Mascot International A/S

Gode arbejdstider og fri i weekenden

Rengøringsassistent

Brænder du for at skabe rene og pæne omgivelser for dine kollegaer og gæster i huset? Vil du tage medansvar for at skabe en passioneret ånd i teamet og være med til at sætte en høj rengøringsstandard i vores topmoderne bygning? Sætter du en personlig stolthed i, at der er rent, frem for, at du ”har været der”?

Så er du måske vores nye kollega i rengøringsafdelingen.

Din motivation

MASCOT har et af Danmarks mest moderne domiciler, hvor mere 300 engagerede medarbejdere hver dag skaber værdi for kunderne.

For at sikre en høj rengøringsstandard, der er Tested to Work til gavn for både eksterne gæster og kollegernes trivsel, har vi in-sourcet rengøringsafdelingen og ansat egne medarbejdere.

Med reference til vores receptionsteamleder og i samarbejde to andre rengøringsassistenter motiveres du af at udføre en effektiv rengøringsindsats i ”dit” område af bygningen. Du skal brænde for grundighed i dine opgaver, samtidigt med at du er effektiv med dit tidsforbrug. Du trives med selvstændigt arbejde, men fungerer også godt i et team.

Din hverdag

Din hverdag vil være præget af forskellige typer rengøringsopgaver efter plan, besluttede fokusområder, samt ad hoc opgaver, der akut skal løses. Eksempler fra din kommende hverdag kunne være:

  • Gulvvask med maskine og moppe samt øvrig rengøring på kontorer, toiletter, restaurant, fitnesslokale, baderum og mødelokaler

Arbejdstiderne er: mandag og tirsdag kl. 8:45-16:45, onsdag og torsdag kl. 05:15-13:30 og fredag kl. 05:15-13:00.

Hvem er du?

Vi forestiller os, at du har praktisk rengøringserfaring.

Du har indsigt i dosering og anvendelse af rengørings- og værnemidler.

Desuden taler du dansk på et højt niveau.

Af natur er du struktureret og grundig, og trives med et højt arbejdstempo.

Du er en engageret teamplayer med et højt drive og med din smittende energi og dit gode humør, giver du dine kollegaer lyst til at samarbejde med dig.

Det falder dig naturligt at tage ansvar for dine arbejdsopgaver, og du er robust og fleksibel, hvis der pludseligt opstår nye opgaver.

Hvad kan vi tilbyde?

Bliv en del af en stærk kultur

MASCOT er en international vækstvirksomhed med en stærk og ambitiøs kultur båret af engagement, kompetencer, flid og samarbejde. Vores ambition er at udvikle, producere, markedsføre og sælge verdens bedste arbejdstøj og sikkerhedsfodtøj. Du bliver en del af en dynamisk arbejdsplads i konstant udvikling, hvor vi hver dag tilgår vores opgaver med et højt energiniveau, en løsningsorienteret fleksibilitet og omstillingsparathed. Hos os får du stort ansvar samtidig med.

MASCOT er også en familieejet virksomhed og er helt grundlæggende funderet på de familiære værdier. Vi stoler på hinanden, passer på hinanden og behandler hinanden og vores omgivelser ordentligt og med respekt. Ordentlighed og kvalitet i enhver henseende er i højsædet.

Topmoderne rammer skabt til arbejdsglæde og dynamik

Vi tilbyder vi en dynamisk hverdag i topmoderne fysiske rammer, både hvad angår interiør og eksteriør. Domicilet er bygget og indrettet med fokus på fællesskabet, et godt arbejdsmiljø og støtter de interne arbejdsgange. Frokosten laves af vores dygtige kollegaer i restauranten, og både før og efter arbejde kan du frit benytte vores velindrettede fitnesscenter med state-of-the-art maskiner.

MASCOTs domicil er beliggende lige ved Herning-motorvejen og hovedvej A13, hvorved der er nem tilgang i bil fra hele det midt- og østjyske område.

Del på:
Region:
Region Midtjylland
Ansøgningsfrist:
Løbende
Tiltrædelse:
Så snart som muligt
Arbejdssted:
Pårup v. Silkeborg
Yderligere oplysninger fås hos:
Rikke Falk Duch Arapoglu
Telefon: +45 8724 4700
Hjemmeside:
http://www.mascot.dk
Tilbage til toppen