Mascot International B.V. , BENELUX

Ben Jij klaar voor de volgende stap in je loopbaan?

Account Manager Workwear

 

Ter versterking en uitbreiding van ons salesteam in Nederland is MASCOT WORKWEAR op zoek naar een echte TESTED TO WORK Account Manager voor Noord-West Nederland, zijnde  Noord-Holland, Flevoland en deel van Gelderland.

De functie

Het bewerken van de eindgebruikersmarkt in jouw regio, zowel zelfstandig als in samenwerking met de dealers in je regio. Prospectie van nieuwe eindgebruikers, onderhouden en uitbreiden van een kwalitatief netwerk van bedrijven met meer dan 35 werkkledingdragers.

De samenwerking met onze dealers staat centraal binnen het MASCOT concept en dus is een nauwe relatie met onze strategische partners vanzelfsprekend. De dealers worden in de regio ondersteund door de Area Sales Manager, de Account Managers en Area Sales Promoter.

Je wordt onderdeel van het Nederlandse team bestaande uit 27 collega’s en rapporteert aan de manager Account Team NL.

Jouw profiel

  • Ervaring in B2B sales & Concept  Selling
  • Kennis onze verkoopkanelen en/of werkkleding is een pre
  • Je bent communicatief, energiek, georganiseerd en stressbestending. Een goed mix van ”hunter”en ”farmer.
  • Als Account Manager naast zelfstandig ook als team player kunt acteren
  • Je beheerst Nederlands als je moedertaal,  maar ook in het Engels communiceer goed.
  • Je hebt een stabiel CV
  • Je bent woonachtig in de regio.

Ons profiel

MASCOT is een internationaal Deens familiebedrijf met ruim 2800 werknemers in meer dan vijftien verschillende landen. We hebben allemaal dezelfde missie: het ontwikkelen, produceren, promoten en verkopen van de beste werkkleding en veiligheidsschoenen.

 Bij MASCOT heerst een energieke bedrijfscultuur met een oplossingsgerichte, flexibele mentaliteit en dat komt de klanten ten goede. Onze werknemers focussen zich op twee belangrijke zaken: het garanderen van de allerhoogste kwaliteit en het vervullen van de behoeften van klanten.

Als wereldwijd textielbedrijf dragen wij een grote verantwoordelijkheid voor de veiligheid van mens en milieu, zowel op productielocaties als in de rest van de toeleveringsketen.

De producten van MASCOT zijn niet zomaar producten, het zijn oplossingen. En het zijn oplossingen die staan als een huis! Onze kernwaarden zijn – ook in de context van maatschappij en milieu – kwaliteit en fatsoen.

MASCOT is een van de meest toonaangevende werkkleding merken in Europa en heeft de ambitie om die positie in de komende jaren verder uit te breiden.


Het Benelux team bestaat momenteel uit 33 professionele medewerkers die allemaal TESTED TO WORK zijn. Mascot werkt met een push & pull strategie, waarbij we enerzijds ons dealernetwerk volledig ondersteunen en anderzijds de eindgebruikersmarkt bewerken om zo meer mogelijkheden te creëren.

Het Benelux kantoor is gevestigd in Naarden(NL) met o.a. een showroom van meer dan 500m2. Daarnaast hebben we sinds februari 2020 een 900m2 grote showroom in Brussel-Zaventem geopend, welke de thuisbasis is voor het Belgische team en we hebben een showroom in Kerkrade(NL).

Wij zijn een snel groeiend en toonaangevend bedrijf en bieden onze medewerkers ook ruime mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling. We stellen hoge eisen, wat natuurlijk tot uitdrukking komt in het salaris en de extralegale voorwaarden. We vragen verantwoordelijkheid maar geven ook veel vrijheid.

Heeft u nog aanvullende vragen dan kunt u contact opnemen met:
John Peeters, Manager Account Team NL

+316-15462385

 

 

 

Share on:
Region:
Flevoland
Gelderland
Noord-Holland
Application deadline:
Running
Expected Start Date:
As soon as possible
Location:
Noord-West Nederland
Contacts:
John Peeters
Mobile: +31 615 462 385
Company homepage:
http://www.mascot.nl
Back to the top