Mascot International A/S

Produktionschef

Kan du optimere processer og ressourceforbrug, og sikre højeste kvalitet i output?

Brænder du for at arbejde med produktionsflows i et internationalt miljø og for at lede både mennesker og interne projekter, og har du mod på at arbejde i og med udlandet?

Kan du se dig selv i en taktisk-strategisk nøglerolle i en markedsledende virksomhed i stærk udvikling? Så er det dig, vi søger.

 

Strategisk forretningsunderstøttelse i et internationalt miljø

Med reference til MASCOT’s IT- og logistikdirektør får du ansvaret for de af vores Value Added Services, der knytter sig direkte til vores arbejdsbeklædning og sikkerhedsfodtøj.

Mere konkret betyder det, at du får til opgave at sikre at produktion og påføring af transfer på arbejdstøj foregår med fokus på kvalitet, ressourceforbrug og produktivitet.

Dine hovedopgaver bliver:

  • Optimering af produktiviteten, bl.a. gennem indførsel af produktivitetsfremmende teknologier, ledelse mm.
  • Sikre at produktionskapaciteten balanceres med ordreindgangen.
  • Optimering af proces-flows fra modtagelse af grafiske filer til forsendelse af færdig-forædlede produkter.
  • Synlig ledelse og motivation af medarbejdere og mellemledere i afdelingen.
  • Løbende datadrevet afrapportering til direktionen.

 Du bliver leder af et team på ca. 100 medarbejdere, fordelt på 4 funktioner:

  • Intern systue og broderi.
  • Fuldautomatisk transferproduktion.
  • Logopåtryk.
  • Print-koordinering.

Du har seks af disse kolleger i direkte reference, som alle arbejder i vores domicil i Pårup.

Stærk produktionsprofil med projektlederkompetencer

Du har en relevant produktionsøkonomisk uddannelse som f.eks. Diplomingeniør i produktion, gerne med en kandidatoverbygning.  Det er ligeledes vigtigt, at du har mindst fem års ledelseserfaring fra en lignende funktion i en koncern, hvor du har opnået stor succes med produktivitetsoptimering og motivering af dine medarbejdere.

Du er uddannet indenfor Lean og har måske Six Sigma Green Belt. Du har en projektlederuddannelse og erfaring med ledelse af projekter, ligesom du har gode IT-kompetencer, hvor du behersker Office-pakken. Derudover behersker du dansk og engelsk flydende i skrift og tale. Du kommunikerer tydeligt og professionelt.

Som person har du et analytisk mindset, arbejder systematisk, vedholdende og langsigtet med en god moral og etik. Du er en synlig leder, kan arbejde interkulturelt, ligesom du har et højt drive.

Du er god til at kommunikere med mennesker på flere niveauer, ligesom du har en naturlig gennemslagskraft og et vindende væsen. Du er robust af natur, er energisk med et højt energiniveau, og du kan fordybe dig i opgaver, når det kræves. Du er en teamplayer, mens du også kan arbejde selvstændigt.

Bliv en del af en stærk kultur

MASCOT er en international vækstvirksomhed med en stærk og ambitiøs kultur båret af engagement, kompetencer, flid og samarbejde. Vores ambition er at udvikle, producere, markedsføre og sælge verdens bedste arbejdstøj og sikkerhedsfodtøj. Du bliver en del af en dynamisk arbejdsplads i konstant udvikling, hvor vi hver dag tilgår vores opgaver med et højt energiniveau, en løsningsorienteret fleksibilitet og omstillingsparathed. Hos os får du stort ansvar, samtidig med at vores ledere gennem coaching, motivation og opfølgning skaber fundament for faglig og personlig udvikling af de enkelte medarbejdere.

MASCOT er en familieejet virksomhed og er helt grundlæggende funderet på de familiære værdier. Vi stoler på hinanden, passer på hinanden og behandler hinanden ordentligt og med respekt. Det er også den tilgang, vi har til vores kunder og andre samarbejdspartnere. Vi gør os umage med at tilbyde en professionel og fremsynet løsning. Ordentlighed og kvalitet i enhver henseende er i højsædet.

Topmoderne rammer, skabt til arbejdsglæde og dynamik

Siden 2018 har vi haft til huse i vores nybyggede domicil i Pårup vest for Silkeborg. Herfra tilbyder vi en dynamisk hverdag i topmoderne fysiske rammer, både hvad angår interiør og eksteriør. Domicilet er bygget og indrettet med fokus på fællesskabet, et godt arbejdsmiljø og understøttelse af de interne arbejdsgange. Frokosten laves af vores dygtige kokke i restauranten, og både før og efter arbejde kan du frit benytte vores velindrettede fitnesscenter med state-of-the-art maskiner.
MASCOTs domicil er beliggende lige ved Herning-motorvejen og hovedvej A13, hvorved der er nem tilgang i bil fra hele det midtjyske og østjyske område.

Del på:
Region:
Region Midtjylland
Jobtype:
Fast
Arbejdstid:
Fuldtid
Arbejdsdage:
Dag
Ansøgningsfrist:
Løbende
Tiltrædelse:
Så snart som muligt
Arbejdssted:
Pårup v. Silkeborg
Yderligere oplysninger fås hos:
Halfdan Andersen
Telefon: +45 87244784
Mobil: +45 30188232
Hjemmeside:
http://www.mascot.dk
Tilbage til toppen