Mascot International A/S

Communication and Project Management Coordinator

Brænder du for kommunikation, og kan du skrive levende, kommercielle og knivskarpe tekster? Vil det motivere dig at styre marketing- og kommunikationsprojekter i mål i en dynamisk, international virksomhed? Så er det muligvis dig, vi leder efter.  

Prøv kræfter med en bred vifte af kommunikationsdiscipliner

I rollen som Communication and Project Management Coordinator bliver en af dine vigtigste opgaver at sikre målrettet og god kommunikation til vores forskellige målgrupper. Du vil komme til at arbejde inden for et bredt spektrum af kommunikationsdiscipliner, når du udarbejder tekster af topkvalitet til både digitale platforme og mere traditionelle medier. Samtidig vil du agere projektleder på marketing- og kommunikationsprojekter og sikre, at vi når i mål med dem inden for deadline og med stor succes.

Dine arbejdsopgaver spænder bredt, men du kan forvente at komme til at arbejde med:

  • Tekstforfatning samt udvikling og opdatering af produktbeskrivelser, officielle dokumenter, rapporter og materialer til internt brug
  • Corporate Communication og sikring af MASCOT-brandets DNA
  • Projektledelse af marketing- og kommunikationsprojekter
  • Bidrage til udvikling af kommunikationsstrategi i tæt samarbejde med det øvrige team og International Marketing Manager
  • Rådgivning af kollegaer ift. kommunikation på tværs af organisationen.

Du vil referere til vores International Marketing Manager og bliver en del af et team på to. Kulturen i teamet er præget af godt humør, høj faglighed og kvalitet, passion og et højt tempo. Samtidig bliver du en del af vores store marketingafdeling, som fungerer som et in house-bureau, hvor vi selv løser alle opgaver helt fra den spæde idé til de færdige kommunikations- og marketingkoncepter. Du vil derfor få en rolle med mange snitflader og arbejdsopgaver på tværs af funktioner.

Dygtig kommunikatør med stærke projektlederevner
Du har en uddannelse inden for kommunikation eller lignende kombineret med praktisk erfaring fra en lignende stilling, hvor du har tilegnet dig et knivskarpt målgruppefokus i din kommunikation. Du har ligeledes erfaring med at drive projekter på tværs af flere interessenter. Du er en dygtig formidler og skriver fejlfrit på dansk og engelsk, og mestrer meget gerne et tredje sprog.

På det mere personlige plan er du udadvendt og imødekommende, og du trives med forskelligartede arbejdsopgaver. For at lykkes i jobbet er det vigtigt, at du har sans for kvalitet og detaljer og brænder for at levere målrettet kommunikation til dine modtagere. Du er struktureret, og du har et godt overblik, hvilket hjælper dig til at sikre fremdrift i opgaverne i en travl hverdag uden at gå på kompromis med kvaliteten. Du er fleksibel, proaktiv og passioneret omkring det, du laver. Desuden ser vi gerne, at du har et stabilt CV, der vidner om stort engagement.

Bliv en del af en stærk kultur
MASCOT er en international virksomhed i vækst med en stærk og ambitiøs kultur båret af ordentlighed, engagement, kompetencer, flid og samarbejde. Vores ambition er at udvikle, producere, markedsføre og sælge verdens bedste arbejdstøj og sikkerhedsfodtøj. Du bliver en del af en dynamisk arbejdsplads i konstant udvikling, hvor vi hver dag tilgår vores opgaver med et højt energiniveau, en løsningsorienteret fleksibilitet og omstillingsparathed. Hos os får du stort ansvar, samtidig med at vores ledere gennem coaching, motivation og opfølgning skaber fundament for faglig og personlig udvikling af de enkelte medarbejdere.

MASCOT er en familieejet virksomhed og er helt grundlæggende funderet på de familiære værdier. Vi stoler på hinanden, passer på hinanden og behandler hinanden ordentligt og med respekt. Det er også den tilgang, vi har til vores kunder og andre samarbejdspartnere. Vi gør os umage med at tilbyde en professionel og fremsynet løsning. Ordentlighed og kvalitet i enhver henseende er i højsædet.

Topmoderne rammer, skabt til arbejdsglæde og dynamik
Siden 2018 har vi haft til huse i vores domicil i Pårup vest for Silkeborg. Herfra tilbyder vi en dynamisk hverdag i topmoderne fysiske rammer, både hvad angår interiør og eksteriør. Domicilet er bygget og indrettet med fokus på fællesskabet, et godt arbejdsmiljø og støtter de interne arbejdsgange. Frokosten laves af vores dygtige kokke i restauranten, og både før og efter arbejde kan du frit benytte vores velindrettede fitnesscenter med egen fitnessinstruktør og state-of-the-art maskiner.
MASCOTs domicil er beliggende lige ved Herning-motorvejen og hovedvej A13, hvorved der er nem tilgang i bil fra hele det midt- og østjyske område.

Del på:
Region:
Region Midtjylland
Ansøgningsfrist:
07-10-2021
Tiltrædelse:
Hurtigst muligt
Arbejdssted:
Pårup v. Silkeborg
Yderligere oplysninger fås hos:
Sicco Steenhuisen
Mobil: +45 3093 0143
Hjemmeside:
http://www.mascot.dk
Tilbage til toppen