Mascot International A/S

Professionel Account Manager til Midt- og Vestjylland

Drømmer du om at udfolde dine knivskarpe kompetencer inden for opsøgende salg, når du skal sælge markedsledende produkter til industri- og håndværksbranchen? Så er du måske vores nye Account Manager.

Som Account Manager hos MASCOT kommer dine salgskompetencer i spil, når du sælger arbejdsbeklædning og sikkerhedssko til brancher inden for fx håndværk, industri og transport i Midt- og Vestjylland. Hos os får du masser af frihed og ansvar samt solid backup fra en professionel organisation med gode kollegaer i både intern salg og marketingafdelingen, som alle er klar til at hjælpe dig i hverdagen. 

Få et indblik i din nye hverdag
Din arbejdsdag begynder hjemmefra for at besøge nye slutbrugervirksomheder, som du har lavet en forudgående aftale med. Du har fokus på salg til virksomheder i brancher inden for fx industri, byggeri, håndværk og transport. Hos slutbrugervirksomheder laver du et grundigt forarbejde og får afdækket kundens behov, inden du sammen med din forhandlerrelation præsenterer den rette løsning for slutbrugeren i MASCOTs showroom i Pårup.
Du vil i samarbejde med dine øvrige salgskollegaer i distriktet samarbejde om at nå i mål med at øge MASCOT’s position i markedet.

Hovedelementerne i dit arbejde vil være:

  • Segmentering af potentielle slutbrugervirksomheder i din målgruppe
  • Tilrettelæggelse og gennemførelse af opsøgende salg til nye potentielle store og mellemstore slutbrugervirksomheder  
  • Projektsalg af MASCOTs sortiment af arbejdstøj og sikkerhedsfodtøj til større industrivirksomheder
  • Indrapportering af planlagte slutbrugerbesøg og den gennemførte salgsindsats via CRM

Dit opsøgende salgsarbejde sker i tæt dialog med vores Area Sales Manager, som servicerer MASCOT-forhandlerne. Sammen sikrer I, at dine nye slutbrugervirksomheder bliver knyttet til vores eksisterende forhandlere. Dine evner til at opbygge relationer kommer også for alvor i spil, når du og forhandleren i samarbejde skal finde frem til leads på interesserede slutbrugervirksomheder. Det er også disse forhandlere, som står for efterfølgende aftersales aktiviteter.

Hvem er du?

  • Du har en relevant kommerciel uddannelse fra et erhvervsakademi, diplomuddannelse eller lignende
  • Du har flere års erfaring med opsøgende salg og projektsalg til storindustrien, hvor du kan dokumentere gode salgsresultater
  • Du har flair for anvendelse af IT i din hverdag
  • Du mestrer kommunikation på et professionelt og strategisk niveau
  • Du har et højt drive og er god til at tænke i nye løsninger
  • Du har et veludviklet hunter salgsgen med øje for salgspotentiale

Dit salgsdistrikt dækker Midt- og Vestjylland, og vi ser gerne at du bor centralt i distriktet.

Som person er du ambitiøs, drives af at sælge og er på udkig efter nye udfordringer i en professionel og international vækstvirksomhed. Du motiveres af store krav til dine præstationer, og du ser frem til at skulle samarbejde med dygtige og engagerede kollegaer, som hele tiden sikrer, at du bliver udfordret og udvikler dig. Dit gode renommé i markedet, som en dygtig og professionel Account Manager, har du også i sinde at bevise hos MASCOT. 

 ”Det er vigtigt, at du er tillidsvækkende og god til at skabe kontakter og relationer. Og så skal du have dén der sult, der gør, at du får succes i en salgsstilling,” tilføjer teamleder Martin, der glæder sig til at byde en ny kollega velkommen i teamet. 

Hvad kan vi tilbyde?

Du vil få et job med stort potentiale og høj succesrate for dig med den rette indstilling og engagement. Du vil med udgangspunkt i egen bopæl få et frit og selvstændigt job, hvor du selv er herre over din dag. Du, dit team og din teamleder vil være i daglig dialog med sparring og opbakning. Inden du slippes løs i distriktet, vil du naturligvis få en grundig oplæring. 

Vi tilbyder en attraktiv løn samt pension- og sundhedsordning. Du skal selv stille bil til rådighed og bliver afregnet efter statens takster. 

Bliv en del af en stærk kultur

MASCOT er en international vækstvirksomhed med en stærk og ambitiøs kultur båret af engagement, kompetencer, flid og samarbejde. Vores ambition er at udvikle, producere, markedsføre og sælge verdens bedste arbejdstøj og sikkerhedsfodtøj. Du bliver en del af en dynamisk arbejdsplads i konstant udvikling, hvor vi hver dag tilgår vores opgaver med et højt energiniveau, en løsningsorienteret fleksibilitet og omstillingsparathed. Hos os får du stort ansvar, samtidig med at vores ledere gennem coaching, motivation og opfølgning skaber fundament for faglig og personlig udvikling af de enkelte medarbejdere. 

MASCOT er en familievirksomhed og er helt grundlæggende funderet på de familiære værdier. Vi stoler på hinanden, passer på hinanden og behandler hinanden ordentligt og med respekt. Det er også den tilgang, vi har til vores kunder og andre samarbejdspartnere. Vi gør os umage med at tilbyde en professionel og fremsynet løsning. Ordentlighed og kvalitet er i enhver henseende i højsædet. 

Interesseret?
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte HR Assistant hos Mascot, Charlotte Risager Geertsen på telefon 8724 4773. 

Relevante ansøgere indkaldes løbende til samtale, så send CV og ansøgning hurtigst muligt, da vi behandler ansøgningerne løbende. Vær venligst opmærksom på, at vi lukker processen, når vi vurderer, at vi har et relevant kandidatfelt at arbejde videre med. Tiltrædelse er snarest muligt, men vi venter på den rette kandidat. 

Vi ser frem til at høre fra dig.

 

Del på:
Region:
Region Midtjylland
Ansøgningsfrist:
Vi behandler ansøgninger løbende
Tiltrædelse:
Hurtigst muligt
Arbejdssted:
Midt- og Vestjylland
Yderligere oplysninger fås hos:
Charlotte Risager Geertsen
Telefon: +45 87244773
Mobil: +45 30944231
Tilbage til toppen