Mascot International A/S

International kundeservicechef

Vi vil give vores forhandlere verdens bedste kundeservice – på alle vores markeder. Derfor etablerer vi nu en stilling som International Customer Service Manager.

Hvis du brænder for at udvikle og optimere kundeserviceoplevelsen og de processer, der understøtter denne, er du måske vores nye kollega.

Strategisk udvikling af kundeservice

Hos MASCOT er det ikke kun vores produkter, der er i høj kvalitet, det er vores service også. Vi er TESTED TO WORK i alle processer.

Som International Customer Service Manager bliver det din opgave at sikre, at processer optimeres, digitaliseres og automatiseres således vores dygtige kundeservicemedarbejdere bruger mest tid der, hvor den personlige dialog med kunderne er en forudsætning for værdiskabelse.

Det betyder, at du sammen med et meget erfarent og kompetent team får ansvaret for løbende at tilpasse og udvikle vores services herunder at salget i afdelingen.

Med din motiverende ledelse bidrager du til at kollegaerne i teamet trives og udvikles, således de derigennem giver den bedste service til vores kunder.

Din hverdag

Fokus for MASCOTs kundeservice er at give den bedste support til vores MASCOT-forhandlere og sælgere – både på telefon og mail. Hertil hører også support på systemer, portaler og digitale services såsom MASCOT® SmartStore, MASCOTs online bestillingssystem til slutbrugere og forhandlere.

Du har ansvaret for at koordinere, optimere og udvikle arbejdsopgaverne i vores fire kundeserviceteams, der i dag består af 30 dygtige medarbejdere. De servicerer vores kunder over hele verden men med fokus på Europa. De daglige opgaver koordineres derudover også med vores kundeserviceteam i Hanoi (Vietnam), der består af 16 medarbejdere.

Du er tilgængelig for medarbejderne, mens du også selv deltager i kundebetjening per mail og telefon, når behovet opstår. Du kommunikerer korrekt og ubesværet i skrift og tale på dansk og engelsk. Hvis du taler tysk, er det en ekstra fordel.

Stærk kundeserviceprofil med optimerings- og automatiseringskompetencer

Du har en vis teoretisk ballast gerne på bachelor- eller kandidatniveau. Derudover skal du gerne have minimum fem års ledelseserfaring i en international kundeservicefunktion.

Du trives med at håndtere mange forskellige opgaver og kan bevare overblikket. Du er skarp på procesudvikling og -optimering og har erfaring med indførsel af automatisering og digitale løsninger til kundeservice inkl. ticketing system, CRM og afrapporteringsværktøjer.

Du har desuden arbejdet med MS Office pakken og Outlook, og du har også gerne erfaring med SAP.

Som person har du et kommercielt, kundeorienteret mindset, arbejder systematisk, vedholdende og langsigtet med en god moral og etik. Du er en synlig leder, kan arbejde interkulturelt og har et højt drive.

Du er god til at kommunikere med mennesker på flere niveauer, ligesom du har en naturlig gennemslagskraft og et vindende væsen. Du er robust af natur, er energisk og du kan fordybe dig i opgaver, når det kræves. Du er en teamplayer, mens du også kan arbejde selvstændigt.

Bliv en del af en stærk kultur

MASCOT er en international vækstvirksomhed med en stærk og ambitiøs kultur båret af engagement, kompetencer, flid og samarbejde. Vores ambition er at udvikle, producere, markedsføre og sælge verdens bedste arbejdstøj og sikkerhedsfodtøj. Du bliver en del af en dynamisk arbejdsplads i konstant udvikling, hvor vi hver dag tilgår vores opgaver med et højt energiniveau, en løsningsorienteret fleksibilitet og omstillingsparathed. Hos os får du stort ansvar, samtidig med at vores ledere gennem coaching, motivation og opfølgning skaber fundament for faglig og personlig udvikling af de enkelte medarbejdere.

MASCOT er en familieejet virksomhed og er helt grundlæggende funderet på de familiære værdier. Vi stoler på hinanden, passer på hinanden og behandler hinanden ordentligt og med respekt. Det er også den tilgang, vi har til vores kunder og andre samarbejdspartnere. Vi gør os umage med at tilbyde en professionel og fremsynet løsning. Ordentlighed og kvalitet i enhver henseende er i højsædet.

Topmoderne rammer, skabt til arbejdsglæde og dynamik

Siden 2018 har vi haft til huse i vores domicil i Pårup vest for Silkeborg. Herfra tilbyder vi en dynamisk hverdag i topmoderne fysiske rammer, både hvad angår interiør og eksteriør. Domicilet er bygget og indrettet med fokus på fællesskabet, et godt arbejdsmiljø og understøttelse af de interne arbejdsgange. Frokosten laves af vores dygtige kokke i restauranten, og både før og efter arbejde kan du frit benytte vores velindrettede fitnesscenter med state-of-the-art maskiner.
MASCOTs domicil er beliggende lige ved Herning-motorvejen og hovedvej A13, hvorved der er nem tilgang i bil fra hele det midtjyske og østjyske område

Del på:
Region:
Region Midtjylland
Ansøgningsfrist:
Løbende
Tiltrædelse:
Så snart som muligt
Arbejdssted:
Pårup v. Silkeborg
Yderligere oplysninger fås hos:
Halfdan Bock Andersen
Telefon: +45 87244784
Mobil: +45 3018 8232
Hjemmeside:
http://www.mascot.dk
Tilbage til toppen