Mascot International A/S

Account Manager til Midt-, Syd og Vestsjælland - Er du vores nye Mascotter?

Solid oplæring før vi slipper dig løs
MASCOT er en førende, international vækstvirksomhed, der har som mål at udvikle verdens bedste arbejdstøj og sikkerhedsfodtøj. Til at begynde med er du på vores domicil i Pårup, hvor vi uddanner dig i vores produkter og salgsværktøjer, ligesom du er med på sambesøg, inden vi slipper dig løs alene i distriktet. Du får adgang til flere velafprøvede værktøjer til at skabe langsigtede beklædningsløsninger for slutbrugerne. 

”Din mobile showroom van står klar til at sælge branchens bedste arbejdstøj. Du skal bare dreje nøglen og køre ud til slutbrugerne, når du har været igennem vores grundige introforløb,” fortæller teamleder Martin Svejstrup. 

Få et indblik i din nye hverdag
Som Account Manager starter du dit mobile showroom hjemmefra for at besøge nye slutbrugere, som du har lavet en forudgående aftale med. Du har fokus på nysalg til virksomheder i brancher inden for fx byggeri, håndværk, transport og industri. Hos slutbrugeren laver du et grundigt forarbejde i din behovsafdækning, inden du præsenterer den rette løsning for slutbrugeren i dit velindrettede mobile showroom, der giver et perfekt udgangspunkt for at vise hvorfor vi er markedets største aktør. 

Derefter er det vores forhandlernet, som griber stafetten, når der skal laves tilbud eller ordrer med afsæt i de løsninger, du har aftalt med slutbrugeren. 

Forhandlerne - som består af fx byggemarkeder og tømmerhandlere - har du også ansvaret for at samarbejde med. Her kommer dine evner som relationsbygger for alvor i spil, når du og forhandleren i samarbejde skal finde frem til leads om interesserede slutbrugere. 

Du får backup af en professionel organisation med gode kolleger, som alle er klar til at hjælpe dig i hverdagen. 

”Det er en selvstændig hverdag på farten i en sjov og spændende branche i vækst. Og så er der på sigt alle muligheder for at få mere ansvar eller andre beslægtede opgaver.” supplerer teamleder Martin 

Mascotter og Mascot-familien
MASCOT er en familieejet virksomhed, hvor vi har stor tillid til hinanden, passer på hinanden og behandler hinanden ordentligt og med respekt. Det er også den tilgang, vi har til vores kunder og andre samarbejdspartnere. Vi gør os umage med at tilbyde professionelle og innovative løsninger. Ordentlighed og kvalitet er i højsædet i alt, hvad vi gør. 

Vi tilbyder en attraktiv løn samt pensions- og sundhedsordning samt en mobile showroom van til brug i arbejdstiden. 

Hvem er du?

  • Du har højst sandsynligt en salgsrelateret uddannelse og erfaring med opsøgende salg. Eller du kommer fra butik med salg af fx beklædning eller sportstøj og -udstyr. Det kan også være, at du allerede har erfaring med opsøgende salg til håndværker-, transport– og industrivirksomheder
  • Du har kørekort og øje for salgspotentialerne på din vej, og du er ikke bleg for at tage kontakt til potentielle kunder med henblik på et salg. Med andre ord har du et veludviklet hunter-gen
  • Du er god til at tænke i nye løsninger og måder at gøre tingene på, og du er god til at lytte og behovsafdække
  • Du bor i Midt-, Syd- eller Vestsjælland

”Det er vigtigt, at du er tillidsvækkende og god til at skabe kontakter og relationer. Og så skal du have dén der sult, der gør, at du får succes i en salgsstilling,” slutter teamleder Martin, der glæder sig til at byde en ny kollega velkommen i teamet. 

Interesseret?
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte HR Assistant hos Mascot, Charlotte Risager Geertsen på telefon 8724 4773. 

Relevante ansøgere indkaldes løbende til samtale, så send CV og ansøgning hurtigst muligt, da vi behandler ansøgningerne løbende. Vær venligst opmærksom på, at vi lukker processen, når vi vurderer, at vi har et relevant kandidatfelt at arbejde videre med. Tiltrædelse er snarest muligt, men vi venter på den rette kandidat. 

Vi ser frem til at høre fra dig.

Del på:
Region:
Region Sjælland
Ansøgningsfrist:
Vi behandler ansøgninger løbende
Tiltrædelse:
Hurtigst muligt
Arbejdssted:
Sjælland
Yderligere oplysninger fås hos:
Charlotte Risager Geertsen
Telefon: +45 8724 4773
Mobil: +45 3094 4231
Hjemmeside:
http://www.mascot.dk
Tilbage til toppen