Mascot International A/S

Praktikant Corporate Responsibility

Hands on erfaring med livscyklusanalyser, CO2-målinger og monitorering af den sociale indsats i produktionslande? Og implementering af take-back-løsninger og projekter om cirkulære tekstiler? Få CSR prøvet af i praksis i en international produktionsvirksomhed med en praktik i MASCOTs Corporate Responsibility-afdeling.

Vær med om bordet, når vi kigger strategisk på, hvordan forretningsdriften går hånd i hånd med den klima- og miljømæssige dagsorden i tilrettelæggelsen af arbejdet. Du bliver en aktiv og udførende del af teamet, hvor vi løser både konkrete dag-til-dag opgaver og kundedialog, og hvor vi arbejder langsigtet med pilotprojekter, forskning og projektledelse af CR-projekter.

Hos MASCOT er vi på en lang rejse mod at finde nye veje til en mere bæredygtig tekstilindustri. Produkter med lang holdbarhed er det absolutte omdrejningspunkt, så vores aftryk per produkt i det lange løb sætter mindst muligt aftryk på klimaet. Vi arbejder desuden strategisk på at implementere arbejdsmetoder, teknologier og løsninger, der har fokus på reduktion af forbrug og emissioner, samtidig med at vi sætter et positivt aftryk for de mennesker og lokalsamfund, der arbejder med at tilvejebringe og producere vores produkter.

Vi tilbyder en alsidig praktik i en international, hurtigt-arbejdende vækstvirksomhed i moderne faciliteter i Midtjylland. Du har selv mulighed for at påvirke indholdet af praktikken inden for CSR-feltet og virksomhedens rammer, så indhold og form passer til din profil og uddannelse.

Konkret forventer vi, at din praktik vil indeholde følgende elementer:

 • Research og monitorering i forbindelse med vores fokuspunkter, fx vores sociale indsats i leverandørkæden
 • Selvstændig drift og koordinering af mindre CSR-projekter med støtte fra teamet omkring dig
 • Hjælp til gennemførelse af strategiske projekter fx på vores miljø- og klimaindsats
 • Dataindsamling som kan omsættes til konkrete handlingspunkter
 • Kommunikation/formidling af CR-indsatsen i fx nyhedsbreve, rapporter, præsentationer etc.
 • En bred kontaktflade internt i organisationen og med MASCOTs samarbejdspartnere

Du vil med en praktik i CR-afdelingen hos os opnå:

 • Kendskab til emner og processer inden for CSR-feltet, fx GHG-målinger, ESG-nøgletal, Livscyklusanalyser, leverandørkæde-monitorering, mærkningsordninger, ISO-standarder og meget andet.
 • Hands-on-erfaring fra CSR-feltet i en globalt funderet virksomhed med kolleger i mere end 20 lande
 • At stå erfaringsbaseret styrket til arbejdsmarkedet på dit felt

Hvem er du?

 • Du kan se forretningsdrift gå hånd i hånd med bæredygtighedsdagsordenen
 • Du brænder for dit faglige felt
 • Du trives i et miljø, hvor der er fokus på kvalitet – også når det går stærkt
 • Du har gode kommunikative kompetencer
 • Du er imødekommende og har nemt ved at samarbejde med andre
 • Du er engageret og detaljeorienteret
 • Du er studerende på en videregående uddannelse inden for fx økonomi og business, kommunikation, tekstiler eller ingeniørvidenskab
 • Du har lyst til at blive en ’mascotter’ med passion og engagement som drivkraft

Du bliver en del af en lille afdeling med stor berøringsflade i en stor organisation. Ud over en masse fagligt indhold og en masse erfaring med at arbejde med projekterne, forventer vi, at du i praktikken vil højne din faglighed inden for eksempelvis kommunikation og formidling, monitorering og projektledelse, samt gerne analyse og research. Alt sammen med ansvar for mennesker og miljø som omdrejningspunkt. 

Bliv en del af en stærk kultur

MASCOT er en international vækstvirksomhed med en stærk og ambitiøs kultur båret af engagement, kompetencer, flid og samarbejde. Vores ambition er at udvikle, producere, markedsføre og sælge verdens bedste arbejdstøj og sikkerhedsfodtøj. Du bliver en del af en dynamisk arbejdsplads i konstant udvikling, hvor vi hver dag tilgår vores opgaver med et højt energiniveau, en løsningsorienteret fleksibilitet og omstillingsparathed.

Hos os får du en praktikstilling med masser af mulighed for personlig og faglig udvikling, alt sammen i en professionel og målrettet virksomhed med international kontaktflade. Du har samtidig gode muligheder for at præge udviklingen og opgaverne i løbet af praktikken.

MASCOT er en familieejet virksomhed og er helt grundlæggende funderet på de familiære værdier. Vi stoler på hinanden, passer på hinanden og behandler hinanden ordentligt og med respekt. Det er også den tilgang, vi har til vores kunder og andre samarbejdspartnere. Vi gør os umage med at tilbyde en professionel og fremsynet løsning. Ordentlighed og kvalitet i enhver henseende er i højsædet.

Topmoderne rammer, skabt til arbejdsglæde og fart over feltet

MASCOT er i september 2018 flyttet ind i vores domicil i Pårup vest for Silkeborg. Herfra tilbyder vi en dynamisk hverdag i topmoderne fysiske rammer, både hvad angår interiør og eksteriør. Domicilet er bygget og indrettet med fokus på fællesskabet, et godt arbejdsmiljø og støtter de interne arbejdsgange. Frokosten laves af vores dygtige kokke i restauranten. Inden og efter arbejde kan du frit benytte vores velindrettede fitnesscenter med egen fitnessinstruktør og state-of-the-art maskiner.

MASCOTs domicil er beliggende lige ved Herning-motorvejen og hovedvej A13, hvorved der er nem tilgang i bil fra hele det midtjyske og østjyske område.

Skriv eller ring til os og hør nærmere! Arbejdstiden som praktikant er som udgangspunkt 37 timer om ugen, og vi forventer, at du er ansat i 4-6 måneder (afhængig af din uddannelse) med praktikstart i august/september 2022. Send en motiveret ansøgning, CV og karakterer. Samtaler afholdes løbende.

Del på:
Region:
Region Midtjylland
Ansøgningsfrist:
Løbende
Tiltrædelse:
August / September 2022
Arbejdssted:
Pårup v. Silkeborg
Yderligere oplysninger fås hos:
Kristina Vigen
Mobil: +45 2121 1329
Hjemmeside:
http://www.mascot.dk
Tilbage til toppen