Mascot International A/S

Business Intelligence Specialist

Business Intelligence Specialist

Brænder du for at frembringe et sikkert datagrundlag for vigtige og strategiske beslutninger? Har du desuden lyst til at være en del af en engageret kultur i en markedsledende virksomhed i stærk udvikling, så er du måske vores nye kollega i finansafdelingen.

 Om jobbet

Med reference til MASCOT's Group CFO, bliver du en del af et velfungerende team med tre topmotiverede og dygtige kolleger. Vi samarbejder tæt med vores kolleger i Danmark og Vietnam om at få skabt de bedste løsninger til vores interne kunder. Vi vægter vores værdier i afdelingen højt, vi hjælper hinanden, har respekt for forskelligheder, vi er seriøse og nyder godt af den faglige sparring på tværs i afdelingen.

Vi søger en ambitiøs og energisk Business Intelligence Specialist, der kan være med til at understøtte organisationens behov for indsigt.

Du får ansvaret for at udvikle, designe og programmere business rapportering til ledelse og afdelinger i virksomheden, og du skal blandt andet varetage følgende opgaver:

 • Videreudvikling og optimering af Data Warehouse
  -Sikre at Date Warehouse understøtter strategien.
  -Sikre at Data Warehouse lever op forretningens behov.
 • Vedligeholdelse af Data Warehouse.
 • Daglig drift og brugersupport af front-end løsninger (Cognos & VIS).
 • Programmering af ønskede nye rapporter og dashboards.
 • Optimering af eksisterende rapportmiljø og dashboards.
 • Dialog, sparring og behovsafdækning med forretningen.
 • Ad hoc-opgaver.

 Om dig

Du har en kandidatuddannelse i softwareudvikling, computerteknologi eller lignende. Du har solid erfaring med udvikling og drift af datamodeller, strukturer, kuber og rapporter, samt opbygning af Data Warehouse. Du har solid erfaring med udvikling af BI-løsninger på Microsoft-platformen (SQL). Du er forretningsdrevet, og du udforsker gerne mulighederne for at optimere vores rapportering. Du har mindst fem års arbejdserfaring inden for dette område.

For at få succes i jobbet er det altafgørende, at du er detaljeorienteret og grundig, og at fejlsikring er en del af din arbejdsmetodik, samtidig med at du kan overholde dine deadlines – også når det skal gå stærkt. Du trives med at arbejde selvstændigt, men du søger samarbejdet, når opgaven kræver det. Endelig er det vigtigt, at du er vedholdende, ansvarsbevidst og holder fokus – også ved de mere rutineprægede opgaver.

Du taler dansk og behersker engelsk i skrift og tale. Hvis du taler tysk, er det en ekstra fordel.

Hvad kan vi tilbyde?

Bliv en del af en stærk kultur

MASCOT er en international vækstvirksomhed med en stærk og ambitiøs kultur båret af engagement, kompetencer, flid og samarbejde. Vores ambition er at udvikle, producere, markedsføre og sælge verdens bedste arbejdstøj og sikkerhedsfodtøj. Du bliver en del af en dynamisk arbejdsplads i konstant udvikling, hvor vi hver dag tilgår vores opgaver med et højt energiniveau, en løsningsorienteret fleksibilitet og omstillingsparathed. Hos os får du stort ansvar, samtidig med at vores ledere gennem coaching, motivation og opfølgning skaber fundament for faglig og personlig udvikling af de enkelte medarbejdere.

MASCOT er også en familieejet virksomhed og er helt grundlæggende funderet på de familiære værdier. Vi stoler på hinanden, passer på hinanden og behandler hinanden ordentligt og med respekt. Ordentlighed og kvalitet i enhver henseende er i højsædet.

Topmoderne rammer, skabt til arbejdsglæde og dynamik
Siden 2018 har vi haft til huse i Pårup vest for Silkeborg. Herfra tilbyder vi en dynamisk hverdag i topmoderne fysiske rammer, både hvad angår interiør og eksteriør. Domicilet er bygget og indrettet med fokus på fællesskabet, et godt arbejdsmiljø og støtter de interne arbejdsgange. Frokosten laves af vores dygtige kokke i restauranten, og både før og efter arbejde kan du frit benytte vores velindrettede fitnesscenter med state-of-the-art maskiner.

MASCOTs domicil er beliggende lige ved Herning-motorvejen og hovedvej A13, hvorved der er nem tilgang i bil fra hele det midtjyske og østjyske område.

Del på:
Region:
Region Midtjylland
Ansøgningsfrist:
Løbende
Tiltrædelse:
Så snart som muligt
Arbejdssted:
Pårup v. Silkeborg
Yderligere oplysninger fås hos:
Halfdan Bock Andersen
Telefon: +45 87244784
Mobil: +45 3018 8232
Hjemmeside:
http://www.mascot.dk
Tilbage til toppen