Mascot International A/S

Lagerchef / Warehouse Manager

Brænder du for at drive og optimere en effektiv og højt automatiseret logistikkæde? Vil du spille en vigtig rolle i et nært forestående lagerudvidelsesprojekt? Er du en kompetent leder, der brænder for at udvikle både medarbejdere og processer og sammen med dem sikre markedets bedste leveringsevne? Så er det dig, vi søger.

Spil en central rolle for den høje leveringsevne

Med reference til MASCOTs projektdirektør får du ansvaret for at sikre at vores produkter leveres med en fejlfri, høj leveringsevne til vores kunder.

Fra vores centrallager i Pårup betjener vi kunder i hele verden, med et pluk- og pak-system, der er et af de mest automatiserede på markedet. Afdelingen består pt. af 35 dygtige, erfarne og topmotiverede medarbejdere i flere skift, hvoraf 4 er supervisorer. Sideløbende med det spiller du en vigtig rolle i vores lagerudvidelse, hvor vi gearer Mascot til fortsat vækst.

Dine hovedopgaver bliver:

  • ledelse af mellemledere og medarbejderne i varemodtagelse, pluk, forsendelse og returvarer
  • at drive arbejdet med løbende procesoptimering, så afdelingen drives effektivt, hvad angår omkostninger og output
  • at sikre, at leveringsperformance kvalitets- og kvantitetsmæssigt når vores målsætninger
  • at sikre, at driften udføres i overensstemmelse med sikkerheds- og miljømålsætninger
  • at sikre, at bemandingen er balanceret med forventet kapacitetsbelastning
  • at deltage i udviklings- og udvidelsesprojekter; primært vores lagerudvidelsesprojekt, men også interne logistik-og tekniske optimeringsprojekter
  • at sikre, at processer og dokumentation er fastholdt i vores ISO 9001 kvalitetsstyringssystem
  • at levere data til dokumentation af bl.a. CO2-udledning og arbejdsmiljøforhold til EcoVadis
  • løbende at arbejde med trivsel og motivation i afdelingen

Stærk lederprofil med optimerings- og projektlederkompetencer

Du har en uddannelse på min. akademiniveau indenfor lager, logistik eller supply chain management og besidder gerne en stærk teknisk kompetence. Vi forestiller os, at du har minimum 5 års ledererfaring fra en lignende stilling, samt erfaring indenfor procesoptimering, for eksempel indenfor Lean / Six Sigma. Har du Six Sigma Green belt eller højere, er det en fordel.

Som person er du energisk og med en struktureret arbejdstilgang, der gør, at du formår at bevare overblik og kvalitet i dit arbejde, selv når der er travlt. Du motiveres af at arbejde med data og analyse, og afrapporterer og træffer beslutninger med baggrund i disse. Du har gode samarbejdsevner, og din vindende personlighed giver folk lyst til at følge dig. Ligeledes er du god til at kommunikere professionelt på dansk og engelsk, både skriftligt og mundtligt.

Bliv en del af en stærk kultur

MASCOT er en international vækstvirksomhed med en stærk og ambitiøs kultur båret af engagement, kompetencer, flid og samarbejde. Vores ambition er at udvikle, producere, markedsføre og sælge verdens bedste arbejdstøj og sikkerhedsfodtøj. Du bliver en del af en dynamisk arbejdsplads i konstant udvikling, hvor vi hver dag tilgår vores opgaver med et højt energiniveau, en løsningsorienteret fleksibilitet og omstillingsparathed. Hos os får du stort ansvar, samtidig med at vores ledere gennem coaching, motivation og opfølgning skaber fundament for faglig og personlig udvikling af de enkelte medarbejdere.

MASCOT er en familieejet virksomhed og er helt grundlæggende funderet på de familiære værdier. Vi stoler på hinanden, passer på hinanden og behandler hinanden ordentligt og med respekt. Det er også den tilgang, vi har til vores kunder og andre samarbejdspartnere. Vi gør os umage med at tilbyde en professionel og fremsynet løsning. Ordentlighed og kvalitet i enhver henseende er i højsædet.

Topmoderne rammer, skabt til arbejdsglæde og dynamik

Siden 2018 har vi haft til huse i vores domicil i Pårup vest for Silkeborg. Herfra tilbyder vi en dynamisk hverdag i topmoderne fysiske rammer, både hvad angår interiør og eksteriør. Domicilet er bygget og indrettet med fokus på fællesskabet, et godt arbejdsmiljø og understøttelse af de interne arbejdsgange. Frokosten laves af vores dygtige kokke i restauranten, og både før og efter arbejde kan du frit benytte vores velindrettede fitnesscenter med state-of-the-art maskiner.

MASCOTs domicil er beliggende lige ved Herning-motorvejen og hovedvej A13, hvorved der er nem tilgang i bil fra hele det midtjyske og østjyske område.

Del på:
Region:
Region Midtjylland
Ansøgningsfrist:
Løbende
Tiltrædelse:
Så snart som muligt
Arbejdssted:
Pårup v. Silkeborg
Hjemmeside:
http://www.mascot.dk
Tilbage til toppen