Mascot International A/S

Shippingassistent 25-37 timer / uge

Brænder du for shipping og told i en international virksomhed? Er du den dedikerede shippingassistent, der kan koordinere forsendelser i hele vores internationale, komplekse supply chain?

Så er du måske den helt rette til den ledige stilling som Shippingassistent hos Mascot International A/S.

Om jobbet

Med reference til MASCOTs Shipping Teamleader , bliver du en del af et velfungerende shipping team med 3 topmotiverede og dygtige kolleger, som er placeret i vores nye domicil i Pårup.

Vi vægter vores værdier i afdelingen højt, vi hjælper hinanden, har respekt for forskelligheder og nyder godt af den faglige sparring på tværs i afdelingen.

I stillingen vil du få en central rolle, hvor du vil komme til at arbejde tæt sammen med både interne og eksterne interessenter.  Du kommer til både at bruge dine samarbejdsevner og arbejde selvstændigt, hvilket giver dig muligheder for selv at sætte præg på din faglige og personlige udvikling. Mere specifikt vil du blandt andet skulle varetage følgende opgaver:

 

  • Klargøring af eksport dokumentation
  • Koordinering mellem interne og eksterne parter
  • Kvalitetsopfølgning med transportører
  • Planlægning af importsendinger
  • Customs compliance
  • Booking af forsendelser
  • Deltagelse i mindre projekter
  • Diverse administrative opgaver

Om dig

Du har en relevant forwarding / shipping uddannelse – med erfaring indenfor EU og oversøisk fragt. Derudover er det en stor fordel, hvis du har erfaring med daglige toldopgaver indenfor både import og eksport, samt kendskab til bonded warehouse.

For at få succes i jobbet er det altafgørende, at du arbejder struktureret og effektivt med dine opgaver, og at du har en god ordenssans og god talforståelse. Du er vedholdende og ansvarsbevidst, og er i stand til at skabe det overblik, der hjælper dig til at have mange opgaver i gang på samme tid, samtidig med at du kan fokusere på relevante detaljer. Du er god til prioritere og formår at overholde dine deadlines – også når det skal gå stærkt.  

Du har gode IT-kompetencer, hvor du behersker Office pakken og har erfaring med ERP systemer, gerne SAP. Desuden har du indgående kendskab til toldsystemer.

Din kommunikation er tydelig og professionel, og du taler dansk og engelsk flydende i skrift og tale. Kan du tale tysk er det et ekstra plus.

Bliv en del af en stærk kultur

MASCOT er en international vækstvirksomhed med en stærk og ambitiøs kultur båret af engagement, kompetencer, flid og samarbejde. Vores ambition er at udvikle, producere, markedsføre og sælge verdens bedste arbejdstøj og sikkerhedsfodtøj. Du bliver en del af en dynamisk arbejdsplads i konstant udvikling, hvor vi hver dag tilgår vores opgaver med et højt energiniveau, en løsningsorienteret fleksibilitet og omstillingsparathed. Hos os får du stort ansvar, samtidig med at vores ledere gennem coaching, motivation og opfølgning skaber fundament for faglig og personlig udvikling af de enkelte medarbejdere.

MASCOT er også en familievirksomhed og er helt grundlæggende funderet på de familiære værdier. Vi stoler på hinanden, passer på hinanden og behandler hinanden ordentligt og med respekt. Det er også den tilgang, vi har til vores kunder og andre samarbejdspartnere. Vi gør os umage med at tilbyde en professionel og fremsynet løsning. Ordentlighed og kvalitet i enhver henseende er i højsædet.

Topmoderne rammer, skabt til arbejdsglæde og dynamik

Vi er i september 2018 flyttet ind i vores nye domicil i Pårup vest for Silkeborg. Herfra tilbyder vi en dynamisk hverdag i topmoderne fysiske rammer, både hvad angår interiør og eksteriør. Domicilet er bygget og indrettet med fokus på fællesskabet, et godt arbejdsmiljø og støtter de interne arbejdsgange. Frokosten laves af vores dygtige kolleger i restauranten, og både før og efter arbejde kan du frit benytte vores velindrettede fitnesscenter med egen fitnessinstruktør og state-of-the-art maskiner.

MASCOTs domicil er beliggende lige ved Herning-motorvejen og hovedvej A13, hvorved der er nem tilgang i bil fra hele det midt- og østjyske område.

Del på:
Region:
Region Midtjylland
Jobtype:
Fast
Arbejdstid:
Deltid
Arbejdsdage:
Dag
Ansøgningsfrist:
Løbende
Tiltrædelse:
så snart som muligt
Arbejdssted:
Pårup v. Silkeborg
Yderligere oplysninger fås hos:
Kasper Sønderby Knudsen
Mobil: +45 2434 8545
Hjemmeside:
http://www.mascot.dk
Tilbage til toppen