Mascot International A/S

Area Sales Manager

Vi behöver en dynamisk och entusiastisk Area Sales Manager som är redo att ta plats i vår fartfyllda värld på Mascot International Sweden AB. Med våra toppkvalitetsprodukter inom arbetskläder och skyddsskor är vi på jakt efter en individ som inte bara kan hänga med, utan också driva och forma vår framtid. Kom och vara en del av ett team med passion och drivkraft som säljare utav världens bästa arbetskläder för den svenska marknaden. Är du bered att ta ditt nästa karriärsteg med oss? 

Försäljning ur både ett strategiskt och operativt perspektiv 
Som vår nya Area Sales Manager kommer du att ha en spännande nyckelroll med stor utvecklingspotential i Västra Sverige. Mascot International Sweden AB är en del av en snabbt växande internationell koncern med ett starkt återförsäljarnätverk som vi säljer 100% genom. Du kommer att ha en avgörande roll i att se till att våra återförsäljare får ögonen på MASCOT och våra innovativa kvalitetsprodukter. Din främsta uppgift är att utveckla våra återförsäljare i distriktet, planera och genomföra gemensamma besök hos slutkunder tillsammans med återförsäljaren. 

  • Du ansvarar för att organisera och genomföra slutkundsbearbetning av större industri- och hantverksföretag i distriktet tillsammans med återförsäljare. 

  • Försäljning och uppföljning av centrala kampanjer mot återförsäljare. 

  • Riktad och uthållig personlig bearbetning av utvalda slutkunder och återförsäljare i distriktet. 

  • Rapportera planerade och genomförda aktiviteter i CRM. 

  • Delta på mässor. 

  • Ha en nära dialog med kollegor om stora potentiella slutkunder. 

  • Säkerställa optimal och snabb överlämning av nya slutkunder till återförsäljaren. 

  • Generera intäkter för våra återförsäljare genom presentation av våra produkter för slutkunder. 

  • Delta aktivt i strategin för Sverige, så att uppsatta mål uppnås, samt att strategin kontinuerligt utvecklas. 

  • Arbetstiden delas mellan besök hos ÅF och besök mot slutkund. 

Du kommer att arbeta nära MASCOTs Country Manager i Sverige och tillsammans planerar ni säljaktiviteter riktade mot de större industri- och hantverksföretagen i regionen. Du kommer att ingå i ett välfungerande och erfaret, framgångsrikt och engagerat team där kunskapsdelning, entusiasm, energi och resultatinriktning är högst prioriterat. 

 

Stark och proaktiv försäljningsprofil med driv och fokus som ger starka resultat  

Vi förväntar oss att du: 

  • Har minst 3 års erfarenhet av försäljning utav arbetskläder och/eller PPE-utrustning i distriktet, stor fördel om du har kunskap/erfarenhet utav att sälja Multinorm. Vi ser gärna att du har ett stort nätverk i återförsäljarledet. 

  • Kan visa upp goda resultat från tidigare arbete, och är duktig på att förhandla. 

  • Har genomslagskraft och är bra på att bygga goda och långvariga relationer med dina kunder. 

  • Har goda kunskaper i MS Office, och har möjlighet att etablera ett hemmakontor. 

  • Har bostad i Göteborgs området 

Som person har du: 

  • Driv och en hög aktivitetsnivå och du motiveras av att nå våra och dina ambitiösa mål i en växande organisation. Du lyckas hålla många bollar i luften samtidigt, utan att tappa dem. 

  • En personlighet som gör att kunder och kollegor trivs med att arbeta tillsammans med dig 

  • Förmåga att lyssnarkundernas behov och är bra på att kommunicera både skriftligt och muntligt med beslutsfattareolika nivåer 

  • Förmåga att ta ansvar och van att arbeta med strukturerade kundrapporter, samt god uppföljning i ditt distrikt. 

Vad kan vi erbjuda dig? 
Vi erbjuder en attraktiv lön, pensionsförmåner, företagsbil och företagstelefon. Du kommer att få en gedigen utbildning där du kommer att lära dig om våra produkter, tjänster och säljverktyg 

Om du har rätt inställning och engagemang kommer du att få en position med stor potential och hög framgångsfrekvens. Från ditt hemmakontor får du ett fritt och självständigt arbete där du planerar din egen tid. 

I din vardag får du starkt stöd från en professionell organisation med bra kollegor både i Sverige och Danmark som är redo att hjälpa dig och dina kollegor i det dagliga arbetet. 

Bli en del av en stark kultur 
MASCOT är ett internationellt tillväxtföretag med en stark och ambitiös kultur som präglas av engagemang, kompetens, hårt arbete och samarbete. Vår ambition är att utveckla, producera, marknadsföra och sälja världens bästa arbetskläder och säkerhetsskor. Du blir en del av en dynamisk arbetsplats som ständigt utvecklas. Vi möter varje dag med hög energinivå, lösningsorienterad flexibilitet och förmåga att anpassa oss. 

Hos oss får du stort ansvar samtidigt som kollegor och ledare genom coaching, motivation och uppföljning skapar en grund för individuell personlig utveckling. 

MASCOT är ett danskt familjeägt företag som bygger på familjevärderingar. Vi litarvarandra, bryr oss om varandra och behandlar varandra ordentligt och med respekt. Det är också så vi möter våra kunder och andra samarbetspartners. Vi strävar efter att erbjuda en professionell och framåtblickande lösning. Tydlighet och kvalitet i alla avseenden är högsta prioritet. 

Intresserad? 
Om du anser att du är rätt kandidat för den här tjänsten, skicka in detta cv till oss. Vi behandlar ansökningar löpande. När vi anser att vi har tillräckligt många kandidater att gå vidare med kommer det inte längre vara möjligt att söka tjänsten. Anställning sker så snart som möjligt, men vi väntarrätt kandidat. 

Share on:
Region:
Västra Götaland
Location:
Göteborg
Contacts:
Bosse Persson
Mobile: +46 763686300
Company homepage:
http://www.mascot.se
Back to the top