Mascot International A/S

Erfaren indkøbs- og kvalitetschef

MASCOT® søger en erfaren, veluddannet indkøbs- og kvalitetschef

En af Mascots kerneværdier er godt købsmandsskab. Det har vi knivskarpt praktiseret siden 1982. Vi vil i fremtiden være endnu bedre. Vil du være med?

Udfordringen

Vi tror på, at det ikke blot handler om at købe billigt ind; det handler om at købe rigtigt ind. Når vi får value for money – kan vi også levere dette til vores kunder. Derfor har jobbet 2 hovedelementer: sourcing og kvalitet. Kort fortalt er vores indkøbs- og kvalitetschef ansvarlig for, at Mascot altid har en bedre pris og/eller højere kvalitet til samme pris som markedet. Med andre ord er du en vigtig bidragyder i skabelsen af en af Mascots væsentligste konkurrencefordele, og du vil dermed få indflydelse på det strategiske arbejde i at være blandt Europas største mærkevareproducenter inden for arbejdstøj og –sko.

Din succes i jobbet

Med reference til vores adm. direktør og ejer vil du få ansvaret for ledelsen og udvikling af indkøbs- og kvalitetsafdelingen med 14 dygtige medarbejdere i ind- og udland. Du bliver ansvarlig for forhandling og sourcing af nye metervarer, tillægsmaterialer og visse færdigvarer – typisk i Fjernøsten. Til sourcing-delen får du bl.a. hjælp af vores lokale medarbejdere i udlandet, samtidigt med du selv er ansvarlig for forhandlingerne. Du er garant for, at kvaliteten er i top. Kvalitetskontrol af bl.a. metervarer sker i et af vore egne laboratorier eller i eksterne laboratorier. Vores designere nyder godt af din inspiration, når du fra leverandørerne hjemtager nye, interessante metervarer og tillægsmaterialer.

Du skal være indstillet på at have cirka 50 rejsedage til Fjernøsten om året, muligvis lidt flere det første år.

Hvem er du?

Vi forestiller os, at du har mindst 8 års erfaring fra tekstilindkøb i Fjernøsten for en større organisation. Du har igennem din erfaring – og muligvis uddannelse - erhvervet et højt niveau af teknisk viden om metervarer. Samtidig har du mindst 5 års ledelseserfaring fra en lignende funktion, hvor du har opnået stor succes med at motivere og udnytte dine medarbejderes potentiale.

Du arbejder systematisk, vedholdende og langsigtet med en god moral og etik. Du er følelsesmæssigt velafbalanceret, kan arbejde interkulturelt, og du har en stor energi. Og så er du en knusende dygtig forhandler.

Du har en videregående uddannelse inden for tekstil, indkøb, forhandling eller logistik – minimum på bachelorniveau, og gerne på kandidatniveau. Du taler og skriver flydende engelsk og gerne tysk. Kan du mandarin vil det være en fordel.

Du har et stabilt CV.

Din motivation

Du er ambitiøs og er derfor på udkig efter nye udfordringer i en professionel og international vækstvirksomhed med et godt budskab. Du motiveres af store krav til dine præstationer, og du ser frem til at skulle samarbejde med dygtige og engagerede kolleger, som hele tiden sikrer, at du bliver udfordret, men også at du udvikler dig.

Bliv en del af en stærk kultur

MASCOT er en international vækstvirksomhed med en stærk og ambitiøs kultur båret af engagement, kompetencer, flid og samarbejde. Vores ambition er at udvikle, producere, markedsføre og sælge verdens bedste arbejdstøj og sikkerhedsfodtøj. Du bliver en del af en dynamisk arbejdsplads i konstant udvikling, hvor vi hver dag tilgår vores opgaver med et højt energiniveau, en løsningsorienteret fleksibilitet og omstillingsparathed. Hos os får du stort ansvar, samtidig med at vores ledere gennem coaching, motivation og opfølgning skaber fundament for faglig og personlig udvikling af de enkelte medarbejdere.

MASCOT er også en familievirksomhed og er helt grundlæggende funderet på de familiære værdier. Vi stoler på hinanden, passer på hinanden og behandler hinanden ordentligt og med respekt. Det er også den tilgang, vi har til vores kunder og andre samarbejdspartnere. Vi gør os umage med at tilbyde en professionel og fremsynet løsning. Ordentlighed og kvalitet i enhver henseende er i højsædet.

Topmoderne rammer, skabt til arbejdsglæde og dynamik

Vi er i september 2018 flyttet ind i vores nye domicil i Pårup vest for Silkeborg. Herfra tilbyder vi en dynamisk hverdag i topmoderne fysiske rammer, både hvad angår interiør og eksteriør. Domicilet er bygget og indrettet med fokus på fællesskabet, et godt arbejdsmiljø og støtter de interne arbejdsgange. Frokosten laves af vores dygtige kolleger i restauranten, og både før og efter arbejde kan du frit benytte vores velindrettede fitnesscenter med egen fitnessinstruktør og state-of-the-art maskiner.

MASCOTs domicil er beliggende lige ved Herning-motorvejen og hovedvej A13, hvorved der er nem tilgang i bil fra hele det midt- og østjyske område.

Del på:
Region:
Region Midtjylland
Ansøgningsfrist:
Løbende
Tiltrædelse:
Så snart som muligt
Arbejdssted:
Pårup v. Silkeborg
Yderligere oplysninger fås hos:
Halfdan Bock Andersen
Telefon: +45 87244784
Mobil: +45 3018 8232
Hjemmeside:
http://www.mascot.dk
Tilbage til toppen