Mascot International A/S

Head of Creative

Får stærke, kreative koncepter og lækker, visuel kommunikation dit hjerte til at banke ekstra hurtigt? Er du en people person med stærke lederegenskaber? Og vil du stå i spidsen for et større team af kreative talenter i en international vækstvirksomhed?

 
Oversæt brandets DNA til banebrydende og kommerciel visuel kommunikation
Som Head of Creative får du det overordnede ansvar for vores visuelle look and feel. Din helt centrale opgave bliver at oversætte vores virksomheds DNA til skarp, visuel kommunikation. Du kommer til at udarbejde visuelle koncepttanker i overensstemmelse med vores strategiske målsætninger i tæt samarbejde og dialog med de øvrige ledere i marketingafdelingen.

Du vil stå i spidsen for og lede 11 engagerede, dygtige kolleger. Vi arbejder tæt sammen i teamet, og det er derfor vigtigt, at du er en nærværende, synlig leder, der også trives med at bidrage hands-on i den daglige drift, foruden de strategiske opgaver.

De kreative fagligheder tæller både Grafikere, Videospecialister, en Motion Graphics Designer samt vores Production Planning-team. De får sammen de kreative projekter til at glide sikkert i mål.

Sammen med teamet bliver du en del af vores store marketingafdeling, som vi driver som et inhouse reklamebureau. Her driver vi al vores markedsføring fra den første, spæde idé til konceptudvikling, projektledelse og helt frem til de skarpe færdige og implementerede koncepter som forhandlere, B2B og B2C-kunder møder i hele verden. Du har derfor føling med hele processen fra start til slut.

 

Udarbejdelse af marketing- og salgsfremmende materialer
Du får ansvar for udviklingen af en bred vifte af materiale, både til vores digitale platforme samt kataloger og prislister. Dette indebærer også:

  • Konceptudvikling og visuel formidling til online og offline samt video. Dette sker i tæt samarbejde med dine kolleger
  • Udarbejdelse og vedligehold af brandets look & feel, både online og offline
  • Udarbejdelse af koncept til POS materialer, emballagedesign, hang tags og meget mere
  • Herudover vil du blive ansvarlig for udarbejdelse og implementering af branding guidelines, samt sikre overholdelse af disse

Desuden forventer vi, at du bidrager til det tværorganisatoriske samarbejde gennem deltagelse i opgaver og projekter, ligesom du sørger for at afdelingens leverancer sker til tiden.

Stærk leder med pondus og kreativt mindset
Du kommer med nogle års ledererfaring, f.eks. fra reklamebureau, hvor du både har været hamrende dygtig til at engagere dit team og få folk med dig, ligesom du har god gennemslagskraft og kan begå dig på alle niveauer i en større organisation. Vi forestiller os, at du er kommerciel og har en kommerciel uddannelse eller baggrund, hvor afsætningsøkonomi har været i fokus. Du er vant til at udarbejde stærk, visuel virksomhedskommunikation, der sælger både værdibaserede og kommercielle budskaber til forskellige målgrupper. Du har solid erfaring med og indsigt i visuel digital kommunikation og har en holdning til, hvad der virker – derfor er du en skarp sparringspartner for kolleger og ledere. Har du tilmed erfaring fra tekstilbranchen, er det kun en fordel.

Bliv en del af en stærk kultur
MASCOT er en international vækstvirksomhed med en stærk og ambitiøs kultur båret af engagement, kompetencer, flid og samarbejde. Vores ambition er at udvikle, producere, markedsføre og sælge verdens bedste arbejdstøj og sikkerhedsfodtøj. Du bliver en del af en dynamisk arbejdsplads i konstant udvikling, hvor vi hver dag tilgår vores opgaver med et højt energiniveau, en løsningsorienteret fleksibilitet og omstillingsparathed. Hos os får du stort ansvar, samtidig med at vores ledere gennem coaching, motivation og opfølgning skaber fundament for faglig og personlig udvikling af de enkelte medarbejdere.

MASCOT er også en familievirksomhed og er helt grundlæggende funderet på de familiære værdier. Vi stoler på hinanden, passer på hinanden og behandler hinanden ordentligt og med respekt. Det er også den tilgang, vi har til vores kunder og andre samarbejdspartnere. Vi gør os umage med at tilbyde en professionel og fremsynet løsning. Ordentlighed og kvalitet i enhver henseende er i højsædet.

Topmoderne rammer, skabt til arbejdsglæde og dynamik
I september 2018 flyttede vi ind i vores nyopførte domicil i Pårup vest for Silkeborg. Herfra tilbyder vi en dynamisk hverdag i topmoderne fysiske rammer, både hvad angår interiør og eksteriør. Domicilet er bygget og indrettet med fokus på fællesskabet, et godt arbejdsmiljø og støtter de interne arbejdsgange. Frokosten laves af vores dygtige kolleger i restauranten, og både før og efter arbejde kan du frit benytte vores velindrettede fitnesscenter med egen fitnessinstruktør og state-of-the-art maskiner.

MASCOTs domicil er beliggende lige ved Herning-motorvejen og hovedvej A13, hvorved der er nem tilgang i bil fra hele det midt- og østjyske område.

 

Del på:
Region:
Region Midtjylland
Ansøgningsfrist:
Løbende
Tiltrædelse:
Hurtigst muligt
Arbejdssted:
Pårup v. Silkeborg
Yderligere oplysninger fås hos:
Maria Hamann Wium
Telefon: +45 8724 4837
Mobil: +45 4032 4226
Hjemmeside:
http://www.mascot.dk
Tilbage til toppen