Mascot International A/S

Kan du sikre MASCOT de bedste indkøbsaftaler?

Strategisk indkøber

Vi tror på, at det ikke blot handler om at købe billigt ind; det handler om at købe rigtigt ind. Når vi får value for money – kan vi også levere dette til vores kunder. For at vi kan sætte ressourcerne ind på de rigtige områder søger vi nu en strategisk indkøber til indirekte indkøb hos MASCOT. Indirekte indkøb er hos MASCOT alt det, der ikke er til vores produktion af arbejdstøj, men til den daglige drift med særlig fokus på fragt og transport. Det vil være indkøb til et trecifret millionbeløb på årlig basis.

Din hverdag

Med reference til vores Indkøbs- og kvalitetschef vil du få til opgave at implementere og optimere de nye retningslinjer for indirekte indkøb, således at vi altid får varen til den bedste pris/kvalitet.

Herudover vil dine arbejdsopgaver blandt andet være at:

  • analysere nuværende indkøbsmønster og produkter samt gennemføre ny strategi vedrørende indirekte indkøb
  • forhandle og udfærdige kontrakter med nye leverandører på indirekte indkøb jævnfør vores standarder samt vedligeholde eksisterende leverandører
  • sikre, at alle afdelinger vælger bedste/billigste leverandører ved at konkurrenceudsætte produkter(ne) hos alternative leverandører
  • sikre, at betalingsbetingelser følger vores standarder
  • sikre, at aftalte leveringsterminer bliver overholdt

Din base vil være på vores hovedkontor i Pårup, og du vil få en bred kontaktflade i ind- og udland. Du skal påregne op til 15 dages rejseaktivitet årligt.

Hvem er du?

Du har en strategisk indkøbsrelateret uddannelse eller en kandidatuddannelse inden for økonomi, suppleret med efteruddannelse inden for forhandlingsteknik. Vi ser gerne, at du har minimum 5 års erfaring inden for bl.a. indkøb af transport. Du har arbejdet i dybden med strategisk indkøb – måske også med udlandet. Du taler dansk på modersmålsniveau, og du behersker engelsk på et så højt niveau, at du kan gennemføre fagspecifik kommunikation og forhandling på engelsk. Du har gode analytiske og IT-kundskaber og muligvis kendskab til SAP.

Som person har du et højt drive, hvilket er vigtigt, både når du skal igangsætte og tage initiativ - og når du skal afslutte. Du er effektiv, vedholdende og udholdende. Du får noget fra hånden og giver ikke let op - du motiveres af at få de bedste aftaler i hus og er ikke bange for at gå skarp forhandling med dine mulige leverandører. Du har gennemslagskraft og kan indgyde tillid og respekt omkring dig på en positiv og diplomatisk måde. Din arbejdsstil er baseret på detaljer, omhyggelighed, herunder dybdegående forberedelse, og en udtalt selvstændighed, og du træffer dine beslutninger på et velovervejet grundlag. Kort sagt en knusende dygtig forhandler til at skabe optimale, langsigtede resultater.

Du er ambitiøs og er derfor på udkig efter nye udfordringer i en professionel og international vækstvirksomhed. Du motiveres af store krav til dine præstationer, og du ser frem til at skulle samarbejde med dygtige og engagerede kolleger, som hele tiden sikrer, at du bliver udfordret, men også at du udvikler dig. Vi ser gerne, at dit CV er stabilt.

Vi tilbyder
Hos os får du et job med styr på processerne og en organisation, der vil gøre alt for at skabe succes sammen med dig, der har den rette indstilling og det rette engagement. Derudover kommer du til at arbejde i en dynamisk virksomhed, hvor åbenhed og arbejdsglæde vægtes højt.

Bliv en del af en stærk kultur
MASCOT er en international vækstvirksomhed med en stærk og ambitiøs kultur båret af engagement, kompetencer, flid og samarbejde. Vores ambition er at udvikle, producere, markedsføre og sælge verdens bedste arbejdstøj og sikkerhedsfodtøj. Du bliver en del af en dynamisk arbejdsplads i konstant udvikling, hvor vi hver dag tilgår vores opgaver med et højt energiniveau, en løsningsorienteret fleksibilitet og omstillingsparathed. Hos os får du stort ansvar, samtidig med at vores ledere gennem coaching, motivation og opfølgning skaber fundament for faglig og personlig udvikling af de enkelte medarbejdere.

MASCOT er også en familieejet virksomhed og er helt grundlæggende funderet på de familiære værdier. Vi stoler på hinanden, passer på hinanden og behandler hinanden ordentligt og med respekt. Ordentlighed og kvalitet i enhver henseende er i højsædet.

Topmoderne rammer, skabt til arbejdsglæde og dynamik
Siden 2018 har vi haft til huse i vores domicil i Pårup vest for Silkeborg. Herfra tilbyder vi en dynamisk hverdag i topmoderne fysiske rammer, både hvad angår interiør og eksteriør. Domicilet er bygget og indrettet med fokus på fællesskabet, et godt arbejdsmiljø og understøtter de interne arbejdsgange. Frokosten laves af vores dygtige kokke i restauranten, og både før og efter arbejde kan du frit benytte vores velindrettede fitnesscenter med state-of-the-art maskiner.

MASCOTs domicil er beliggende lige ved Herning-motorvejen og hovedvej A13, hvorved der er nem tilgang i bil fra hele det midtjyske og østjyske område.

Vi ser frem til at modtage dit CV og din ansøgning på dansk eller engelsk.

Del på:
Region:
Region Midtjylland
Ansøgningsfrist:
Løbende
Tiltrædelse:
Så snart som muligt
Arbejdssted:
Pårup v. Silkeborg
Yderligere oplysninger fås hos:
Jesper Helby
Telefon: +45 2054 5343
Hjemmeside:
http://www.mascot.dk
Tilbage til toppen