Mascot International A/S

Intern salgsassistent til tysktalende markeder

Begejstres du af at rådgive kunder og supportere dine eksterne salgskolleger? Har du lyst til en hverdag i et internationalt miljø med gode og engagerede kolleger, som hjælper hinanden?
Vi er på en vækstrejse i det tyske marked, og derfor søger vi nu endnu en tysktalende kollega til vores Export kundeserviceteam.

Din succes i jobbet
Hos MASCOT er det ikke kun vores produkter, der er høj kvalitet – det er vores service også. Din og teamets opgave er derfor at give vores kunder og sælgere en service, der svarer til, eller overgår deres forventning. 

Din hverdag
Fokus for MASCOTs kundeserviceafdeling er at yde den bedste support for vores MASCOT forhandlere og sælgere, både på telefon og mail. Hertil hører også retur- og reklamationsbehandling, produktrådgivning samt support og ordreopfølgning på vores interne systemer. Vi tilbyder og supporterer også onlineportaler og digitale services såsom B2B-shop og MASCOT® SmartStore, der er MASCOTs online bestillingssystem for slutbrugere og forhandlere. Udover at have et godt samarbejde med teamet i Danmark og de tysktalende markeder vil du også have et tæt samarbejde med vores kolleger i kundeservice i Hanoi i Vietnam.

Hvem er du?
Du har en uddannelse indenfor administration, kommunikation, marketing, salg eller handel. Du har praktisk erfaring fra en lignende funktion eller har måske haft et relevant studiejob i en international virksomhed. 

Det er desuden et krav, at du kommunikerer korrekt og ubesværet på tysk både i skrift og tale.
Du har flair for IT og har arbejdet med Outlook og MS Office-pakken, herunder særligt Excel.
Du er imødekommende og hjælpsom, og du begejstres af at levere excellent kundeservice og support til vores kunder og sælgere på de tysktalende markeder. Du har team-ånd og er samtidig selvstændig i din opgaveløsning. 

Du trives med forskelligartede arbejdsopgaver, hvoraf en del også er rutineopgaver. Du har gå-på-mod og drive. Du er proaktiv og engageret, og du har en skarp sans for god kundeservice. Du arbejder struktureret og har styr på detaljen. Du evner at skabe overblik, der hjælper dig til at have mange bolde i luften på én gang i en travl hverdag og stadig overholde dine deadlines. Desuden ser vi gerne, at dit CV er stabilt.

Din motivation
Du er ihærdig og kvalitetsbevidst, og drives af at sikre langvarige relationer til vores kunder. Du brænder for at yde den bedste kundeservice i en hverdag, hvor din struktur og dit overblik er med til at skabe succes. Du har lyst til en hverdag i et internationalt miljø med gode og engagerede kolleger, som hjælper hinanden, og du motiveres af store krav til dine præstationer. 

Vi tilbyder
Hos os får du et job med styr på processerne og en organisation, der vil gøre alt for at skabe succes sammen med dig, der har den rette indstilling og det rette engagement. Derudover kommer du til at arbejde i en dynamisk virksomhed, hvor åbenhed og arbejdsglæde vægtes højt.

Bliv en del af en stærk kultur
MASCOT er en international vækstvirksomhed med en stærk og ambitiøs kultur båret af engagement, kompetencer, flid og samarbejde. Vores ambition er at udvikle, producere, markedsføre og sælge verdens bedste arbejdstøj og sikkerhedsfodtøj. Du bliver en del af en dynamisk arbejdsplads i konstant udvikling, hvor vi hver dag tilgår vores opgaver med et højt energiniveau, en løsningsorienteret fleksibilitet og omstillingsparathed. Hos os får du stort ansvar, samtidig med at vores ledere gennem coaching, motivation og opfølgning skaber fundament for faglig og personlig udvikling af de enkelte medarbejdere.

MASCOT er også en familievirksomhed og er helt grundlæggende funderet på de familiære værdier. Vi stoler på hinanden, passer på hinanden og behandler hinanden ordentligt og med respekt. Ordentlighed og kvalitet i enhver henseende er i højsædet.

Topmoderne rammer, skabt til arbejdsglæde og dynamik
Siden 2018 har vi haft til huse i vores nybyggede domicil i Pårup vest for Silkeborg. Herfra tilbyder vi en dynamisk hverdag i topmoderne fysiske rammer, både hvad angår interiør og eksteriør. Domicilet er bygget og indrettet med fokus på fællesskabet, et godt arbejdsmiljø og støtter de interne arbejdsgange. Frokosten laves af vores dygtige kokke i restauranten, og både før og efter arbejde kan du frit benytte vores velindrettede fitnesscenter med state-of-the-art maskiner.

MASCOTs domicil er beliggende lige ved Herning-motorvejen og hovedvej A13, hvorved der er nem tilgang i bil fra hele det midtjyske og østjyske område.

Praktiske informationer om jobbet
Da vi lægger stor vægt på at være til stede, når kunderne og vores sælgere ude i verden har brug for det, vil du få faste arbejdstider, der typisk ser ud som følger:

Mandag, tirsdag og onsdag:  8.00-16.30
Onsdag:                                 8.00-16.00
Fredag:                                  8.00-14.00

Vi glæder os til at høre fra dig!

Del på:
Region:
Region Midtjylland
Ansøgningsfrist:
Vi behandler ansøgninger løbende
Tiltrædelse:
Snarest muligt
Arbejdssted:
Pårup nær Silkeborg
Yderligere oplysninger fås hos:
Heidi Høegh Nielsen
Telefon: +45 8724 4742
Hjemmeside:
http://www.mascot.dk
Tilbage til toppen