Mascot International A/S

Account Manager med mobilt showroom

Drømmer du om å utvikle dine salgsferdigheter ved å selge markedsledende produkter til industri- og håndverksnæringen? Da kan du være vår nye Account Manager.

Vi er pr nå 6 ansatte i Norge og vi opplever sterk vekst. Vi skal derfor ansette flere medarbeidere. Vår ambisjon er å bli et av de ledende merkene innen arbeidsklær og vernesko av høy kvalitet også i Norge. Nå ser vi etter vår kommende kollega som skal jobbe i Stor-Oslo. Du vil være så heldig å bli utstyrt med en MASCOT-brandet show-van innredet som et showroom. Du vil besøke våre forhandlere i Stor-Oslo og sammen med disse eller også alene, vise frem våre produkter til potensielle sluttbrukere.

Om jobben

MASCOT International er et internasjonalt selskap fra Danmark, hvor vi også er markedsleder. I tillegg har vi en stor salgsorganisasjon i Europa.

Som vår nye Account Manager vil du derfor spille en viktig rolle for å sikre at flere får øynene opp for oss. Vi er allerede godt etablert i det norske markedet, men vi drømmer om å ta enda større markedsandeler og øke kunnskapen om merkevaren vår over hele landet.

Som Account Manager er din primære oppgave å skaffe nye sluttbrukere i samarbeid med forhandlerne.

Du får din egen MASCOT showroom-van å kjøre ut til nye sluttbrukere med. Din varebil er utstyrt med et bredt utvalg av våre produkter, som du kan vise til sluttbrukerne. Vi har hatt stor suksess med showroom-varebiler i Danmark, og bilen vil derfor være et viktig verktøy i din salgshverdag.

Arbeidsoppgavene dine

  • Målrettet og vedvarende personlig behandling av utvalgte sluttbrukere i distriktet.
  • Å rapportere planlagt og fullført salgsinnsats via CRM.
  • Messedeltagelser
  • Oppfølging av kampanjer
  • Sikre optimal og rask levering av nye sluttbrukere til forhandlere.
  • Å skaffe omsetning til våre forhandlere gjennom å vise frem våre produkter til sluttbrukere
  • Delta aktivt i strategien for Norge slik at fastlagte mål blir gjennomført, og at strategien utvikles kontinuerlig.

Vi gir deg salgstrening på våre produkter og salgsverktøy, akkurat som du deltar på felles besøk før vi lar deg være alene i distriktet. Du får tilgang til flere velprøvde verktøy for å lage langsiktige arbeidstøyløsninger for sluttbrukere.

Faglige kvalifikasjoner

Du har kanskje en salgsrelatert utdannelse og erfaring med oppsøkende salg, gerne med salg af arbeidstøy eller verneutstyr til håndverkere.

Eller kanskje jobber du i en kles- eller sportsbutikk, og ønsker å arbeide med oppsøkende salg?

Du kan også ha erfaring med oppsøkende salg til håndverkere,  transport- og industribedrifter.

Du har førerkort og et øye for salg.

Du er ikke redd for å kontakte potensielle kunder med fokus på salg.

Du er flink til å komme med nye løsninger og måter å gjøre ting på, i tillegg til å lytte og finne behov.

Personlige ferdigheter

For å sikre best mulig resultat er det viktig at du kan jobbe selvstendig og ha en høy arbeidsfrekvens. Du liker raskt tempo, en varierende arbeidshverdag og et dynamisk arbeidsmiljø.Du liker å holde mange baller i luften samtidig, uten å slippe dem. Du er ansvarsfull og vant til å jobbe med strukturerte kunderapporter, samt god oppfølging i ditt område. Du bor i Oslo-området . Vi blir glade for kvinnelige søkere.

MASCOT tilbyr

Mascot er et ambisiøst selskap hvor profesjonalitet, innovasjon og driv belønnes. Vi gir alle som kan og ønsker store muligheter til å utvikle seg både personlig og profesjonelt. I tillegg til lønn i henhold til kvalifikasjoner, tilbyr vi en Mascot showroom-varebil, mobiltelefon og bærbar PC og en god innføring i våre salgsverktøy

Del på:
Region:
Oslo
Ansøgningsfrist:
løpende
Tiltrædelse:
så snart som mulig
Arbejdssted:
Oslo
Yderligere oplysninger fås hos:
Martin Overaa
Mobil: +47 46625551
Peter Storgaard Hjorth
Mobil: +45 40801280
Tilbage til toppen