Mascot International A/S

Er du vores nye kollega til bygningsvedligehold?

Kunne du tænke dig en varieret arbejdsdag med fast base i vores topmoderne domicil?

Har du lyst til at være en del af et engageret team med dygtige håndværkere, hvor kvalitet og godt håndværk er i fokus, og hvor ikke to dage er ens? Så er det dig, vi står og mangler!

Det er ikke kun vores produkter, der skal være TESTED TO WORK. I MASCOTs afdeling for bygningsvedligehold og driftssupport sørger vi for, at vores 35.500 m2 store, topmoderne domicil fra 2018 og 44 hektar udenomsareal altid fremstår velholdt og indbydende samt at vores driftsmaskineri er velsmurt og kørende.

Grundet travlhed søger vi en kollega, som skal sikre, at overfladerne i og omkring huset er pæne og velholdte. Du kommer til at indgå i vores Serviceteam og vil få mange forskellige typer opgaver, men først og fremmest er det din opgave at vedligeholde overfladerne, da du ser behovet først og sætter en ære i perfektion.

Din motivation
Du motiveres af, ”at bygningen spiller”. Du sætter pris på at indgå i et team, der skal få hverdagen for et travlt hus til at fungere ubesværet. Du trives med at udføre diverse opgaver inden for håndværksmæssig vedligeholdelse og reparationsarbejde. Alle opgaver er vigtige – store som små, og du sætter en ære i at tage ansvar for dine arbejdsopgaver.

Din hverdag
Du og dine kolleger vil blive tildelt opgaver af vores servicechef, og vi kan garantere dig for, at ikke to dage er ens. Din hverdag vil være præget af forskellige typer af planlagte opgaver samt øvrige opgaver, der akut skal løses.

Eksempler på planlagte aktiviteter i din kommende hverdag kunne være:

  • Maleopgaver samt rengøring og behandling af overflader, fx døre og facader i eksisterende bygninger - ude som inde
  • Spartle-, male- og rengøringsopgaver i forbindelse med ombygninger
  • Pleje og overfladebehandling af læderstole og linoleumsborde 

Øvrige opgaver der skal løses, vil afhænge af dine kvalifikationer, men du skal være villig til at hjælpe med at flytte rundt i en afdeling, slå græsset, eller skifte motorlåsen på en dør. Vi hjælper hinanden i afdelingen, og jo bedre dine hænder er skruet på, desto bedre.

Hvem er du?

  • Du har håndværkererfaring og gerne en maleruddannelse, hvor du har fået en god forståelse for materialer og overflader
  • Du taler dansk på højt niveau

Din håndværksmæssige kvalitet er i orden samtidig med, at du er effektiv og mødestabil. Derudover gennemfører du dine opgaver til tiden. Du er fleksibel i forhold til de opgaver, der skal løses. Du er kvalitetsbevidst og detaljeorienteret hvilket gør, at du ser hver en skramme, der skal udbedres.

Du kommunikerer godt med dine kolleger, hvor du er en teamplayer, samtidig med at du også kan arbejde selvstændigt. Som person er du løsningsorienteret, hvor du formår at skabe de rigtige løsninger til alle parters tilfredshed. 

Hvad kan vi tilbyde?

Bliv en del af en stærk kultur
MASCOT er en international vækstvirksomhed med en stærk og ambitiøs kultur båret af engagement, kompetencer, flid og samarbejde. Vores ambition er at udvikle, producere, markedsføre og sælge verdens bedste arbejdstøj og sikkerhedsfodtøj. Du bliver en del af en dynamisk arbejdsplads i konstant udvikling, hvor vi hver dag tilgår vores opgaver med et højt energiniveau, en løsningsorienteret fleksibilitet og omstillingsparathed. Hos os får du stort ansvar, samtidig med at vores ledere gennem coaching, motivation og opfølgning skaber fundament for faglig og personlig udvikling af de enkelte medarbejdere. 

MASCOT er også en familievirksomhed og er helt grundlæggende funderet på de familiære værdier. Vi stoler på hinanden, passer på hinanden og behandler hinanden ordentligt og med respekt. Det er også den tilgang, vi har til vores kunder og andre samarbejdspartnere. Vi gør os umage med at tilbyde en professionel og fremsynet løsning. Ordentlighed og kvalitet i enhver henseende er i højsædet.

Topmoderne rammer, skabt til arbejdsglæde og dynamik
Siden 2018 har vi haft til huse i vores domicil i Pårup vest for Silkeborg. Herfra tilbyder vi en dynamisk hverdag i topmoderne fysiske rammer, både hvad angår interiør og eksteriør. Domicilet er bygget og indrettet med fokus på fællesskabet, et godt arbejdsmiljø og støtter de interne arbejdsgange. Frokosten laves af vores dygtige kokke i restauranten, og både før og efter arbejde kan du frit benytte vores velindrettede fitnesscenter med state-of-the-art maskiner. 

MASCOTs domicil er beliggende lige ved Herning-motorvejen og hovedvej A13, hvorved der er nem tilgang i bil fra hele det midtjyske og østjyske område.

Den ugentlige arbejdstid vil være 37 timer fordelt på mandag – fredag.

Del på:
Region:
Region Midtjylland
Ansøgningsfrist:
Vi behandler ansøgninger løbende
Tiltrædelse:
Hurtigst muligt
Arbejdssted:
Pårup
Hjemmeside:
http://www.mascot.dk
Tilbage til toppen