Mascot International A/S

Direktør for MASCOT International Vietnam og MASCOT International Laos

Vi foretager et planlagt generationsskifte i ledelsen af vores produktionsselskaber i Vietnam og Laos, hvor langt størsteparten af vores arbejdstøj bliver fremstillet. Vi søger derfor en strategisk minded direktør til ledelse og drift af MASCOTs udenlandske produktionsenheder, hvor innovation og den ypperste kvalitet er i fokus både på produktions- og produktniveau samt på vores sociale ansvar, herunder arbejds- og ansættelsesforhold samt medarbejdertrivsel.

Har du erfaring med topledelse af en international produktionsvirksomhed – gerne indenfor tekstilbranchen? Kan du se dig selv i en strategisk nøglerolle i en markedsledende virksomhed i stærk udvikling?

Så er det dig, vi søger.

Strategisk produktionsudvikling i et internationalt miljø

Med reference til MASCOTs CEO og ejer i moderselskabet får du ansvaret for at udvikle og drifte to af de mest avancerede tekstilproducerende fabrikker i verden og med organisationer med de allerdygtigste medarbejdere inden for deres felt, således vi fortsat leverer det bedste arbejdstøj til den rette pris og i rette tid.

Vores arbejdstøjsproduktion skal være førende hvad angår bæredygtighed, medarbejderforhold, produktivitet, og særligt med den højeste kvalitet på alle parametre. Organisationerne i Mascot Vietnam og Mascot Laos er en del af en koncern, hvor vi skaber resultater gennem et respektfuldt, internationalt samarbejde på tværs af organisationsstrukturer, funktioner og kulturer.

Direktørens vigtigste ansvarsområder bliver:

  • Direktøren har ansvaret for den strategiske udvikling af produktionsapparatet og -kapaciteten, heriblandt digitalisering, automatisering, effektivisering, rekruttering, opførelse af nye fabrikker, mm.
  • Det overordnede ansvar for at omkostningerne ved produktionen, kvaliteten og leveringstiderne af det arbejdstøj, der produceres på koncernens fabrikker i Vietnam og Laos, lever op til de i moderselskabet fastlagte mål.
  • Direktøren har ansvaret for, at koncernens fabrikker løbende understøtter arbejdet med at styrke koncernens mål for Corporate Responsibility (bl.a. via SA 8000 og med dokumentation og nedbringelse af CO2-udledning)
  • Direktøren har ansvaret for myndighedskontakten i de lande, MASCOT har egen produktion i, og derigennem at sørge for, at MASCOT får de bedste muligheder for at sikre en produktion jf. ovenstående, og at denne myndighedskontakt lever op til god governance / uden korruption.
  • Direktøren skal aktivt bidrage til at styrke samarbejdet mellem lederne i produktionsselskaberne og moderselskabet.
  • Direktøren har ansvaret for, at arbejdsmiljøet på koncernens fabrikker er i tråd med MASCOTs værdier.

Mascot Vietnam og Mascot Laos har i dag ca. 3.300 medarbejdere, og direktøren får 15 medarbejdere i direkte reference, heraf 14 ledere. Direktøren har kontor i både Hai Duong, Vietnam og Vientiane, Laos.

Stærk finansiel profil med strategiske lederkompetencer

Du har en videregående uddannelse indenfor produktionsledelse eller økonomi, f.eks. som produktionsingeniør, cand.merc. eller cand.negot. Det er ligeledes vigtigt, at du har mindst fem års topledelseserfaring fra en lignende funktion i en international koncern og meget gerne fra tekstilbranchen. Det vil være en fordel, at du har erfaring med myndighedskontakt i Asien, f.eks. fra ambassadearbejde. Som leder har du opnået stor succes med at motivere dine medarbejdere og indfri deres fulde potentiale.

Derudover behersker du dansk og engelsk flydende i skrift og tale. Hvis du taler vietnamesisk og/eller laotisk er det en fordel. Du kommunikerer tydeligt og professionelt.

Som person har du et analytisk mindset, arbejder systematisk, vedholdende og langsigtet med en uantastelig moral og etik. Du formår at balancere din egen evne til at eksekvere med at delegere og få andre til at lykkes. Du kan arbejde interkulturelt, ligesom du har et højt drive.

Du er interesseret i ny teknologi og i at drive løbende forbedringer og optimeringer. Du er villig til at bosætte dig i Vietnam eller Laos.

Bliv en del af en stærk kultur

MASCOT er en international vækstvirksomhed med en stærk og ambitiøs kultur båret af engagement, kompetencer, flid og samarbejde. Vores ambition er at udvikle, producere, markedsføre og sælge verdens bedste arbejdstøj og sikkerhedsfodtøj. Du bliver en del af en dynamisk arbejdsplads i konstant udvikling, hvor vi hver dag tilgår vores opgaver med et højt energiniveau, en løsningsorienteret fleksibilitet og omstillingsparathed. Hos os får du et stort ansvar, samtidig med at vores ledere gennem coaching, motivation og opfølgning skaber fundament for faglig og personlig udvikling af de enkelte medarbejdere.

MASCOT er en familieejet virksomhed og er helt grundlæggende funderet på de familiære værdier. Vi stoler på hinanden, passer på hinanden og behandler hinanden ordentligt og med respekt. Det er også den tilgang, vi har til vores kunder og andre samarbejdspartnere. Vi gør os umage med at tilbyde en professionel og fremsynet løsning. Ordentlighed og kvalitet i enhver henseende er i højsædet.

Del på:
Region:
Red River Delta
Ansøgningsfrist:
Løbende
Tiltrædelse:
Så snart som muligt
Arbejdssted:
Hai Duong, Vietnam og Vientiane, Laos
Yderligere oplysninger fås hos:
HR Chef Halfdan Bock Andersen
Mobil: +45 3018 8232
Hjemmeside:
http://www.mascot.dk
Tilbage til toppen