Mascot International A/S

Sourcingassistent til metervarer

Er du god til at holde struktur, orden og følge op? Har du sans for detaljen, og er du ikke bange for at bore dig godt ned i stoffet, selvom området er ukendt? Tiltaler det dig at kunne bidrage til indkøbsafdelingen i en af Danmarks største tekstilvirksomheder?

Vi er 11 kolleger i sourcing & kvalitetsafdelingen, og mangler dig på holdet.

Du har et godt kendskab til faget og er fortrolig med de gængse arbejdsgange indenfor kontrol og opfølgning af metervarer.

Jobbet

Du bliver en del af at sikre det daglige vare-flow fra vareoprettelse, kvalitetsaftaler til kvalitetssikring af indkommende metervarer. Du bliver en vigtig del en af en systematisk opfølgning på alle vores bestillinger samt, at vi altid får varen i den rigtige kvalitet og til den rigtige pris.

Som indkøbsassistent skal du hjælpe til med at opdatere og forbedre hele vores leverandørplatform og processerne omkring vores varebestillinger. Du kommer til at være i tæt kommunikation med produktspecialister omkring nye metervarer samt hjælpe med at følge op på at leverandørerne overholder de gældende aftaler og leveringer. Derudover bliver et tæt samarbejde med dine kollegaer på vores fabrikker i Laos og Vietnam en vigtig del af at sikre at Mascot laver det bedste arbejdstøj.

Dine arbejdsområder vil blive:

 • Oprettelse af kvalitetsaftaler
 • Tilsikre at vores farver og metervarekvalitet er indenfor de gældende tolerancer
 • Opfølgning på at gældende certifikater ikke er udløbet
 • Koordinering af at prøver bliver testet i vores laboratorier og opfølgning af resultater med vores leverandører
 • Support til vores special ordre afdeling
 • Reklamationsbearbejdning

Din profil

Du arbejder ansvarsbevidst, pålideligt og struktureret med stor detaljesans og lille fejlmargen.

Derudover har du:

 • Kendskab til arbejdet som indkøbs/sourcing assistent og gerne med erfaring fra tekstilbranchen.
 • Gerne erfaring med leverandører fra Fjernøsten
 • Flair og lyst til at arbejde med IT
 • Let ved at kommunikere fejlfrit på Dansk og Engelsk både i skrift og tale
 • En struktureret og systematisk arbejdsstil
 • Solid erfaring med brug af MS Excel
 • Erfaring med SAP

Bliv en del af en stærk kultur

MASCOT er en international vækstvirksomhed med en stærk og ambitiøs kultur båret af engagement, kompetencer, flid og samarbejde. Vores ambition er at udvikle, producere, markedsføre og sælge verdens bedste arbejdstøj og sikkerhedsfodtøj. Du bliver en del af en dynamisk arbejdsplads i konstant udvikling, hvor vi hver dag tilgår vores opgaver med et højt energiniveau, en løsningsorienteret fleksibilitet og omstillingsparathed. Hos os får du stort ansvar, samtidig med at vores ledere gennem coaching, motivation og opfølgning skaber fundament for faglig og personlig udvikling af de enkelte medarbejdere.

MASCOT er en familieejet virksomhed og er helt grundlæggende funderet på de familiære værdier. Vi stoler på hinanden, passer på hinanden og behandler hinanden ordentligt og med respekt. Det er også den tilgang, vi har til vores kunder og andre samarbejdspartnere. Vi gør os umage med at tilbyde en professionel og fremsynet løsning. Ordentlighed og kvalitet i enhver henseende er i højsædet.

Topmoderne rammer, skabt til arbejdsglæde og dynamik

Siden 2018 har vi haft til huse i vores nybyggede domicil i Pårup vest for Silkeborg. Herfra tilbyder vi en dynamisk hverdag i topmoderne rammer, både hvad angår interiør og eksteriør. Domicilet er bygget og indrettet med fokus på fællesskabet, et godt arbejdsmiljø og understøttelse af de interne arbejdsgange. Frokosten laves af vores dygtige kokke i restauranten, og både før og efter arbejde kan du frit benytte vores velindrettede fitnesscenter med state-of-the-art maskiner.
MASCOTs domicil er beliggende lige ved Herning-motorvejen og hovedvej A13, hvorved der er nem tilgang i bil fra hele det midtjyske område.

Del på:
Region:
Region Midtjylland
Ansøgningsfrist:
Løbende
Tiltrædelse:
Så snart som muligt
Arbejdssted:
Pårup v. Silkeborg
Yderligere oplysninger fås hos:
Jesper Helby
Telefon: +45 2054 5343
Hjemmeside:
http://www.mascot.dk
Tilbage til toppen