Mascot International A/S

Intern salgsassistent til det hollandske marked

Begejstres du af at rådgive kunder og supportere dine eksterne salgskolleger? Har du lyst til en hverdag i et internationalt miljø med gode og engagerede kolleger, som hjælper hinanden?
Da vores dygtige kollega har fundet nye udfordringer internt i organisationen, søger vi en kollega med gode hollandske sprogkompetencer til vores eksport-kundeserviceteam.

Din succes i jobbet
Hos MASCOT er det ikke kun vores produkter, der er af høj kvalitet - det er vores service også. Med reference til vores kundeservicechef bliver du en del af eksportteamet. Din og teamets opgave er at give vores kunder og sælgere en service, der svarer til - eller overgår deres forventninger.

Din hverdag
Fokus for MASCOTs kundeserviceafdeling er at yde den bedste support for vores MASCOT forhandlere og sælgere både på telefon og mail. Hertil hører også ordreindtastning, retur- og reklamationsbehandling, produktrådgivning samt support og ordreopfølgning på vores interne systemer. Vi tilbyder og supporterer også onlineportaler og digitale services såsom B2B-shop og MASCOT® SmartStore, der er MASCOTs online bestillingssystem for slutbrugere og forhandlere. Udover at have et godt samarbejde med eksportteamet i Danmark vil du også have et tæt samarbejde med vores kolleger i kundeservice i Hanoi i Vietnam.

Hvem er du?
Du har en uddannelse indenfor administration, salg eller handel. Du har praktisk erfaring fra en lignende funktion eller måske relevant studiejob i en international virksomhed. Det er desuden et krav, at du kommunikerer korrekt og ubesværet på hollandsk, engelsk og dansk både i skrift og tale. Kan du herudover begå dig på fransk, er det kun et plus. Du har flair for IT og har arbejdet med CRM, Outlook og MS Office pakken.

Du er imødekommende og hjælpsom, og du begejstres af at levere excellent kundeservice og support til vores forhandlere og sælgere. Du har team-ånd og er samtidig selvstændig i din opgaveløsning. Du trives med forskelligartede arbejdsopgaver, hvoraf en del også er rutineopgaver. Du har gå-på-mod og drive. Du er proaktiv og engageret, og du har en skarp sans for god kundeservice. Du arbejder struktureret og har styr på detaljen. Du evner at skabe det overblik, der hjælper dig til at have mange bolde i luften på én gang i en travl hverdag, mens du stadig formår at overholde dine deadlines. Desuden ser vi gerne, at dit CV er stabilt.

Din motivation
Du er ihærdig og kvalitetsbevidst, og drives af at sikre langvarige relationer til vores kunder. Du brænder for at yde den bedste kundeservice i en hverdag, hvor din struktur og dit overblik er med til at skabe succes. Du har lyst til en hverdag i et internationalt miljø med gode og engagerede kolleger, som hjælper hinanden, og du motiveres af store krav til dine præstationer.

Praktiske informationer om jobbet
Da vi lægger stor vægt på at være tilstede, når kunderne og vores sælgere ude i verden har brug for det, vil du få faste arbejdstider, der typisk ser ud som følger:

Mandag, tirsdag og torsdag:   8.00-16.30
Onsdag:                                 8.00-16.00
Fredag:                                  8.00-14.00

Bliv en del af en stærk kultur
MASCOT er en international vækstvirksomhed med en stærk og ambitiøs kultur båret af engagement, kompetencer, flid og samarbejde. Vores ambition er at udvikle, producere, markedsføre og sælge verdens bedste arbejdstøj og sikkerhedsfodtøj. Du bliver en del af en dynamisk arbejdsplads i konstant udvikling, hvor vi hver dag tilgår vores opgaver med et højt energiniveau, en løsningsorienteret fleksibilitet og omstillingsparathed. Hos os får du stort ansvar, samtidig med at vores ledere gennem coaching, motivation og opfølgning skaber fundament for faglig og personlig udvikling af de enkelte medarbejdere.

MASCOT er en familieejet virksomhed og er helt grundlæggende funderet på de familiære værdier. Vi stoler på hinanden, passer på hinanden og behandler hinanden ordentligt og med respekt. Det er også den tilgang, vi har til vores kunder og andre samarbejdspartnere. Vi gør os umage med at tilbyde en professionel og fremsynet løsning. Ordentlighed og kvalitet i enhver henseende er i højsædet.

Topmoderne rammer, skabt til arbejdsglæde og dynamik
Siden 2018 har vi haft til huse i vores nybyggede domicil i Pårup vest for Silkeborg. Herfra tilbyder vi en dynamisk hverdag i topmoderne fysiske rammer, både hvad angår interiør og eksteriør. Domicilet er bygget og indrettet med fokus på fællesskabet, et godt arbejdsmiljø og understøttelse af de interne arbejdsgange. Frokosten laves af vores dygtige kokke i restauranten, og både før og efter arbejde kan du frit benytte vores velindrettede fitnesscenter med state-of-the-art maskiner.
MASCOTs domicil er beliggende lige ved Herning-motorvejen og hovedvej A13, hvorved der er nem tilgang i bil fra hele det midtjyske og østjyske område.

Del på:
Region:
Region Midtjylland
Ansøgningsfrist:
Vi læser ansøgninger løbende
Tiltrædelse:
Hurtigst muligt
Arbejdssted:
Pårup v. Silkeborg
Yderligere oplysninger fås hos:
Heidi Høegh Nielsen
Telefon: +45 8724 4742
Hjemmeside:
http://www.mascot.dk
Tilbage til toppen