Mascot International A/S

Supply Chain / Demand Planner

Har du et stærkt, analytisk mindset? Og kan du se dig selv arbejde med en yderst kompleks supply chain i en international virksomhed? Så er du muligvis den planlægger, vi søger hos MASCOT.

Om jobbet
I rollen som Supply Chain / Demand Planner kommer du til at arbejde med de nyeste værktøjer indenfor SAP og SAP SCM, herunder APO demand planning.

Du får ansvar for at genere og validere salgsforecast via SAP APO, hvilket giver dig en bred kontaktflade internt, idet du bliver bindeled mellem vores salgsorganisation og planlægningen.

MASCOT har et af markedets mest attraktive og største sortimenter. Som vores nye planlægger spiller du derfor en vigtig rolle i at sikre, at vores produktion på vores egne systuer i Vietnam og Laos forløber planmæssigt, at vores lagerbinding er fornuftig samt at vores leveringssikkerhed fortsat er blandt markedets højeste.

Dine arbejdsopgaver vil indebære:

  • Analyse af de månedlige genererede forecast, indhentning af salgsestimater og kommunikation med vores salgsled.
  • Udbygge og forbedre nuværende systemer og forecastmodeller.
  • Planlægning af produktion og proaktive opfølgning på leveringer.
  • Oprettelse af indkøbsordrer og opfølgning på leveringer.
  • Opfølgning på forecast/estimater/kampagner.
  • Udvikling og vedligeholdelse af system-stamdata for planlægningsområdet.
  • Koordinering af påbegyndelses- og afslutningsterminer.
  • At indgå i løbende dialog med marketingafdelingen, produktudvikling og salgsorganisationen, og er proaktiv i din opfølgning på salgs- og kampagneestimater.

I rollen vil du referere direkte til vores Supply Chain Manager og bliver en del af et dedikeret team på seks personer, hvor vi er engagerede og nyder godt af faglig sparring på tværs i afdelingen. Herudover vil du få en bred kontaktflade både internt og eksternt, idet du bliver bindeled mellem vores salgsafdeling, færdigvarelager, udviklingsafdeling og indkøb.

Om dig

Vi forventer at du har en relevant videregående uddannelse indenfor logistik, f.eks. HA, Cand. merc. eller HD, hvor du har tilegnet dig solide kompetencer ud i statistik og statistiske forecast-modeller. Derudover har du nogle års erfaring fra en lignende stilling, som du har lyst til at udvikle i en international virksomhed i kraftig vækst. 

Du arbejder struktureret og vedholdende, er analytisk anlagt og besidder en naturlig skepsis overfor indsamlede data.

Som person er du energisk og er en stærk kommunikator, der evner at begå dig på tværs af alle niveauer i organisationen. Sidst, men ikke mindst, behersker du både dansk og engelsk på forhandlingsniveau.

Bliv en del af en stærk kultur
MASCOT er en international vækstvirksomhed med en stærk og ambitiøs kultur båret af engagement, kompetencer, flid og samarbejde. Vores ambition er at udvikle, producere, markedsføre og sælge verdens bedste arbejdstøj og sikkerhedsfodtøj. Du bliver en del af en dynamisk arbejdsplads i konstant udvikling, hvor vi hver dag tilgår vores opgaver med et højt energiniveau, en løsningsorienteret fleksibilitet og omstillingsparathed. Hos os får du stort ansvar, samtidig med at vores ledere gennem coaching, motivation og opfølgning skaber fundament for faglig og personlig udvikling af de enkelte medarbejdere.

MASCOT er også en familievirksomhed og er helt grundlæggende funderet på de familiære værdier. Vi stoler på hinanden, passer på hinanden og behandler hinanden ordentligt og med respekt. Det er også den tilgang, vi har til vores kunder og andre samarbejdspartnere. Vi gør os umage med at tilbyde en professionel og fremsynet løsning. Ordentlighed og kvalitet i enhver henseende er i højsædet.

Topmoderne rammer, skabt til arbejdsglæde og dynamik
Vi er i september 2018 flyttet ind i vores nye domicil i Pårup vest for Silkeborg. Herfra tilbyder vi en dynamisk hverdag i topmoderne fysiske rammer, både hvad angår interiør og eksteriør. Domicilet er bygget og indrettet med fokus på fællesskabet, et godt arbejdsmiljø og støtter de interne arbejdsgange. Frokosten laves af vores dygtige kolleger i restauranten, og både før og efter arbejde kan du frit benytte vores velindrettede fitnesscenter med egen fitnessinstruktør og state-of-the-art maskiner.

MASCOTs domicil er beliggende lige ved Herning-motorvejen og hovedvej A13, hvorved der er nem tilgang i bil fra hele det midt- og østjyske område.

Del på:
Region:
Region Midtjylland
Jobtype:
Fast
Ansøgningsfrist:
Vi behandler ansøgninger løbende
Tiltrædelse:
Hurtigst muligt
Arbejdssted:
Pårup, Midtjylland
Yderligere oplysninger fås hos:
Ulla Johannessen
Telefon: +45 30930149
Hjemmeside:
http://www.mascot.dk
Tilbage til toppen