Mascot International A/S

Produktkoordinator

MASCOT søger en engageret og struktureret koordinator med fokus på detaljerne i produktskabelsesprocessen. Motiveres du af at have en bred vifte af opgaver med både korte og lange deadlines, som du kan veksle imellem? Trives du med at være fokuseret på detaljerne, og kan du fastholde en struktureret tilgang til opgaverne? Så er du måske vores nye kollega.

Som vores nye produktkoordinator bliver du en del af afdelingen Design Integration, som bygger bro mellem det meget innovative og kreative i designudvikling og de system- og datadrevne detaljer, der skal til for at lave kvalitetsprodukter, som altid lever op til kundernes forventninger. Med andre ord, så kommer du til at spille en vigtig rolle i at gøre vores designeres drømme til virkelighed og sikre god fremdrift og kvalitet igennem produktionsskabelsen.
Innovation, passion og kvalitet er bærende elementer i produktudviklingen, og du bliver en del af et internationalt miljø bestående af dygtige og engagerede kollegaer, som hjælper hinanden i mål med opgaven. Der er samtidig rig mulighed for både personlig og faglig udvikling i stillingen.

Din motivation
Hos MASCOT ønsker vi at tilbyde branchens mest attraktive og innovative arbejdstøjssortiment til vores kunder. Vi arbejder med veldefinerede processer og skarpe deadlines, og vi går ikke på kompromis med kvaliteten.
I jobbet kommer du til, parallelt, at arbejde med flere nye produkter, der er forskellige steder i udviklingsprocessen. Du samler detaljer og status fra mange dedikerede specialister og sparrer gerne om den rette løsning, fordi du forstår meningen med dit produkt. Derfor er det en forudsætning, at du mestrer projektledelse - både kommunikations- og strukturmæssigt. Du skal brænde for kvalitet – fordi kvalitetsprodukter kræver kvalitet i alle detaljerne.

Jobbet har tre hovedelementer, som du skal varetage:
• Du tager ansvar for at overholde tidsplaner og deadlines, opretter masterdata i SAP og PLM-system, udarbejder styklister, klargør prissætninger og forbereder certificeringer
• Du følger op på de nødvendige udviklingsaktiviteter hos kollegaer som arbejder med design, indkøb, metervareudvikling og konstruktion, og gør produkterne klar til overdragelse til såvel produktion som marketing
• Løbende driftsopgaver, f.eks. vedligeholdelse af styklister og system stamdata

Hvem er du?
Vi forestiller os, at du har ca. fem års erfaring inden produktkoordinering – gerne fra tekstilbranchen eller en anden produktionsvirksomhed og gerne fra en større organisation.
Du har erfaring med komplekse produktionsprocesser, og med din erfaring og rationelle måde at tænke på, er du hurtig til at danne dig overblik over arbejdsgange og processer, uden at miste fokus på detaljerne undervejs. Du er stærk i tal og IT, arbejder hjemmevant med ERP-systemer (gerne SAP-kendskab) og har stor erfaring inden for kommunikation med forskellige interessenter. Du arbejder systematisk og vedholdende og har et skarpt øje for overholdelse af deadlines. Da du kommer til at arbejde meget tæt sammen med kollegaerne i udvikling og produktion i Vietnam, er du flydende på engelsk i skrift og tale. Din energi og dit humør er smittende, og du giver dine kollegaer lyst til at samarbejde med dig.

Hvad kan vi tilbyde?

Bliv en del af en stærk kultur
MASCOT er en international vækstvirksomhed med en stærk og ambitiøs kultur båret af engagement, kompetencer, flid og samarbejde. Vores ambition er at udvikle, producere, markedsføre og sælge verdens bedste arbejdstøj og sikkerhedsfodtøj. Du bliver en del af en dynamisk arbejdsplads i konstant udvikling, hvor vi hver dag tilgår vores opgaver med et højt energiniveau, en løsningsorienteret fleksibilitet og omstillingsparathed. Hos os får du stort ansvar, samtidig med at vores ledere gennem coaching, motivation og opfølgning skaber fundament for faglig og personlig udvikling af de enkelte medarbejdere.
MASCOT er også en familieejet virksomhed og er helt grundlæggende funderet på de familiære værdier. Vi stoler på hinanden, passer på hinanden og behandler hinanden ordentligt og med respekt. Ordentlighed og kvalitet i enhver henseende er i højsædet.

Topmoderne rammer, skabt til arbejdsglæde og dynamik
Siden 2018 har vi haft til huse i Pårup vest for Silkeborg. Herfra tilbyder vi en dynamisk hverdag i topmoderne fysiske rammer, både hvad angår interiør og eksteriør. Domicilet er bygget og indrettet med fokus på fællesskabet, et godt arbejdsmiljø og støtter de interne arbejdsgange. Frokosten laves af vores dygtige kokke i restauranten, og både før og efter arbejde kan du frit benytte vores velindrettede fitnesscenter med state-of-the-art maskiner.
MASCOTs domicil er beliggende lige ved Herning-motorvejen og hovedvej A13, hvorved der er nem tilgang i bil fra hele det midtjyske og østjyske område.

Del på:
Region:
Region Midtjylland
Ansøgningsfrist:
Vi behandler ansøgninger løbende
Tiltrædelse:
Hurtigst muligt
Arbejdssted:
Pårup
Yderligere oplysninger fås hos:
Berit Simonsen
Telefon: +45 87244839
Mobil: +45 23231231
Tilbage til toppen