Mascot International A/S

Instore projektkoordinator

Har du stærke samarbejdsevner og gode administrative evner? Og vil det motivere dig at arbejde med projektkoordinering i et internationalt perspektiv? Så er det dig, vi søger til vores Instore-team hos MASCOT.

I Instore-afdelingen beskæftiger vi os blandt andet med de messer og shop-in-shop-løsninger, vi tilbyder til vores forhandlere. Som Instore projektkoordinator bliver du en vigtig del af teamet og får et job, hvor to dage sjældent er ens.

En stor del af din dag vil omhandle det inventar og udstyr, som følger de projekter, vi arbejder med. Du får en vigtig rolle i at holde overblikket over og sikre et minimum af vores lagerbeholdning i tæt samarbejde med vores indkøbere - og følge leveringen fra A-Z. Herudover vil du også komme til at arbejde meget med projektkoordinering af de mange projekter vi kører i både Danmark og på tværs af Europa.

Opgaverne spænder bredt, men vil primært omfatte:
- koordinering og at holde overblikket over lagerbeholdning af diverse instore-materialer
- indgå i tæt samarbejde og dialog med strategiske indkøbere ift. Indkøb af materialer, som tæller alt fra små skruer til store shop-in-shop inventarløsninger
- koordinering og ledelse af vores forskellige projekter, hvor du, i samarbejde med resten af teamet, sørger for at vi kommer succesfuldt i mål med at etablere fx nye showrooms og shop-in-shop-løsninger hos vores forhandlere
- administrative opgaver, herunder oprettelser og datavedligehold i SAP
- support af forhandlere og interne interessenter

Du bliver en vigtig del af vores Instore-team på seks personer, som er velfungerende og som arbejder tæt sammen. Vi er teamplayers, og vi deler både vores succesoplevelser, ligesom vi sparrer, når vi møder noget komplekst og udfordrende, så vi kan hjælpe hinanden og nå godt i mål med opgaverne. Der er en uformel tone i afdelingen, hvor vi også har plads til at have det sjovt sammen.

Trives med at arbejde i et dynamisk miljø
Du kommer med nogle års erfaring inden for projektkoordinering og/eller projektledelse og administration. Du har meget gerne erfaring med ERP-systemer, og gerne SAP. Der kan være mange veje ind i rollen, men har du erfaring fra mode-, messe- eller indretningsbranchen, er det kun et plus. Du mestrer dansk og engelsk flydende og professionelt i både skrift og tale.
Som person er du struktureret, hvilket giver dig et godt overblik. Du er proaktiv og en stærk teamplayer, som også kan drive opgaverne på egen hånd. Du er nysgerrig, energisk og trives med at arbejde i et dynamisk miljø.

Bliv en del af en stærk kultur
MASCOT er en international vækstvirksomhed med en stærk og ambitiøs kultur båret af engagement, kompetencer, flid og samarbejde. Vores ambition er at udvikle, producere, markedsføre og sælge verdens bedste arbejdstøj og sikkerhedsfodtøj. Du bliver en del af en dynamisk arbejdsplads i konstant udvikling, hvor vi hver dag tilgår vores opgaver med et højt energiniveau, en løsningsorienteret fleksibilitet og omstillingsparathed. Hos os får du stort ansvar, samtidig med at vores ledere gennem coaching, motivation og opfølgning skaber fundament for faglig og personlig udvikling af de enkelte medarbejdere.
MASCOT er en danskejet familievirksomhed og er helt grundlæggende funderet på de familiære værdier. Vi stoler på hinanden, passer på hinanden og behandler hinanden ordentligt og med respekt. Det er også den tilgang, vi har til vores kunder og andre samarbejdspartnere. Vi gør os umage med at tilbyde en professionel og fremsynet løsning. Ordentlighed og kvalitet i enhver henseende er i højsædet.

Topmoderne rammer, skabt til arbejdsglæde og dynamik
Siden 2018 har vi haft til huse i vores domicil i Pårup vest for Silkeborg. Herfra tilbyder vi en dynamisk hverdag i topmoderne fysiske rammer, både hvad angår interiør og eksteriør. Domicilet er bygget og indrettet med fokus på fællesskabet, et godt arbejdsmiljø og støtter de interne arbejdsgange. Frokosten laves af vores dygtige kokke i restauranten, og både før og efter arbejde kan du frit benytte vores velindrettede fitnesscenter med state-of-the-art maskiner.
MASCOTs domicil er beliggende lige ved Herning-motorvejen og hovedvej A13, hvorved der er nem tilgang i bil fra hele det midt- og østjyske område.

 

Del på:
Region:
Region Midtjylland
Ansøgningsfrist:
Løbende
Tiltrædelse:
Hurtigst muligt
Arbejdssted:
Pårup v. Silkeborg
Yderligere oplysninger fås hos:
Maria Hamann Wium
Mobil: +45 4032 4226
Tilbage til toppen