Mascot International A/S

Håndværker - bygningsdrift

Har du lyst til at være en del af et engageret team af dygtige håndværkere?
Kunne du tænke dig alsidige opgaver, hvor håndværksmæssig kvalitet er i højsædet og hvor ikke to dage er ens?
Så er du måske vores nye kollega i vores serviceteam. 

I jobbet som tekniker hos MASCOT er det vigtigt, at det falder dig naturligt at tage ansvar for dine arbejdsopgaver. Du sætter en ære i at udføre opgaver indenfor bygningsvedligehold og vedligehold af udenoms arealer samt drift og vedligehold af produktionsmaskiner.
Alle opgaver er vigtige - store som små. 

Din motivation
MASCOT har et af Danmarks mest moderne domiciler, hvor mere end 400 engagerede medarbejdere hver dag skaber værdi for kunderne. For at sikre en høj standard af vores bygningsvedligehold der er ’Tested to Work’ til gavn for både eksterne gæster og kollegaernes trivsel, har vi besluttet os for at udvide vores serviceteam med endnu en dygtig og engagereret kollega. 

I Mascots serviceteam sørger vi for, at vores bygninger og udenoms arealer altid fremstår velholdte og indbydende. Vores domicil fra 2018 er topmoderne og er bygget med det nyeste indenfor byggetekniske installationer. Disse anlæg skal du sammen med dine øvrige kolleger sikre fungerer optimalt og driftssikkert.

Serviceteamet udfører også service på Mascots vognpark, samt drifter maskiner og robotter på vores lager og trykkeri, hvor vi sætter en ære i at sikre 100% driftssikkerhed, således vores kunder får deres varer til tiden.

Din hverdag
Vi kan garantere dig for, at der ikke er to dage, der ens. Din hverdag vil være præget af forskellige typer af opgaver efter plan, besluttede fokusområder, samt ad hoc-opgaver, der akut skal løses. Eksempler fra din kommende hverdag kunne være:

  • Service, vedligehold og reparation af bygninger både udvendigt og indvendigt
  • Service, vedligehold og reparation af maskiner på vores lagre og i trykkeriet
  • Vedligeholdelse af udenoms arealer
  • Service, vedligehold og reparation af køretøjer
  • Diverse ad hoc-opgaver 

Hvem er du?

  • Du har gerne en håndværksmæssig baggrund, eksempelvis som elektriker eller VVS’er
  • Du har en god teknisk forståelse
  • Du har kørekort til klasse B og gerne C samt truckcertifikat
  • Du taler dansk på højt niveau

Din håndværksmæssige kvalitet er i orden samtidig med, at du er effektiv og gennemfører dine opgaver til tiden.

Du kommunikerer godt med dine kolleger, hvor du er en teamplayer, samtidig med at du også kan arbejde selvstændigt. Som person er du en robust, løsningsorienteret person, som med fleksibel og engageret adfærd skaber de rigtige løsninger til alle parters tilfredshed. 

Hvad kan vi tilbyde?

Bliv en del af en stærk kultur
MASCOT er en international vækstvirksomhed med en stærk og ambitiøs kultur båret af engagement, kompetencer, flid og samarbejde. Vores ambition er at udvikle, producere, markedsføre og sælge verdens bedste arbejdstøj og sikkerhedsfodtøj. Du bliver en del af en dynamisk arbejdsplads i konstant udvikling, hvor vi hver dag tilgår vores opgaver med et højt energiniveau, en løsningsorienteret fleksibilitet og omstillingsparathed. 

MASCOT er også en familievirksomhed og er helt grundlæggende funderet på de familiære værdier. Vi stoler på hinanden, passer på hinanden og behandler hinanden og vores omgivelser ordentligt og med respekt. Ordentlighed og kvalitet i enhver henseende er i højsædet. 

Topmoderne rammer skabt til arbejdsglæde og dynamik
Vi tilbyder en dynamisk hverdag i topmoderne fysiske rammer, både hvad angår interiør og eksteriør. Domicilet er bygget og indrettet med fokus på fællesskabet, et godt arbejdsmiljø og støtter de interne arbejdsgange. Frokosten laves af vores dygtige kollegaer i restauranten, og både før og efter arbejde kan du frit benytte vores velindrettede fitnesscenter med egen fitnessinstruktør og state-of-the-art maskiner. 

MASCOTs domicil er beliggende lige ved Herning-motorvejen og hovedvej A13, hvorved der er nem tilgang i bil fra hele det midt- og østjyske område.

 

Del på:
Region:
Region Midtjylland
Jobtype:
Fast
Arbejdstid:
Fuldtid
Arbejdsdage:
Dag
Ansøgningsfrist:
Vi behandler ansøgninger løbende
Tiltrædelse:
Hurtigst muligt
Yderligere oplysninger fås hos:
Lars Stig Jakobsen
Telefon: +45 87244700
Mobil: +45 40317447
Tilbage til toppen