Mascot International A/S

Passioneret Area Sales Manager til Midt- og Vestjylland

Kan du se dig selv i en topprofessionel virksomhed, hvor passion og kvalitet er afgørende i alt, vi foretager os? Kan du forestille dig at sælge verdens bedste arbejdstøj og sikkerhedssko? Og har du lyst til at blive en del af et team af engagerede kolleger, hvor vi har kunderne i fokus i alt, hvad vi laver, og et brændende ønske om at levere det allerbedste - hver gang? Så er du muligvis den Area Sales Manager, vi søger.

Ansvarlig for eksekvering af salgsstrategien
Med reference til vores salgschef for Danmark vil du blive en del af et dedikeret team af dygtige kolleger. Sammen får I en vigtig opgave i at koordinere salgsindsatsen i distriktet.

Du får det samlede salgsansvar for distrikt Midt- og Vestjylland, hvor afsætning af vores produkter sker igennem et bredt forhandlernet.

Dine primære arbejdsopgaver vil være:

  • Ansvarlig for udarbejdelse af handlingsplaner der bidrager til udvikling af salget hos
    MASCOT-forhandlere i distriktet
  • Ansvarlig for tæt dialog og koordinering med dine øvrige kolleger i distriktet om eksekvering af aftalte aktiviteter i handlingsplaner
  • Ansvarlig for det samlede salgsbudget i distriktet
  • Ansvarlig for gennemførelse og opfølgning af planlagte salgsaktiviteter og kampagner
  • Ansvarlig for forhandleruddannelse
  • Deltagelse i messer

Herudover får du også mulighed for, med dine input fra markedet, at få indflydelse på den samlede salgsstrategi i Danmark.

Energisk salgsprofil med strategiske kompetencer
For at du får succes i jobbet, er det vigtigt, at du arbejder selvstændigt, at du har et stort drive kombineret med, at du er resultatorienteret. Du evner at arbejde med salget ud fra et strategisk og operationelt perspektiv, sætte retning, udfordre og motivere andre til at nå fælles mål. Du trives i et tempofyldt og dynamisk arbejdsmiljø, hvor du kan holde flere bolde i luften på samme tid - uden at miste dem. Du har en overbevisende personlighed, du er god til at lytte og forstå, og du er god til at skabe langvarige relationer. Du udstråler passion og engagement, og du kan se muligheder og andre veje at gå, samtidig med, at du får eksekveret og afsluttet.

Du har en kommerciel uddannelse samt mindst 3 års erfaring som Area Sales Manager eller Account Manager. Vi vil vurdere det som en fordel, hvis du er bekendt med arbejdstøjsbranchen, eller at du har erfaring med salg til forhandlere inden for industri, byggeri, håndværk og transport. Du kan vise solide og målbare resultater fra tidligere jobs, og du har gode forhandlingsevner. Sidst, men ikke mindst ser vi gerne, at du har et stabilt CV, der vidner om stort engagement.

Hvad kan vi tilbyde?
Du bliver en del af et erfarent, succesfuldt og højmotiveret team, hvor videndeling, begejstring, energi og resultatorientering går op i en højere enhed. I din hverdag vil du opleve en solid backup fra en professionel organisation med gode kollegaer i både internt salg og marketingafdelingen, som alle er klar til at hjælpe dig og kollegerne i distriktet.

For dig med den rette indstilling og engagement, vil du vil få et job med stort potentiale og høj succesrate. Du har bopæl i distriktet og vil med udgangspunkt fra dit hjemmekontor få et frit og selvstændigt job, hvor du selv er herre over din dag.

Du, dit team og din salgschef vil være i daglig dialog, sparring og opbakning. Inden du slippes løs i distriktet, vil du naturligvis få en grundig oplæring.

Vi tilbyder en attraktiv løn samt pension- og sundhedsordning. Du skal selv stille bil til rådighed og bliver afregnet efter statens takster.

Bliv en del af en stærk kultur
MASCOT er en international vækstvirksomhed med en stærk og ambitiøs kultur båret af engagement, kompetencer, flid og positivt samarbejde. Vores ambition er at udvikle, producere, markedsføre og sælge verdens bedste arbejdstøj og sikkerhedsfodtøj. Du bliver en del af en dynamisk arbejdsplads i konstant udvikling, hvor vi hver dag tilgår vores opgaver med et højt energiniveau, en løsningsorienteret fleksibilitet og omstillingsparathed. Hos os får du stort ansvar, samtidig med at vores ledere gennem coaching, motivation og opfølgning skaber fundament for faglig og personlig udvikling af de enkelte medarbejdere.

MASCOT er også en familievirksomhed og er helt grundlæggende funderet på de familiære værdier. Vi stoler på hinanden, passer på hinanden og behandler hinanden ordentligt og med respekt. Det er også den tilgang, vi har til vores kunder og andre samarbejdspartnere. Vi gør os umage med at tilbyde en professionel og fremsynet løsning. Ordentlighed og kvalitet i enhver henseende er i højsædet.

Interesseret?
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte HR Assistant hos Mascot, Charlotte Risager Geertsen på telefon 8724 4773.

Relevante ansøgere indkaldes løbende til samtale, så send CV og ansøgning hurtigst muligt, da vi behandler ansøgningerne løbende. Vær venligst opmærksom på, at vi lukker processen, når vi vurderer, at vi har et relevant kandidatfelt at arbejde videre med. Tiltrædelse er snarest muligt, men vi venter på den rette kandidat.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Del på:
Region:
Region Midtjylland
Ansøgningsfrist:
Vi behandler ansøgninger løbende
Tiltrædelse:
1. februar 2021 eller senere
Arbejdssted:
Midt- og Vestjylland
Yderligere oplysninger fås hos:
Charlotte Risager Geertsen
Telefon: +45 8724 4773
Mobil: +45 3094 4231
Hjemmeside:
http://www.mascot.dk
Tilbage til toppen