Mascot International A/S

Financial Business Controller

Drømmer du om en nøglerolle med udviklingsmuligheder og faglige udfordringer i en international, markedsledende virksomhed? Og er du en fagligt stærk, finansiel profil med erfaring fra en international organisation? Så er du den, vi søger.

Internationale snitflader og udviklingspotentiale
I rollen som Financial Business Controller vil du spille en central rolle og få stor indflydelse på forretningen, idet du får det overordnede controlling-ansvar for en lang række af de markeder, vi opererer på. Du vil hermed agere tovholder på alle regnskabsmæssige aspekter på tværs af de enkelte lande. Afdelingen har herudover et stort fokus på både optimering og automatisering af manuelle processer, hvor du vil få mulighed for at være med til at sætte dit præg på dagsordenen.

Du får en bred kontaktflade både internt og eksternt, når du hjælper både interne interessenter med at drage nytte af de finansielle rapporteringer, ligesom du vil være i løbende dialog med eksterne parter, myndigheder, m.v. Arbejdsopgaverne spænder bredt, og inkluderer blandt andet;

  • måneds- og årsafslutning for de markeder, du er ansvarlig for
  • budgetlægning og -opfølgning for de markeder, du er ansvarlig for
  • indberetninger og kontakt til myndigheder og samarbejdspartnere i de pågældende lande
  • indgå i løbende dialog med sælgere og landechefer i de enkelte markeder
  • ajourføring af anlægskartotek i alle selskaber
  • optimerings- og automatiseringsprojekter
  • ad hoc-opgaver fra organisationen
  • agere backup for kolleger i øvrige funktioner i økonomiafdelingen

Du vil referere til vores internationale koncernregnskabschef og bliver en del af en økonomiafdeling med dygtige og motiverede kollegaer, som er lokaliseret i både Danmark og Vietnam. Afdelingens kultur er præget af høje ambitioner og faglig stolthed, og hvor der er plads til både sparring og en uformel dialog.

Datadrevet finansiel profil med solid forretningsforståelse
Du har en regnskabsmæssig uddannelse som eksempelvis HD (R), cand.merc.aud. eller tilsvarende og gerne med en revisionsbaggrund. Du har den faglige, regnskabsmæssige værktøjskasse i orden, men du besidder også en god kommerciel forståelse. Du har erfaring med de forskellige regnskabsdiscipliner i en international organisation med dertilhørende udenlandske datterselskaber. Du har gode IT-kompetencer, hvor du behersker Office-pakken og har erfaring med ERP-systemer, gerne SAP.

På det personlige plan er det en væsentlig forudsætning for at få succes i stillingen, at du arbejder struktureret, er vedholdende, og at du evner at holde gang i mange opgaver på samme tid uden at miste overblikket – også når det går rigtig stærkt. Du kan se dig selv i en udadvendt rolle, hvor du bliver det naturlige samlingspunkt for interne interessenter, og hvor der er mange snitflader til både direktion, ledere og kollegaer på tværs af landegrænser – ligesom du også vil få mange samarbejdspartnere i eksternt regi. Du evner at formidle komplekse, finansielle data på en letforståelig måde til dine kolleger i organisationen. Sidst, men ikke mindst begår du dig ubesværet på dansk og engelsk i skrift og tale. Mestrer du et tredje sprog, er det kun en fordel.  

Bliv en del af en stærk kultur
MASCOT er en international vækstvirksomhed med en stærk og ambitiøs kultur båret af engagement, kompetencer, flid og samarbejde. Vores ambition er at udvikle, producere, markedsføre og sælge verdens bedste arbejdstøj og sikkerhedsfodtøj. Du bliver en del af en dynamisk arbejdsplads i konstant udvikling, hvor vi hver dag tilgår vores opgaver med et højt energiniveau, en løsningsorienteret fleksibilitet og omstillingsparathed. Hos os får du stort ansvar, samtidig med at vores ledere gennem coaching, motivation og opfølgning skaber fundament for faglig og personlig udvikling af de enkelte medarbejdere.

MASCOT er også en familieejet virksomhed og er helt grundlæggende funderet på de familiære værdier. Vi stoler på hinanden, passer på hinanden og behandler hinanden ordentligt og med respekt. Det er også den tilgang, vi har til vores kunder og andre samarbejdspartnere. Vi gør os umage med at tilbyde en professionel og fremsynet løsning. Ordentlighed og kvalitet i enhver henseende er i højsædet.

Topmoderne rammer, skabt til arbejdsglæde og dynamik
Siden 2018 har vi haft til huse i vores domicil i Pårup vest for Silkeborg. Herfra tilbyder vi en dynamisk hverdag i topmoderne fysiske rammer, både hvad angår interiør og eksteriør. Domicilet er bygget og indrettet med fokus på fællesskabet, et godt arbejdsmiljø og støtter de interne arbejdsgange. Frokosten laves af vores dygtige kokke i restauranten, og både før og efter arbejde kan du frit benytte vores velindrettede fitnesscenter med egen fitnessinstruktør og state-of-the-art maskiner.
MASCOTs domicil er beliggende lige ved Herning-motorvejen og hovedvej A13, hvorved der er nem tilgang i bil fra hele det midt- og østjyske område.

Del på:
Region:
Region Midtjylland
Ansøgningsfrist:
Løbende
Tiltrædelse:
Hurtigst muligt
Arbejdssted:
Pårup v. Silkeborg
Yderligere oplysninger fås hos:
Henrik Hellegaard Iversen
Hjemmeside:
http://www.mascot.dk
Tilbage til toppen