborg. Herfra tilbyder vi en dynamisk hverdag i topmoderne fysiske rammer, både hvad angår interiør og eksteriør. Domicilet er bygget og indrettet med fokus på fællesskabet, et godt arbejdsmiljø og støtter de interne arbejdsgange. Frokosten laves af vores dygtige kokke i restauranten, og både før og efter arbejde kan du frit benytte vores velindrettede fitnesscenter med state-of-the-art maskiner.

MASCOTs domicil er beliggende lige ved Herning-motorvejen og hovedvej A13, hvorved der er nem tilgang i bil fra hele det midtjyske og østjyske område.

Del på:
Region:
Region Midtjylland
Jobtype:
Fast
Arbejdstid:
Fuldtid
Arbejdsdage:
Dag
Ansøgningsfrist:
løbende
Tiltrædelse:
Så snart som muligt
Arbejdssted:
Pårup v. Silkeborg
Yderligere oplysninger fås hos:
HR Chef Halfdan Bock Andersen
Mobil: +45 3018 8232
Hjemmeside:
http://www.mascot.dk
Tilbage til toppen