Mascot International A/S

Area Sales Manager - Innlandet

Har du en proaktiv og energisk salgsprofil? Motiveres du av å samarbeide med et nettverk av forhandlere, sammen med dyktige og engasjerte kollegaer? Kunne du tenkt deg å selge verdens beste arbeidstøy og vernesko? Da er det kanskje deg vi søker til vårt salgsteam.

Om jobben

MASCOT International er et internasjonalt selskap fra Danmark, hvor vi også er markedsledende. I tillegg har vi en stor salgsorganisasjon i Europa.

Nå har vi fokus på videre vekst i Norge, og det er vår ambisjon å bli et av de ledende varemerkene innenfor arbeidstøy og vernesko av høy kvalitet på det norske markedet.

Som vår nye Area Sales Manager kommer du derfor spille en viktig rolle for å sikre at våre forhandlere og sluttkunder får øynene opp for MASCOT. Vi er allerede etablerte på det norske markedet, men vi skal nå ta en enda større plass og øke kjennskapen til vårt varemerke på Innlandet.

Du rapporterer til vår Country Manager, og sammen planlegger dere salgsaktiviteter rettet mot de større industri- og håndverksbedriftene i regionen.

Din hovedsakelige oppgave er å utvikle våre forhandlere i distriktet. Du planlegger og gjennomfører sambesøk hos sluttkunder sammen med forhandler. Alt salg skjer gjennom vårt forhandlernettverk som du opparbeider.

Arbeidsoppgavene dine

Du har ansvaret for å organisere og gjennomføre kundebearbeiding av våre forhandlere i distriktet.

Du har også ansvaret for å organisere og gjennomføre sluttkundebearbeiding av større industri- og håndverksbedrifter i distriktet sammen med forhandler.

  • Målrettet og vedvarende personlig bearbeiding av utvalgte sluttkunder og forhandlere i distriktet.
  • Rapportere planlagte, og fullførte aktiviteter i CRM.
  • Messedeltakelse
  • Innsalg og oppfølgning av sentrale kampanjer.
  • Ha en tett dialog med kollegaer om større potensielle sluttkunder.
  • Sikre optimal og rask overlevering av nye sluttkunder til forhandler.
  • Skaffe omsetning til våre forhandlere gjennom presentasjon av våre produkter til sluttkunder.
  • Delta aktivt i strategien for Norge, slik at fastsatte mål blir oppnådd, og at strategien kontinuerlig utvikles.
  • Fokus i stillingen er 50% sluttkunder og 50% forhandlere.

Vi er nå 6 kollegaer i det norske teamet, og søker nå flere nye kollegaer for å fortsette veksten på det norske markedet.

Faglige kvalifikasjoner

Du har minst 3 års erfaring med utesalg av arbeidstøy og/eller PPE utstyr. Du kan vise til gode resultater fra tidligere arbeid, og er flink til å forhandle. Du har gjennomslagskraft og er god til å bygge opp gode og langvarige relasjoner med kundene dine.

Du har god kjennskap til MS Office, og har mulighet for å etablere hjemmekontor.

Personlige ferdigheter

For å oppnå gode resultater er det viktig at du kan arbeide selvstendig og har høy arbeidskapasitet. Du liker et høyt tempo, en variert arbeidshverdag og et dynamisk arbeidsmiljø. Du klarer å holde mange baller i luften samtidig, uten å miste dem. Du er ansvarsfull og vant til å arbeide med strukturerte kunderapporter, samt god oppfølgning i ditt distrikt. Du er bosatt sentralt i distriktet, gjerne i Mjøsbyregionen. Vi ser gjerne kvinnelige søkere.

MASCOT tilbyr

MASCOT er et ambisiøst selskap hvor profesjonalitet, innovasjon og handlingskraft belønnes. Vi gir alle som kan, og ønsker, store muligheter til å utvikle seg både personlig og profesjonelt. I tillegg til lønn etter erfaring, tilbyr MASCOT firmabil, firmatelefon, nødvendig datautstyr samt god opplæring i våre salgsverktøy.

Share on:
Region:
Innlandet
Job type:
Permanent
Working hours:
Full-time
Application deadline:
Løpende
Expected start date:
Så snart som mulig
Location:
Innlandet
Contacts:
Zakia O. Schou
Telephone: +45 87244827
Company homepage:
http://www.mascotworkwear.no
Back to the top