Mascot International A/S

Kædekoordinator til det nordiske marked

Vil det motivere dig at blive en del af en arbejdsdag fyldt med koordinering af salgs- og marketingopgaver i et internationalt miljø? Brænder du for at bruge dine nordiske sprogkompetencer på dansk, svensk og måske finsk og norsk?
Og kan du se dig selv i en rolle, hvor du bliver det koordinerende omdrejningspunkt for dine forhandlerkæder og dine interne salgskolleger?
Så læs videre nedenfor, for vi søger nu en kædekoordinator med ansvar for koordinering til og med vores forhandlerkæder i de nordiske lande.

Tæt kundekontakt med nordiske forhandlerkæder
Vores kædekoordinatorer spiller en vigtig rolle i at sikre værdiskabende dialog og koordinering med vores forhandlerkæder, så vores kædemarkedsføring af MASCOTs store produktsortiment målrettes til det enkelte land. Foruden den tætte kontakt til og med vores forhandlerkæder vil du ligeledes indgå i tæt dialog med vores nordiske landechefer, når I sammen bearbejder vores kædenetværk med salgsinitiativer og indsatser.

I rollen som kædekoordinator vil du få en alsidig hverdag, hvor dine arbejdsopgaver bl.a. vil indebære:

  • Indgå i løbende dialog med vores forhandlerkæder og præsentere dem for nyheder, marketingmateriale, kampagner og muligt content til SoMe
  • Planlægning og koordinering af sortiments- og mønstringsmøder med landechefer i Danmark, Norge, Sverige, Finland, Island, Færøerne og Grønland
  • Deltage i opfølgningsmøder med forhandlerkæderne, med efterfølgende opfølgning på action points
  • Løbende dialog internt med sælgere, logistik og andre afdelinger ved sortimentsskift

Du vil referere til vores Nordic Sales Director og indgå i et team af tre kædekoordinatorer med hvert jeres ansvarsområde. I har et tæt samarbejde og en bred kontaktflade på tværs af organisationen – her vil det primært være salgsorganisationen, kundeservice, marketing, logistikafdelingen og vores Visual Merchandisers, som du vil samarbejde med.

Kommerciel salgs- og marketingprofil med nordiske sprogkompetencer
Vi forestiller os, at du har en kommerciel uddannelse, ligesom du  har erfaring inden for salg og/eller marketing til enten Finland eller Sverige og Norge. Du har flair for IT, har god erfaring med Office-pakken og er enten øvet bruger eller superbruger af Excel. Vi ser også meget gerne, at du har erfaring med SAP, men det er ikke et krav.  

Som person er du struktureret, og du evner at skabe og danne overblik over dine opgaver og projekter. Af og til kan der opstå muligheder, som vi er nødt til at gribe med det samme, og i de situationer er det vigtigt, at du ikke lader dig slå ud af de pludselige ændringer. Du er udadvendt og trives godt med at være i dialog med mange mennesker i løbet af en arbejdsdag – både dine kolleger i salgsorganisationen internt, såvel som medarbejderne i de forhandlerkæder, du samarbejder med.

Udover dansk, mestrer du svensk og engelsk i både skrift og tale, ligesom du også meget gerne kan begå dig på finsk og norsk.

Bliv en del af en stærk kultur
MASCOT er en international vækstvirksomhed med en stærk og ambitiøs kultur båret af engagement, kompetencer, flid og samarbejde. Vores ambition er at udvikle, producere, markedsføre og sælge verdens bedste arbejdstøj og sikkerhedsfodtøj. Du bliver en del af en dynamisk arbejdsplads i konstant udvikling, hvor vi hver dag tilgår vores opgaver med et højt energiniveau, en løsningsorienteret fleksibilitet og omstillingsparathed. Hos os får du stort ansvar, samtidig med at vores ledere gennem coaching, motivation og opfølgning skaber fundament for faglig og personlig udvikling af de enkelte medarbejdere.

MASCOT er også en familieejet virksomhed og er helt grundlæggende funderet på de familiære værdier. Vi stoler på hinanden, passer på hinanden og behandler hinanden ordentligt og med respekt. Det er også den tilgang, vi har til vores kunder og andre samarbejdspartnere. Vi gør os umage med at tilbyde en professionel og fremsynet løsning. Ordentlighed og kvalitet i enhver henseende er i højsædet.

Topmoderne rammer, skabt til arbejdsglæde og dynamik
Siden 2018 har vi haft til huse i vores domicil i Pårup vest for Silkeborg. Herfra tilbyder vi en dynamisk hverdag i topmoderne fysiske rammer, både hvad angår interiør og eksteriør. Domicilet er bygget og indrettet med fokus på fællesskabet, et godt arbejdsmiljø og støtter de interne arbejdsgange. Frokosten laves af vores dygtige kokke i restauranten, og både før og efter arbejde kan du frit benytte vores velindrettede fitnesscenter med egen fitnessinstruktør og state-of-the-art maskiner.
MASCOTs domicil er beliggende lige ved Herning-motorvejen og hovedvej A13, hvorved der er nem tilgang i bil fra hele det midt- og østjyske område.

 

 

 

Del på:
Region:
Region Midtjylland
Ansøgningsfrist:
Vi behandler ansøgninger løbende
Tiltrædelse:
Hurtigst muligt
Arbejdssted:
Pårup
Yderligere oplysninger fås hos:
Charlotte Risager Geertsen
Telefon: +45 8724 4773
Mobil: +45 3094 4231
Hjemmeside:
http://www.mascot.dk
Tilbage til toppen