Mascot International A/S

Intern SAP-konsulent

Vil du prøve kræfter med stort set alle SAP-moduler – og få rigtig gode kort på hånden, når det kommer til jobsikkerhed? Vil du lave state-of-the-art SAP-løsninger? Og trives du i et internationalt arbejdsmiljø med dygtige og gode kolleger, der sparrer og hjælper hinanden? Så er det dig, der skal med på holdet hos MASCOT.

Alsidig hverdag med customisering i fokus
Som SAP-konsulent hos os kommer du til at arbejde med videreudvikling af eksisterende SAP-applikationer (med henblik på customisering). Du vil arbejde med stort set alle SAP-moduler, og du bliver en vigtig del af vores snarlige opgradering til SAP S/4 Hana.

Du kan forvente at arbejde med en bred vifte af opgaver, som eksempelvis:

 • Udvikling af systemer til understøttelse af nye processer
 • Deltage i opgradering af S/4 Hana og videreudviklingen heraf
 • Udarbejde analyser til nye projekter og forretningsgange
 • Videreudvikling, ibrugtagning af ny funktionalitet og vedligeholdelse af det eksisterende system i benyttede moduler
 • Bistå i udviklingen af nye moduler og opgaver i SAP bl.a. ved hjælp af kurser, selvstudie, SAP-manualer og noter
 • Tilpasning samt uddannelse/undervisning af medarbejdere og support
 • Definering af interfaces over mod eksterne systemer
 • Programoplæg til vores programmører i Danmark, Indien og Vietnam
 • Supportere interne brugere af systemet
 • Brugerdokumentation


Du vil referere direkte til vores IT Manager og bliver en vigtig del af vores velfungerende SAP-afdeling, hvor vi har en uformel tone og god sparring. I teamet arbejder vi tæt sammen om at sikre en velfungerende platform for både interne brugere og eksterne interessenter, ligesom vi supporterer vores kolleger og hjælper dem med at finde kvalitetsløsninger på deres SAP-problemstillinger.

Hvem er du?

Du kommer med en relevant IT-uddannelse, men herudover kan der være flere veje ind i rollen hos os:

 • Er du erfaren i SAP, søger vi dig, der har bred eller mere specialiseret SAP-kendskab – og formentlig med nogle års erfaring fra en lignende rolle, gerne i en international virksomhed.
 • Du kan også være grøn på SAP-området, men til gengæld have en relevant IT-uddannelse og interesse i at tilegne dig stærke SAP-kompetencer på tværs af modulerne.

Da du får en bred snitflade internt og eksternt, er det vigtigt, at du kan kommunikere korrekt og ubesværet på dansk og engelsk i både skrift og tale. Herudover ser vi gerne, at dit cv er stabilt.
Uanset hvilken baggrund du kommer med, er det vigtigt, at du kan arbejde systematisk og med fokus på detaljen inden for rette tid, og det vil motivere dig at skabe løsninger, der dækker brugernes behov, både når det handler om kunder og kolleger.

Du kan arbejde selvstændigt i din opgaveløsning, men du trives også med at indgå som en vigtig del af et team.

Bliv en del af en stærk kultur
MASCOT er en international vækstvirksomhed med en stærk og ambitiøs kultur båret af engagement, kompetencer, flid og samarbejde. Vores ambition er at udvikle, producere, markedsføre og sælge verdens bedste arbejdstøj og sikkerhedsfodtøj. Du bliver en del af en dynamisk arbejdsplads i konstant udvikling, hvor vi hver dag tilgår vores opgaver med et højt energiniveau, en løsningsorienteret fleksibilitet og omstillingsparathed. Hos os får du stort ansvar, samtidig med at vores ledere gennem coaching, motivation og opfølgning skaber fundament for faglig og personlig udvikling af de enkelte medarbejdere.

MASCOT er en familieejet virksomhed og er helt grundlæggende funderet på de familiære værdier. Vi stoler på hinanden, passer på hinanden og behandler hinanden ordentligt og med respekt. Ordentlighed og kvalitet i enhver henseende er i højsædet.

Topmoderne rammer, skabt til arbejdsglæde og dynamik
Siden 2018 har vi haft til huse i vores domicil i Pårup vest for Silkeborg. Herfra tilbyder vi en dynamisk hverdag i topmoderne fysiske rammer, både hvad angår interiør og eksteriør. Domicilet er bygget og indrettet med fokus på fællesskabet, et godt arbejdsmiljø og støtter de interne arbejdsgange. Frokosten laves af vores dygtige kokke i restauranten, og både før og efter arbejde kan du frit benytte vores velindrettede fitnesscenter med state-of-the-art maskiner.
MASCOTs domicil er beliggende lige ved Herning-motorvejen og hovedvej A13, hvorved der er nem tilgang i bil fra hele det midtjyske og østjyske område.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Del på:
Region:
Region Midtjylland
Ansøgningsfrist:
Løbende
Tiltrædelse:
Så snart som muligt
Arbejdssted:
Pårup v. Silkeborg
Yderligere oplysninger fås hos:
Hjemmeside:
http://www.mascot.dk
Tilbage til toppen