Mascot International A/S

Corporate Legal Counsel i en international kontekst

Corporate Legal Counsel

Brænder du for at skabe de bedste aftalemæssige rammer for samhandel med kunder, brugere og leverandører?

Kan du identificere og afdække risici?

Kan du begå dig på højt niveau indenfor aftale- og konkurrenceret på dansk, engelsk og tysk - og samtidig yde juridisk sparring i en kommerciel kontekst for dine kolleger? Så har vi en spændende udfordring til dig.

I takt med vores vækst, øgede kompleksitet og internationalisering har MASCOT nu behov for en jurist, der er dedikeret til at skabe aftaleskabeloner og at sparre om disse med linjeledere i forhandlinger med kunder og leverandører. Vi søger derfor en struktureret og detaljeorienteret Legal Counsel, der såvel kan gennemskue kommercielle betingelser og risici som sikre, at aftalerne kommer i hus. Som vores Legal Counsel bliver du en del af et internationalt miljø af dygtige og engagerede kollegaer, som hjælper hinanden, og hvor engagement, professionalisme og innovation er bærende elementer i alle projekter.

Både standardiserede og individualiserede løsninger

I langt de fleste samarbejder med kunder og leverandører benytter MASCOT egne kontraktskabeloner, som du vil få ansvaret for at opdatere og vedligeholde, samt træne organisationen i brugen af.

Der vil dog også situationer, hvor der er behov for at tilpasse standardbetingelser til særlige omstændigheder, benytte den anden aftaleparts skabeloner eller at tilpasse disse, for at vi kan nå til enighed.

Det drejer sig eksempelvis om indkøbsbetingelser, salgs- og leveringsbetingelser, licensbetingelser, fortrolighedsaftaler, udviklingsaftaler, sponsoraftaler, markedsføringsaftaler, lejeaftaler osv.

Du kommer til at referere til vores Director of Business Development & Special Projects.

Jobbet har fire hovedelementer, du skal varetage:

  • Opdatere, vedligeholde kontraktskabeloner og uddanne de relevante kolleger i disse
  • Sparring med kolleger om at nå i mål med forhandlinger
  • Sikre risikostyring i diverse aftaler
  • Monitorere ny lovgivning og regler, der kan få betydning for MASCOT og sikre virksomhedens tilpasning hertil

Din motivation
Du motiveres af at skabe de aftalemæssige rammer for, at MASCOT opnår sine forretningsmæssige mål på en måde, der er i tråd med vores værdier. Du sætter dig ind i helheden, som aftalerne skal omhandle og drives af at få de mange detaljer i kontrakterne på plads, så aftalerne også kan føres ud i livet i praksis.

Hvem er du?
Du har en uddannelse som cand.jur. eller cand. merc. jur. og har arbejdet med aftaleret som virksomhedsjurist eller advokat i mindst 5 år. Hvis du har erfaring med entrepriseret, immaterielret og ansættelsesret er det en fordel.

Du mestrer høj kvalitet i din profession og evner samtidigt at finde de nødvendige kompromisser. Du har forretningsmæssig flair og er forandringsparat.

Du taler og skriver dansk, engelsk og tysk på højt niveau. Du har et stabilt CV.

Som person er du vedholdende og dedikeret, og du går til dine arbejdsopgaver med stor professionalisme. Samtidigt er du struktureret, hvilket hjælper dig til at overskue komplekse sammenhænge og komme med gode løsningsforslag. Du har et skarpt øje for detaljer og overholder deadlines. Du er kommerciel og med dit høje drive, din smittende energi og dit gode humør giver du kunder, leverandører og kollegaer lyst til at samarbejde med dig.

Måske ønsker du at kombinere muligheden for at fordybe dig i én virksomheds fremtidige succes med tid til prioritering af private interesser? Deltidsansættelse er en mulighed, min. 30 timer/uge.

Hvad kan vi tilbyde?

Bliv en del af en stærk kultur
MASCOT er en international vækstvirksomhed med en stærk og ambitiøs kultur båret af engagement, kompetencer, flid og samarbejde. Vores ambition er at udvikle, producere, markedsføre og sælge verdens bedste arbejdstøj og sikkerhedsfodtøj. Du bliver en del af en dynamisk arbejdsplads i konstant udvikling, hvor vi hver dag tilgår vores opgaver med et højt energiniveau, en løsningsorienteret fleksibilitet og omstillingsparathed. Hos os får du stort ansvar, samtidig med at vores ledere gennem coaching, motivation og opfølgning skaber fundament for faglig og personlig udvikling af de enkelte medarbejdere.

MASCOT er en familieejet virksomhed og er helt grundlæggende funderet på de familiære værdier. Vi stoler på hinanden, passer på hinanden og behandler hinanden ordentligt og med respekt. Det er også den tilgang, vi har til vores kunder og andre samarbejdspartnere. Vi gør os umage med at tilbyde en professionel og fremsynet løsning. Ordentlighed og kvalitet i enhver henseende er i højsædet.

Topmoderne rammer, skabt til arbejdsglæde og dynamik
Siden 2018 har vi haft til huse i vores domicil i Pårup vest for Silkeborg. Herfra tilbyder vi en dynamisk hverdag i topmoderne fysiske rammer, både hvad angår interiør og eksteriør. Domicilet er bygget og indrettet med fokus på fællesskabet, et godt arbejdsmiljø og støtter de interne arbejdsgange. Frokosten laves af vores dygtige kokke i restauranten, og både før og efter arbejde kan du frit benytte vores velindrettede fitnesscenter med state-of-the-art maskiner.

MASCOTs domicil er beliggende lige ved Herning-motorvejen og hovedvej A13, hvorved der er nem tilgang i bil fra hele det midt- og østjyske område.

Del på:
Region:
Region Midtjylland
Jobtype:
Fast
Arbejdstid:
Deltid
Fuldtid
Arbejdsdage:
Dag
Ansøgningsfrist:
Løbende
Tiltrædelse:
Så snart som muligt
Arbejdssted:
Pårup v. Silkeborg
Yderligere oplysninger fås hos:
Niels Høigaard Hald
Telefon: +45 87244700
Mobil: +45 21211325
Hjemmeside:
http://www.mascot.dk
Tilbage til toppen