Mascot International A/S

Shippingelev i en international virksomhed – er det dig?

Har du stor interesse i shipping? Og er du på udkig efter en elevplads? MASCOT klæder dig på til en karriere inden for shipping i en dynamisk og international virksomhed. Du kan være sikker på en udfordrende og lærerig hverdag, hvor du får en bred viden om shipping med baggrund i en kompleks værdikæde. Søg, før det er for sent!

Som shippingelev hos MASCOT skal du være med til at sikre en høj kvalitet i vores shippingprocesser både på import- og eksportforsendelser. Som elev hos os vil du komme til at arbejde tæt sammen med både interne og eksterne interessenter, og du får derigennem en bred kontaktflade på tværs af virksomheden. Du vil komme til at arbejde med shipping i en bredere forstand, idet du vil få et dybdegående kendskab til hele vores komplekse værdikæde. Og på sigt komme til at rådgive dine danske og internationale kollegaer om shipping på tværs af organisationen.

Du kommer til både at bruge dine samarbejdsevner og arbejde selvstændigt, hvilket giver dig mulighed for selv at sætte præg på din faglige og personlige udvikling. Når du starter din elevtid hos os, udarbejder vi sammen en elevplan. Den vil indeholde faste opgaver, men også opgaver du selv kan få indflydelse på. På den måde tilpasser vi dit elevforløb, så det målrettes dine ønsker og din motivation. Du kan herudover få mulighed for at tilpasse din uddannelse yderligere, og gøre den endnu bredere, ved at tilbringe en kortere periode hos en speditør.

Du vil få en varieret og dynamisk hverdag, hvor arbejdsopgaverne blandt andet vil bestå af:

  • Koordinering af forsendelser mellem interne parter og transportleverandører
  • Booking af forsendelser
  • Klargøring af eksport- og importpapirer
  • Planlægning af importforsendelser

Du bliver en del af et velfungerende og engageret team på fem personer, inklusiv dig, der hver dag arbejder struktureret og fokuseret, når vi transporterer varer og produkter på tværs af jorden. Vi vægter vores værdier i afdelingen højt, vi hjælper hinanden, har respekt for forskelligheder og nyder godt af den faglige sparring på tværs i afdelingen.

Om dig
Du har gennemført det adgangsgivende grundforløb på EUX eller færdiggjort HHX. Du har gjort dig tanker om din uddannelsesvej, som du ønsker skal rettes mod logistik og shipping. Samtidig har du stor interesse i at arbejde med shipping i en international virksomhed, hvor du får indsigt i værdikæden fra produktion via færdigvarelager til distribution ud i verden.

Som person trives du med at arbejde struktureret og detaljeorienteret og er god til at holde overblik. Du er ihærdig og kvalitetsbevidst. Du har en positiv indstilling til dine arbejdsopgaver, og hvis der opstår pludselige ændringer i dine opgaver, er du i stand til at omstille dig.

Vi forventer, at du har gode IT-egenskaber, og at du har styr på Office-pakken. Du har samtidig gode sprogkompetencer og begår dig flydende på både dansk og engelsk.

Lyder stillingen så spændende, at du bare ikke kan vente med at komme i gang? Så er der også mulighed for at starte op i et sommerferiejob, inden din elevkontrakt træder i kraft.

Bliv en del af en stærk kultur
MASCOT er en international vækstvirksomhed med en stærk og ambitiøs kultur båret af engagement, kompetencer, flid og samarbejde. Vores ambition er at udvikle, producere, markedsføre og sælge verdens bedste arbejdstøj og sikkerhedsfodtøj. Du bliver en del af en dynamisk arbejdsplads i konstant udvikling, hvor vi hver dag tilgår vores opgaver med et højt energiniveau, en løsningsorienteret fleksibilitet og omstillingsparathed. Hos os får du stort ansvar, samtidig med at vores ledere gennem coaching, motivation og opfølgning skaber fundament for faglig og personlig udvikling af de enkelte medarbejdere.

MASCOT er også en familieejet virksomhed og er helt grundlæggende funderet på de familiære værdier. Vi stoler på hinanden, passer på hinanden og behandler hinanden ordentligt og med respekt. Det er også den tilgang, vi har til vores kunder og andre samarbejdspartnere. Vi gør os umage med at tilbyde en professionel og fremsynet løsning. Ordentlighed og kvalitet i enhver henseende er i højsædet.

Topmoderne rammer, skabt til arbejdsglæde og dynamik
Vi er i september 2018 flyttet ind i vores domicil i Pårup vest for Silkeborg. Herfra tilbyder vi en dynamisk hverdag i topmoderne fysiske rammer, både hvad angår interiør og eksteriør. Domicilet er bygget og indrettet med fokus på fællesskabet, et godt arbejdsmiljø og støtter de interne arbejdsgange. Frokosten laves af vores dygtige kokke i restauranten, og både før og efter arbejde kan du frit benytte vores velindrettede fitnesscenter med egen fitnessinstruktør og state-of-the-art maskiner.
MASCOTs domicil er beliggende lige ved Herning-motorvejen og hovedvej A13, hvorved der er nem tilgang i bil fra hele det midt- og østjyske område.

 

Del på:
Region:
Region Midtjylland
Ansøgningsfrist:
31-05-2021
Tiltrædelse:
15-08-2021
Arbejdssted:
Pårup v. Silkeborg
Yderligere oplysninger fås hos:
Kasper Sønderby Knudsen
Mobil: +45 2434 8545
Hjemmeside:
http://www.mascot.dk
Tilbage til toppen