Mascot International A/S

eCommerce Project Manager

Har du evnerne til at skabe resultater på baggrund af data? Bliver du naturligt nysgerrig, når du kigger ind i tallene og ser, at et produkt sælger anderledes end forventet? Har du også en projektleder gemt i maven, der kan drive eCommerce-projekter og processer frem? Så er det måske dig, vi søger til vores ambitiøse eCommerce-team.

Nøglerolle i at drive eCommerce-forretningen til næste niveau via data
Vi har brug for dig til at videreudvikle vores online tilstedeværelse, så vi kan fastholde vores stærke position i markedet. Du kommer til at spille en central rolle, når du skaber datagrundlaget, der kan rykke vores eCommerce-aktiviteter, og herefter arbejder videre med projekterne, så vi får løftet vores digitale salg.

Du kan se frem til at arbejde med blandt andet;

 • Analyser, herunder;
  • Cost-benefit-analyser på tværs af platforme og udarbejde bud på, hvilke initiativer vi kan tage både internt og eksternt.
  • Analyser af markedsmuligheder og gaps.
  • Analyser af udviklingen i e-handel og onlinetendenser.
  • Analyser af potentielle eCommerce-samarbejdspartnere, kanaler og potentiale.
  • Analyser af MASCOTs online tilstedeværelse herunder hvor vi kan optimere via SEO, Google, m.v.
  • Strategiske og operationelle CMS-opgaver
   • Implementering af nyt CMS-system (Sitecore10) i samarbejde med vores IT-afdeling.
   • Opdatering og vedligehold af produktdata og prislister.
   • Procesoptimering af CMS relaterede opgaver.
   • Drive eCommerce-projekter sikkert i mål på tværs af afdelinger.
   • Optimering af kunderejsen på tværs af platforme, inkl. tracking af kundeadfærd, split tests, m.v.
   • Udarbejde præsentationsmateriale med dine konklusioner til månedsupdates og til diverse analyser og projekter.

Du bliver en del af et velfungerende og tæt team på tre personer, inklusiv vores Head of eCommerce, som du vil referere direkte til. Vi forventer at vækste afdelingen markant inden for en kortere periode. I teamet arbejder vi tæt sammen, og der er mulighed for at prøve kræfter med flere aspekter af eCommerce-feltet, som du måtte have interesse for – også dem, der ikke nødvendigvis er inden for dit speciale.
I teamet har vi en uformel dialog, tæt sparring, et højt drive og en brændende passion for eCommerce – og så har vi det virkelig sjovt!

Analytisk og kommerciel profil
Du har formentlig nogle års erfaring fra en lignende stilling, hvor du ved hjælp af data har drevet eCommerce-aktiviteter sikkert i mål. Du har et kommercielt mindset, har flair for eCommerce og er resultatorienteret med et højt drive. Din analyseværktøjskasse er i orden, og du kan Google Analytics, Sitecore eller tilsvarende CMS-systemer til fingerspidserne. Din uddannelsesbaggrund er formentlig kommerciel og gerne på bachelor- eller kandidatniveau.

På det personlige plan er du nysgerrig anlagt, og så har du eminente samarbejdsevner – også på tværs af forretningen uanset om du står over for en kollega, direktionen eller en kunde. Du mestrer dansk og engelsk flydende og professionelt i både skrift og tale, ligesom gode tyskkompetencer også vil være et plus, men ikke et krav.

 

Bliv en del af en stærk kultur
MASCOT er en international vækstvirksomhed med en stærk og ambitiøs kultur båret af engagement, kompetencer, flid og samarbejde. Vores ambition er at udvikle, producere, markedsføre og sælge verdens bedste arbejdstøj og sikkerhedsfodtøj. Du bliver en del af en dynamisk arbejdsplads i konstant udvikling, hvor vi hver dag tilgår vores opgaver med et højt energiniveau, en løsningsorienteret fleksibilitet og omstillingsparathed. Hos os får du stort ansvar, samtidig med at vores ledere gennem coaching, motivation og opfølgning skaber fundament for faglig og personlig udvikling af de enkelte medarbejdere.

MASCOT er en familieejet virksomhed og er helt grundlæggende funderet på de familiære værdier. Vi stoler på hinanden, passer på hinanden og behandler hinanden ordentligt og med respekt. Det er også den tilgang, vi har til vores kunder og andre samarbejdspartnere. Vi gør os umage med at tilbyde en professionel og fremsynet løsning. Ordentlighed og kvalitet i enhver henseende er i højsædet.

Topmoderne rammer, skabt til arbejdsglæde og dynamik
Siden 2018 har vi haft til huse i vores domicil i Pårup vest for Silkeborg. Herfra tilbyder vi en dynamisk hverdag i topmoderne fysiske rammer, både hvad angår interiør og eksteriør. Domicilet er bygget og indrettet med fokus på fællesskabet, et godt arbejdsmiljø og støtter de interne arbejdsgange. Frokosten laves af vores dygtige kokke i restauranten, og både før og efter arbejde kan du frit benytte vores velindrettede fitnesscenter med state-of-the-art maskiner.

MASCOTs domicil er beliggende lige ved Herning-motorvejen og hovedvej A13, hvorved der er nem tilgang i bil fra hele det midt- og østjyske område.

Del på:
Region:
Region Midtjylland
Ansøgningsfrist:
Løbende
Tiltrædelse:
Hurtigst muligt
Arbejdssted:
Pårup v. Silkeborg
Yderligere oplysninger fås hos:
Thomas Troelstrup
Mobil: +45 2040 6070
Hjemmeside:
http://www.mascot.dk
Tilbage til toppen