Mascot International A/S

Team Manager MASCOT® SmartStore

Vi ønsker at give vores forhandlere verdens bedste kundeservice – på alle vores markeder. Derfor etablerer vi en stilling som Team Manager for MASCOT® SmartStore. Hvis du brænder for at optimere kundeserviceoplevelsen, er du måske vores nye kollega!

MASCOT® SmartStore
MASCOT® SmartStore er et brugervenligt bestillings- og administrationssystem til arbejdstøjsbestillinger.  

For MASCOT er det ikke kun vores produkter, der er i høj kvalitet, det er vores bestillingsløsninger og service også. Vi er TESTED TO WORK i alle processer.

Som Team Manager for MASCOT® SmartStore vil du stå for den operationelle del af vores MASCOT® SmartStore-kundeservice, som er en del af vores interne kundeserviceafdeling. Det betyder, at du får ansvaret for løbende at følge op på KPIer og Service Level Agreement (SLA).

Under din ledelse sikrer du, at kollegaerne i teamet trives og udvikles, således de giver vores kunder den bedste service.

Din hverdag
Fokus i vores MASCOT® SmartStore-kundeserviceteam er at give den bedste support til vores MASCOT-forhandlere og sælgere – både på telefon og mail.

Du har ansvaret for at koordinere den daglige drift af vores MASCOT® SmartStore team, der i dag består af 8 dygtige medarbejdere. Du vil stå for træning og oplæring samt at holde dit team opdateret og velinformeret. Teamet servicerer vores online kunder over hele verden, men med fokus på Europa. De daglige opgaver koordineres derudover også med vores kundeserviceteam i Hanoi (Vietnam), der består af 8 medarbejdere.

Du er tilgængelig for medarbejderne i dit team, mens du løser en del af de daglige driftsopgaver og er med til at sætte nye kunder op i MASCOT® SmartStore, samt giver rådgivning og opfølgning til eksisterende kunder inklusive information om logotryk, certificeringer m.m. Derudover vil du sørge for support og backup til vores forhandlere og sælgere, og give den nødvendige træning. Du kommer også til at skulle rådgive om vores produkter samt følge op på ordrer via MASCOT® SmartStore og i SAP.

Du vil varetage de ugentlige teammøder og afholde LUS og MUS-samtaler, samt deltage i ansættelsessamtaler.

Stærk Team Manager med flair for IT og IT-systemer
Din uddannelsesmæssige baggrund er ikke afgørende, men du skal have ledelseserfaring, om muligt i kundeservice og/eller support.

Du trives med at håndtere mange forskellige opgaver og projekter og kan bevare overblikket. Du har desuden arbejdet med MS Office pakken og Outlook, og du har også gerne erfaring med SAP og/eller med et ticket-system. Generelt ser vi gerne, at du har flair for IT og IT-systemer.

Som person har du et kommercielt, kundeorienteret mindset, arbejder systematisk, vedholdende og langsigtet med en god moral og etik. Du er en synlig teamleder, har et højt drive og kan ubesværet arbejde interkulturelt. Du kommunikerer flydende på dansk og korrekt og ubesværet i skrift og tale på engelsk. Tysk er en bonus.

Du er god til at kommunikere med mennesker på flere niveauer, ligesom du har en naturlig gennemslagskraft og et vindende væsen. Du er energisk og du kan fordybe dig i opgaver, når det kræves. Du er en teamplayer, mens du også kan arbejde selvstændigt.

Bliv en del af en stærk kultur
MASCOT er en international vækstvirksomhed med en stærk og ambitiøs kultur båret af engagement, kompetencer, flid og samarbejde. Vores ambition er at udvikle, producere, markedsføre og sælge verdens bedste arbejdstøj og sikkerhedsfodtøj. Du bliver en del af en dynamisk arbejdsplads i konstant udvikling, hvor vi hver dag tilgår vores opgaver med et højt energiniveau, en løsningsorienteret fleksibilitet og omstillingsparathed. Hos os får du stort ansvar, samtidig med at vores ledere gennem coaching, motivation og opfølgning skaber fundament for faglig og personlig udvikling af de enkelte medarbejdere.

MASCOT er en familieejet virksomhed og er helt grundlæggende funderet på de familiære værdier. Vi stoler på hinanden, passer på hinanden og behandler hinanden ordentligt og med respekt. Det er også den tilgang, vi har til vores kunder og andre samarbejdspartnere. Vi gør os umage med at tilbyde en professionel og fremsynet løsning. Ordentlighed og kvalitet i enhver henseende er i højsædet.

Topmoderne rammer, skabt til arbejdsglæde og dynamik
Siden 2018 har vi haft til huse i vores domicil i Pårup vest for Silkeborg. Herfra tilbyder vi en dynamisk hverdag i topmoderne fysiske rammer, både hvad angår interiør og eksteriør. Domicilet er bygget og indrettet med fokus på fællesskabet, et godt arbejdsmiljø og understøttelse af de interne arbejdsgange. Frokosten laves af vores dygtige kokke i restauranten, og både før og efter arbejde kan du frit benytte vores velindrettede fitnesscenter med state-of-the-art maskiner.

MASCOTs domicil er beliggende lige ved Herning-motorvejen og hovedvej A13, hvorved der er nem tilgang i bil fra hele det midtjyske og østjyske område.

Del på:
Region:
Region Midtjylland
Jobtype:
Fast
Arbejdstid:
Fuldtid
Arbejdsdage:
Dag
Ansøgningsfrist:
Vi behandler ansøgninger løbende
Tiltrædelse:
Snarest muligt
Arbejdssted:
Pårup v. Silkeborg
Yderligere oplysninger fås hos:
Line Aagaard
Telefon: +45 87244700
Hjemmeside:
http://www.mascot.dk
Tilbage til toppen