Mascot International A/S IT afdeling

Intern EDI og integrationskonsulent

Brænder du for at arbejde med IT i krydsfeltet mellem kommerciel forretning, kunder og udvikling?

Kan du se dig selv i en international vækstvirksomhed? Så er du måske den interne EDI & Integrationskonsulent, vi søger.

Hos MASCOT har vi et stort fokus på digitalisering – ikke mindst på vores salgsplatforme, som vi selv udvikler til vores kunder på tværs af Europa. I rollen som vores nye EDI & Integrationskonsulent får du en bred kontaktflade og bliver bindeleddet mellem vores kunder, vores forretning og udviklingen af kundetilpassede integrationsløsninger.

En af dine vigtigste opgaver bliver at sikre en succesfuld integration af de løsninger, vi udvikler. Dette gør du gennem grundig dialog med vores kunder og deres IT-afdelinger. Her får du både afklaret deres ønsker og behov, og samtidig vurderer og rådgiver du dem omkring, hvad der rent teknisk kan lade sig gøre for at skabe den bedste løsning.

Du kommer til at lede spændende integrationsprojekter fra den indledende dialog med vores programmører (.NET samt ABAP), hvor du videreformidler og definerer opgaverne fra kunden. Samtidig spiller du også en vigtig rolle i at sikre fremdrift og høj kvalitet igennem hele projektet fra start til slut.

Opgaverne er mangeartede og indebærer f.eks.:

 • Præsentation og dokumentation af løsninger
 • Skabe overblik over eksisterende løsninger og processer og dokumentation af disse
 • End-to-end tests, både internt og eksternt
 • Validering af dataflow i testfasen samt i starten af produktionsfasen
 • Udføre test af ny funktionalitet og UIX
 • Koordinering af IT-integrationsprojekter med forretningspartnere
 • Udveksling af stamdata / katalogdata
 • Inddragelse af vores kundeservice i den valgte løsning
 • Supportere kunder og vores kundeservice

Om dig

Du kommer med en relevant uddannelsesbaggrund inden for IT og har formentlig nogle års erfaring fra en lignende stilling. Igennem uddannelse og/eller erhvervserfaring har du tilegnet dig følgende kompetencer:

 • Solidt kendskab til EDI og EDI-formater som eksempelvis Lobster, EDIFACT og også gerne SAP IDOC
 • Erfaring med .XML samt cXML-filudveksling
 • Kendskab til API-kald

Har du herudover kendskab til eller erfaring med Ariba og SAP OCI Integration, er det kun en fordel.

Som person er du energisk og trives i et dynamisk arbejdsmiljø, hvor tingene hurtigt kan ændre sig. Samtidig evner du også at arbejde vedholdende, struktureret og detaljeorienteret, når opgaven kræver det. Du er handlings- og løsningsorienteret og har en rationel tilgang til din opgaveløsning. Idet du får en bred kontaktflade både internt og eksternt, er det vigtigt at du ligeledes er en stærk kommunikatør på dansk, engelsk og gerne tysk, og at du kan begå dig på alle niveauer og på tværs af organisationen.

Bliv en del af en stærk kultur

MASCOT er en international vækstvirksomhed med en stærk og ambitiøs kultur båret af engagement, kompetencer, flid og samarbejde. Vores ambition er at udvikle, producere, markedsføre og sælge verdens bedste arbejdstøj og sikkerhedsfodtøj. Du bliver en del af en dynamisk arbejdsplads i konstant udvikling, hvor vi hver dag tilgår vores opgaver med et højt energiniveau, en løsningsorienteret fleksibilitet og omstillingsparathed. Hos os får du stort ansvar, samtidig med at vores ledere gennem coaching, motivation og opfølgning skaber fundament for faglig og personlig udvikling af de enkelte medarbejdere.

MASCOT er også en familieejet virksomhed og er helt grundlæggende funderet på de familiære værdier. Vi stoler på hinanden, passer på hinanden og behandler hinanden ordentligt og med respekt. Det er også den tilgang, vi har til vores kunder og andre samarbejdspartnere. Vi gør os umage med at tilbyde en professionel og fremsynet løsning. Ordentlighed og kvalitet i enhver henseende er i højsædet.

Topmoderne rammer, skabt til arbejdsglæde og dynamik

Siden 2018 har vi haft til huse i vores nybyggede domicil i Pårup vest for Silkeborg. Herfra tilbyder vi en dynamisk hverdag i topmoderne fysiske rammer, både hvad angår interiør og eksteriør. Domicilet er bygget og indrettet med fokus på fællesskabet, et godt arbejdsmiljø og støtter de interne arbejdsgange. Frokosten laves af vores dygtige kokke i restauranten, og både før og efter arbejde kan du frit benytte vores velindrettede fitnesscenter med state-of-the-art maskiner.

MASCOTs domicil er beliggende lige ved Herning-motorvejen og hovedvej A13, hvorved der er nem tilgang i bil fra hele det midt- og østjyske område.

Del på:
Region:
Region Midtjylland
Ansøgningsfrist:
Løbende
Tiltrædelse:
Så snart som muligt
Arbejdssted:
Pårup v. Silkeborg
Yderligere oplysninger fås hos:
Lämmke, Thies
Telefon: +45 8724 4777
Hjemmeside:
http://www.mascot.dk
Tilbage til toppen