Mascot International A/S Mascot International B.V. , BENELUX

Account Manager Workwear Brussel

Ben jij klaar voor de volgende stap in je loopbaan?

Ter versterking van ons salesteam in België is MASCOT WORKWEAR op zoek naar een echte TESTED TO WORK Account Manager voor Brussel en het Brussels Hoofdstedelijk Gewest.

De functie

Het bewerken van de eindgebruikersmarkt in de Brusselse regio, zowel zelfstandig als in samenwerking met de verdelers in je regio. Prospectie van nieuwe eindgebruikers, onderhouden en uitbreiden van een kwalitatief netwerk van bedrijven met meer dan 50 werkkledingdragers. In de regio kan je gebruik maken van een showroom van 900 m2.

De samenwerking met onze verdelers staat centraal binnen het MASCOT concept en dus is een nauwe relatie met onze strategische partners vanzelfsprekend. De verdelers worden in de regio ondersteund door de Area Sales Manager en de Account Manager.

Om de naamsbekendheid te vergroten sponsort MASCOT diverse teams in de jupiler pro league en is er met deze teams ook een heel nauwe samenwerking.

Je wordt onderdeel van het Belgische team bestaande uit 6 collega’s en rapporteert aan de Teamleider België.

Jouw profiel

  • Ervaring in B2B sales & Concept Selling
  • Kennis van onze verkoopkanalen en/of werkkleding is een pluspunt
  • Je bent communicatief, energiek, georganiseerd en stressbestending. Je bent eerder een hunter dan een farmer. In het begin zal 80% van je tijd prospectie zijn.
  • Als Account Manager kan je naast zelfstandig ook als team player acteren
  • Je beheerst Frans en Nederlands als je moedertaal, maar ook in het Engels communiceer je goed.
  • Woonachtig liefst binnen het Hoofdstedelijk Gewest
  • Je hebt een stabiel CV

Ons profiel

MASCOT is een internationaal Deens familiebedrijf met ruim 4000 werknemers in meer dan vijftien verschillende landen. We hebben allemaal dezelfde missie: het ontwikkelen, produceren, promoten en verkopen van de beste werkkleding en veiligheidsschoenen.

Bij MASCOT heerst een energieke bedrijfscultuur met een oplossingsgerichte, flexibele mentaliteit en dat komt de klanten ten goede. Onze werknemers focussen zich op twee belangrijke zaken: het garanderen van de allerhoogste kwaliteit en het vervullen van de behoeften van klanten.

Als wereldwijd textielbedrijf dragen wij een grote verantwoordelijkheid voor de veiligheid van mens en milieu, zowel op productielocaties als in de rest van de toeleveringsketen.

De producten van MASCOT zijn niet zomaar producten, het zijn oplossingen. En het zijn oplossingen die staan als een huis! Onze kernwaarden zijn – ook in de context van maatschappij en milieu – kwaliteit en fatsoen.

Het Belgische team is onderdeel van MASCOT Benelux, gezamenlijk bestaat het team momenteel uit 34 professionele medewerkers die allemaal TESTED TO WORK zijn. Mascot werkt met een push & pull strategie, waarbij we enerzijds ons verdelernetwerk volledig ondersteunen en anderzijds de eindgebruikersmarkt bewerken om zo meer mogelijkheden te creëren.

Het Benelux kantoor is gevestigd in Naarden(NL) met o.a. een showroom van meer dan 500m2. Daarnaast hebben we sinds februari 2020 een 900m2 grote showroom in Brussel-Zaventem geopend, die de thuisbasis is voor het Belgische team en we hebben een showroom in Kerkrade(NL).

Wij zijn een snel groeiend en toonaangevend bedrijf en bieden onze medewerkers ook ruime mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling. We stellen hoge eisen, wat natuurlijk tot uitdrukking komt in het salaris en de extralegale voorwaarden. We vragen verantwoordelijkheid maar geven ook veel vrijheid.

Share on:
Region:
Bruxelles - Brussel
Job type:
Permanent
Working hours:
Full-time
Working days:
Day
Application deadline:
Running
Location:
Brussels Hoofdstedelijk Gewest
Contacts:
Koen de Fauw
Telephone: +32 479 89 94 29
Company homepage:
http://www.mascot.nl
Back to the top