Mascot International A/S

Produktionschef Value Added Services

Brænder du for at drive og optimere en effektiv produktion, hvor vi forædler arbejdstøjet gennem broderi, produktion og påvarmning af transferlogoer på arbejdstøj? Er du en kompetent leder, der brænder for at udvikle både medarbejdere og processer og sammen med dem sikre markedets bedste servicering af vores forhandlere og slutkunder? Så er det dig, vi søger.

Spil en central rolle for den høje leveringsevne

Med reference til MASCOTs projektdirektør får du ansvaret for at sikre at vores produkter med logo leveres hurtigt og i en høj kvalitet til vores kunder. Fra vores hovedkvarter i Pårup betjener vi kunder i hele verden. Afdelingen består af mere end 140 dygtige, erfarne og topmotiverede medarbejdere, herunder 3 supervisorer og 1 teamleder.

Dine hovedopgaver bliver:

  • ledelse af mellemledere og medarbejderne i transferproduktion, logotryk, systue og broderi.
  • at drive arbejdet med løbende procesoptimering, så afdelingen drives effektivt, hvad angår omkostninger og output
  • at sikre at leveringsperformance og kvalitet når vores målsætninger
  • at sikre at driften udføres i overensstemmelse med sikkerheds- og miljømålsætninger
  • at bemandingen er balanceret med forventet ordreindgang
  • at deltage i udviklings- og udvidelsesprojekter
  • at sikre at processer og dokumentation er fastholdt i vores ISO 9001 kvalitetsstyringssystem
  • at levere data til dokumentation af bl.a. CO2-udledning og arbejdsmiljøforhold til EcoVadis
  • løbende at arbejde med trivsel og motivation i afdelingen

Stærk lederprofil med optimerings- og projektlederkompetencer

Du har en uddannelse f.eks. som produktionsingeniør. Vi forestiller os, at du har minimum 5 års ledererfaring fra en lignende stilling. Du elsker at være tæt på driften og har desuden erfaring indenfor procesoptimering, for eksempel indenfor Lean / Six Sigma. Har du Six Sigma Green belt eller højere, er det en fordel.

Som person er du energisk og med en struktureret arbejdstilgang, der gør, at du formår at bevare overblik og kvalitet i dit arbejde, selv når der er travlt. Du motiveres af at arbejde med data og analyse, og afrapporterer og træffer beslutninger med baggrund i disse. Du er interesseret i ny teknologi, og dennes mulighed for at optimere arbejdsgangene. Du har gode samarbejdsevner, og din vindende personlighed giver folk lyst til at følge dig. Ligeledes er du god til at kommunikere professionelt på dansk og engelsk, både skriftligt og mundtligt.

Bliv en del af en stærk kultur

MASCOT er en international vækstvirksomhed med en stærk og ambitiøs kultur båret af engagement, kompetencer, flid og samarbejde. Vores ambition er at udvikle, producere, markedsføre og sælge verdens bedste arbejdstøj og sikkerhedsfodtøj. Du bliver en del af en dynamisk arbejdsplads i konstant udvikling, hvor vi hver dag tilgår vores opgaver med et højt energiniveau, en løsningsorienteret fleksibilitet og omstillingsparathed. Hos os får du stort ansvar, samtidig med at vores ledere gennem coaching, motivation og opfølgning skaber fundament for faglig og personlig udvikling af de enkelte medarbejdere.

MASCOT er en familieejet virksomhed og er helt grundlæggende funderet på de familiære værdier. Vi stoler på hinanden, passer på hinanden og behandler hinanden ordentligt og med respekt. Det er også den tilgang, vi har til vores kunder og andre samarbejdspartnere. Vi gør os umage med at tilbyde en professionel og fremsynet løsning. Ordentlighed og kvalitet i enhver henseende er i højsædet.

Topmoderne rammer, skabt til arbejdsglæde og dynamik

Siden 2018 har vi haft til huse i vores domicil i Pårup vest for Silkeborg. Herfra tilbyder vi en dynamisk hverdag i topmoderne fysiske rammer, både hvad angår interiør og eksteriør. Domicilet er bygget og indrettet med fokus på fællesskabet, et godt arbejdsmiljø og understøttelse af de interne arbejdsgange. Frokosten laves af vores dygtige kokke i restauranten, og både før og efter arbejde kan du frit benytte vores velindrettede fitnesscenter med state-of-the-art maskiner.

MASCOTs domicil er beliggende lige ved Herning-motorvejen og hovedvej A13, hvorved der er nem tilgang i bil fra hele det midtjyske og østjyske område.

Del på:
Region:
Region Midtjylland
Ansøgningsfrist:
Løbende
Tiltrædelse:
Så snart som muligt
Arbejdssted:
Pårup v. Silkeborg
Yderligere oplysninger fås hos:
Halfdan Bock Andersen
Mobil: +45 3018 8232
Hjemmeside:
http://www.mascot.dk
Tilbage til toppen