Mascot International AB

Account Manager med Showroom-van Stockholm

Drömmer du om att utveckla dina kompetenser inom försäljning genom att sälja marknadsledande produkter till industri- och hantverksbranschen? Då är du kanske vår nya Account Manager.

Om jobbet

MASCOT International är ett internationellt företag från Danmark, där vi även är marknadsledande. Dessutom har vi en stor försäljningsorganisation i Europa. Nu har vi riktat vårt fokus mot Sverige, där vår ambition är att bli ett av de ledande varumärkena inom arbetskläder och skyddsskor av hög kvalitet.

Som vår nya Account Manager kommer du därför att spela en viktig roll i att se till att fler får upp ögonen för oss. Vi är redan etablerade på den svenska marknaden, men vi drömmer om att ta ännu större plats och öka kunskapen om vårt varumärke i hela landet.

Som Account Manager är din primära uppgift att presentera Mascot’s produkter, koncept och service till slutkunder för att hantera den efterföljande försäljningen i samarbete med återförsäljarna. Du kommer at delta i minimässor och utprövningar tilsammans med återförsäljarne i ditt distrikt tillsammans med återförsäljarna i ditt distrikt.

Du får din egen MASCOT Mobile showroom-van att köra ut till nya slutkunder med. Din van är utrustad med ett brett urval ur vårt stora sortiment, som du kan visa upp för slutkunderna. Vi har haft stor framgång med showroom-vans i Danmark, och bilen blir därför ett viktigt verktyg i din försäljning. Läs mer  https://papers.mascot.dk/mascot/se/mascotmobileshowroom/?page=1

 

Dina arbetsuppgifter

 • Uppsökande försäljning till nya slutkunder.
 • Bearbetning av återförsäljare för att presentera Mascot Mobile Showroom konceptet.
 • Riktad och ihållande personlig bearbetning av utvalda slutkunder inom distriktet.
 • Presentera MASCOT verksamhet, produkter, olika koncept och våra olika servicelösningar till nya och befintliga återförsäljare.
 • Att rapportera planerade och genomförda säljinsatser via CRM.
 • Deltagande vid mässor.
 • Uppföljning på branschkampanjer som skickas ut från Mascot International A/S.
 • Säkerställa optimal och snabb leverans av nya slutanvändare till återförsäljarna.
 • Delta aktivt i strategin för Sverige så att den uppfylls/utförs, och att strategin utvecklas kontinuerligt.

Vi är just nu 5 medarbetare i Sverige, er i tillväxt, och expanderar.

Vi ger dig säljträning på våra produkter och säljverktyg, precis som att du deltar i gemensamma besök innan vi släpper dig ensam i distriktet. Du får tillgång till flera beprövade verktyg för att skapa långsiktiga klädlösningar för slutanvändare.

Yrkeskvalifikationer

 • Du har sannolikt en försäljningsrelaterad utbildning och erfarenhet av uppsökande försäljning. Eller så kommer du från en butik som säljer t.ex. kläder eller sportkläder och -utrustning. Du kan även ha erfarenhet av uppsökande försäljning till hantverkare samt transport- och industriföretag.
 • Du har körkort och ett öga för försäljningspotential. Du är inte heller rädd för att ta kontakt med potentiella kunder med fokus på försäljning. Med andra ord har du en välutvecklad känsla för att jaga rätt på affärer.
 • Du är bra på att komma på nya lösningar och sätt att göra saker på, samt på att lyssna och hitta behov.

Personliga kompetenser
För att säkerställa de bästa resultaten är det viktigt att du kan arbeta självständigt och har en hög arbetstakt. Du trivs med ett högt tempo och en dynamisk arbetsmiljö, och du gillar att hålla många bollar i luften samtidigt, utan att tappa dem. Du är också ansvarsfull och van att arbeta med strukturerade kundrapporter, samt god uppföljning på ditt område. Vi ser gärna att du har ett mycket stabilt CV. Du bor i eller omkring Stockholm. Vi ser också mycket gärna kvinnliga sökanden.

MASCOT erbjuder

Mascot är ett ambitiöst företag där professionalism, innovation och handlingskraft belönas. Vi ger alla som kan och vill stora möjligheter att utvecklas både personligt och professionellt. Förutom lön efter kvalifikationer erbjuder vi en Mascot showroom-van, mobiltelefon och bärbar dator.

Share on:
Region:
Stockholm
Application deadline:
Running
Expected Start Date:
As soon as possible
Location:
Stockholm
Contacts:
Bo Persson
Mobile: +46 763 686300
Company homepage:
http://www.mascot.dk
Back to the top