Mascot International A/S IT afdeling

Erfaren Senior SAP FI/CO Konsulent

Har du mod på at spille en aktiv rolle i vores spændende SAP S/4 Hana projekt? Har du en veludviklet SAP-værktøjskasse, og ønsker du at stå i spidsen for FI/CO design og implementering sammen med vores dygtige kollegaer i SAP-teamet?

Hos MASCOT vil du som erfaren Senior SAP FI/CO Konsulent komme til at understøtte vores forretning og være med til at videreudvikle vores løsninger på vores kommende SAP S/4 Hana platform. 

Du vil i tæt samarbejde med vores direktør for IT og Logistik spille en vigtig og aktiv rolle i vores SAP S/4 Hana green field projekt med din ekspertviden indenfor FI/CO.
 

Dine arbejdsopgaver

Du vil være med fra begyndelsen af projektet med analyse, design og projektplanlægning.
Dine primære opgaver:

  • Analysere forretningskrav og eksisterende løsning og oversætte dem til tekniske løsninger inden for SAP FI/CO
  • Konfigurering af SAP FI/CO-løsninger 
  • Sikre optimal integration mellem FI/CO og andre SAP-moduler samt eksterne systemer
  • Yde ekspertviden og support til økonomi- og controlling-afdelingen
  • Deltage i projektplanlægning og ressourceallokering
  • Sikre overholdelse af virksomhedens standarder og bedste praksis inden for SAP-implementeringer, herunder for S/4 Fashion
  • Uddanne og vejlede brugere i anvendelse af SAP FI/CO-modulerne
  • Fejlfinde og problemløse i relation til SAP FI/CO.

Hvem er du?

For at komme i betragtning til stillingen, har du:

  • Minimum 8 års erfaring med SAP FI/CO, herunder S/4 Hana
  • Dokumenteret erfaring med succesfuld gennemførelse af green field-projekter
  • Dybtgående kendskab til integration mellem FI/CO og andre SAP-moduler samt eksterne systemer
  • Erfaring med både implementering og support af SAP FI/CO løsninger
  • Fremragende analytiske og problemløsningsevner
  • Stærke kommunikations- og samarbejdsevner
  • Evne til at arbejde selvstændigt og i teams
  • Relevant uddannelsesbaggrund inden for økonomi, IT eller lignende.

 

Da vi er en international virksomhed med kolleger i hele verden, forventer vi, at du behersker engelsk og dansk flydende i både skrift og tale.

Som person er du nysgerrig, løsningsorienteret og kvalitetsbevidst. Du trives med i et dynamisk arbejdsmiljø, hvor du skal kunne håndtere og prioritere mange opgaver samtidig.

Da du primært vil arbejde fra vores hovedkontor i Pårup tæt på Silkeborg, forestiller vi os, at du bor indenfor en times kørsel fra kontoret. 

Vi lukker rekrutteringen, når vi har fundet den rette kandidat, så søg gerne i dag.

Bliv en del af en stærk kultur
MASCOT er en international vækstvirksomhed med en stærk og ambitiøs kultur båret af engagement, kompetencer, flid og samarbejde. Vores ambition er at udvikle, producere, markedsføre og sælge verdens bedste arbejdstøj og sikkerhedsfodtøj. Du bliver en del af en dynamisk arbejdsplads i konstant udvikling, hvor vi hver dag tilgår vores opgaver med et højt energiniveau, en løsningsorienteret fleksibilitet og omstillingsparathed. Hos os får du stort ansvar, samtidig med at vores ledere gennem coaching, motivation og opfølgning skaber fundament for faglig og personlig udvikling af de enkelte medarbejdere.

MASCOT er også en familievirksomhed og er helt grundlæggende funderet på de familiære værdier. Vi stoler på hinanden, passer på hinanden og behandler hinanden ordentligt og med respekt. Det er også den tilgang, vi har til vores kunder og andre samarbejdspartnere. Vi gør os umage med at tilbyde en professionel og fremsynet løsning. Ordentlighed og kvalitet i enhver henseende er i højsædet.
 

Topmoderne rammer, skabt til arbejdsglæde og dynamik
MASCOTs domicil ligger i Pårup, lige vest for Silkeborg. Vi ligger lige ud til Herning-motorvejen og hovedvej A13, så du kommer nemt frem fra hele det midt- og østjyske område. 

Vores domicil byder på topmoderne fysiske rammer, både i forhold til interiør og eksteriør. Udover egen, velindrettet kontorplads indbyder vores hus til fællesskab og godt arbejdsmiljø. Frokosten laves af vores dygtige kokke i restauranten, og nydes med udsigt til både mark og skov fra øverste etage i bygningen. Derudover kan du både før og efter arbejde frit benytte vores velindrettede fitnesscenter med state-of-the-art maskiner.


#LI-Onsite

#LI-MF1

Del på:
Region:
Region Midtjylland
Ansøgningsfrist:
Løbende
Tiltrædelse:
ASAP
Arbejdssted:
Engesvang
Yderligere oplysninger fås hos:
Kjeldsen, Lars
Hjemmeside:
http://www.mascot.dk
Tilbage til toppen