Mascot International A/S

Business Intelligence Developer

Kan du frembringe et sikkert datagrundlag for vigtige og strategiske beslutninger? Har du et analytisk mindset og en god forretningsforståelse? Vil det desuden motivere dig at få en nøglerolle i en markedsledende virksomhed i stærk udvikling? Så er du måske vores nye kollega i finansafdelingen.

Om jobbet
Vi søger en ambitiøs og knivskarp Business Intelligence Developer, der kan være med til at understøtte organisationens behov for indsigter igennem brugervenlige BI-rapporter, der evner at formidle komplekse data på en forståelig og brugbar måde.

Du får en vigtig rolle i organisationen når du udvikler, designer og programmerer business rapportering til direktionen, ledelse og afdelinger i virksomheden. Du vil få rig mulighed for både faglig og personlig udvikling i jobbet og en alsidig arbejdsdag, hvor arbejdsopgaverne blandt andet vil indebære:

  • Videreudvikling og optimering af Data Warehouse
    - herunder sikre at Data Warehouse understøtter strategien og lever op til forretningens behov
  • Vedligeholdelse af Data Warehouse
  • Udvikling og tests af ETL-processer
  • Programmering af ønskede nye rapporter og dashboards
  • Optimering af eksisterende rapportmiljø og dashboards
  • Dialog, sparring og behovsafdækning med kolleger på tværs af forretningen
  • Ad hoc-opgaver

I rollen vil du referere direkte til MASCOT's Group CFO, og du bliver en del af et velfungerende team med tre topmotiverede og dygtige kolleger. Herudover vil du også indgå i tæt samarbejde med kolleger i både Danmark og Vietnam om at få skabt de bedste løsninger til vores interne kunder. Vi vægter vores værdier i afdelingen højt, vi hjælper hinanden, har respekt for forskelligheder, vi er seriøse og nyder godt af den faglige sparring på tværs i afdelingen.

Om dig
Du har en relevant uddannelsesbaggrund på bachelor- eller kandidatniveau, samt erfaring med udvikling og drift af datamodeller, strukturer, kuber og rapporter og opbygning af Data Warehouse. Du har solid erfaring med udvikling af BI-løsninger på Microsoft-platformen (SQL). Du er forretningsdrevet, og du udforsker gerne mulighederne for at optimere vores rapportering.

For at få succes i jobbet er det altafgørende, at du er detaljeorienteret og grundig, kan bearbejde og holde overblikket over store mængder data og at fejlsikring er en del af din arbejdsmetodik. Samtidig kan du overholde dine deadlines – også når det skal gå stærkt. Du trives med at arbejde selvstændigt, men du søger samarbejdet, når opgaven kræver det. Endelig er det vigtigt, at du er vedholdende, ansvarsbevidst og holder fokus – også ved de mere rutineprægede opgaver.

Du taler dansk og behersker engelsk i skrift og tale. Hvis du taler tysk, er det en ekstra fordel.

Bliv en del af en stærk kultur
MASCOT er en international vækstvirksomhed med en stærk og ambitiøs kultur båret af engagement, kompetencer, flid og samarbejde. Vores ambition er at udvikle, producere, markedsføre og sælge verdens bedste arbejdstøj og sikkerhedsfodtøj. Du bliver en del af en dynamisk arbejdsplads i konstant udvikling, hvor vi hver dag tilgår vores opgaver med et højt energiniveau, en løsningsorienteret fleksibilitet og omstillingsparathed. Hos os får du stort ansvar, samtidig med at vores ledere gennem coaching, motivation og opfølgning skaber fundament for faglig og personlig udvikling af de enkelte medarbejdere.

MASCOT er også en familieejet virksomhed og er helt grundlæggende funderet på de familiære værdier. Vi stoler på hinanden, passer på hinanden og behandler hinanden ordentligt og med respekt. Ordentlighed og kvalitet i enhver henseende er i højsædet.

Topmoderne rammer, skabt til arbejdsglæde og dynamik
Siden 2018 har vi haft til huse i Pårup vest for Silkeborg. Herfra tilbyder vi en dynamisk hverdag i topmoderne fysiske rammer, både hvad angår interiør og eksteriør. Domicilet er bygget og indrettet med fokus på fællesskabet, et godt arbejdsmiljø og støtter de interne arbejdsgange. Frokosten laves af vores dygtige kokke i restauranten, og både før og efter arbejde kan du frit benytte vores velindrettede fitnesscenter med state-of-the-art maskiner.

MASCOTs domicil er beliggende lige ved Herning-motorvejen og hovedvej A13, hvorved der er nem tilgang i bil fra hele det midtjyske og østjyske område.

Del på:
Region:
Region Midtjylland
Ansøgningsfrist:
Løbende
Tiltrædelse:
Så snart som muligt
Arbejdssted:
Pårup v. Silkeborg
Yderligere oplysninger fås hos:
Maria Hamann Wium
Telefon: +45 8724 4827
Hjemmeside:
http://www.mascot.dk
Tilbage til toppen