Mascot International A/S

Indkøbschef

Er du passioneret omkring tekstiler – og evner du at finde de bedste materialer til den bedste pris? Brænder du for at bidrage til at skabe verdens bedste arbejdstøj gennem ledelse og samarbejde med andre kolleger?
Så har vi en spændende udfordring til dig.

Din motivation
Vi tror på, at det ikke blot handler om at købe billigt ind; det handler om at købe rigtigt ind. Når vi får value for money kan vi også levere dette til vores kunder. Jobbet som indkøbschef har derfor tre hovedelementer: ledelse, sourcing og kvalitet. Kort fortalt er vores indkøbschef ansvarlig for, at Mascot altid har en bedre pris og/eller højere kvalitet til samme pris end markedet. Med andre ord kommer du til at spille en strategisk nøglerolle i skabelsen af en af Mascots væsentligste konkurrencefordele. Herigennem får du indflydelse på det strategiske arbejde i at være blandt Europas største mærkevareproducenter inden for arbejdstøj og –sko.

Din succes i jobbet
Med direkte reference til vores CEO og ejer vil du få ansvaret for ledelsen og udviklingen af indkøbs- og kvalitetsafdelingen med 12 dygtige medarbejdere i ind- og udland. Du bliver ansvarlig for forhandling og sourcing af nye metervarer, tillægsmaterialer og visse færdigvarer – typisk i Fjernøsten. Til sourcing-delen får du bl.a. hjælp af vores lokale medarbejdere i udlandet, samtidigt med du selv er ansvarlig for forhandlingerne. Du er garant for, at kvaliteten er i top. Kvalitetskontrol af bl.a. metervarer sker i et af vore egne laboratorier eller i eksterne laboratorier. Vores designere nyder godt af din inspiration, når du fra leverandørerne hjemtager nye, interessante metervarer og tillægsmaterialer.
Du skal være indstillet på at have cirka 45 rejsedage til Fjernøsten om året.

Hvem er du?
Vi forestiller os, at du har mindst otte års erfaring med tekstilindkøb i Fjernøsten for en større organisation. Du har igennem din erfaring erhvervet en solid og detaljeret viden omkring metervarer, samt en god, kommerciel forståelse for værdikæden. Det er ligeledes vigtigt, du har mindst fem års ledelseserfaring fra en lignende funktion, hvor du har opnået stor succes med at motivere dine medarbejdere og indfri deres fulde potentiale. 

Du har et analytisk mind-set, arbejder systematisk, vedholdende og langsigtet med en god moral og etik. Du er følelsesmæssigt velafbalanceret, kan arbejde interkulturelt, ligesom du har et højt drive. Sidst, men ikke mindst, er du en knusende dygtig forhandler.

Du har en videregående uddannelse inden for tekstil, indkøb, økonomi, forhandling eller logistik – minimum på bachelorniveau og gerne på kandidatniveau. Det er af afgørende betydning, at du begår dig på engelsk på forhandlingsniveau i både skrift og tale. Herudover ser vi gerne, at du har et stabilt cv, der vidner om stort engagement.

Bliv en del af en stærk kultur
MASCOT er en international vækstvirksomhed med en stærk og ambitiøs kultur båret af engagement, kompetencer, flid og positivt samarbejde. Vores ambition er at udvikle, producere, markedsføre og sælge verdens bedste arbejdstøj og sikkerhedsfodtøj. Du bliver en del af en dynamisk arbejdsplads i konstant udvikling, hvor vi hver dag tilgår vores opgaver med et højt energiniveau, en løsningsorienteret fleksibilitet og omstillingsparathed. Hos os får du stort ansvar, samtidig med at vores ledere gennem coaching, motivation og opfølgning skaber fundament for faglig og personlig udvikling af de enkelte medarbejdere. 

MASCOT er også en familievirksomhed og er helt grundlæggende funderet på de familiære værdier. Vi stoler på hinanden, passer på hinanden og behandler hinanden ordentligt og med respekt. Det er også den tilgang, vi har til vores kunder og andre samarbejdspartnere. Vi gør os umage med at tilbyde en professionel og fremsynet løsning. Ordentlighed og kvalitet i enhver henseende er i højsædet.

Topmoderne rammer, skabt til arbejdsglæde og dynamik
Siden 2018 har vi haft til huse i vores nybyggede domicil i Pårup vest for Silkeborg. Herfra tilbyder vi en dynamisk hverdag i topmoderne fysiske rammer, både hvad angår interiør og eksteriør. Domicilet er bygget og indrettet med fokus på fællesskabet, et godt arbejdsmiljø og understøttelse af de interne arbejdsgange. Frokosten laves af vores dygtige kokke i restauranten, og både før og efter arbejde kan du frit benytte vores velindrettede fitnesscenter med state-of-the-art maskiner.
MASCOTs domicil er beliggende lige ved Herning-motorvejen og hovedvej A13, hvorved der er nem tilgang i bil fra hele det midtjyske og østjyske område.

 

Del på:
Region:
Region Midtjylland
Ansøgningsfrist:
Vi behandler ansøgninger løbende
Tiltrædelse:
Hurtigst muligt
Arbejdssted:
Pårup
Yderligere oplysninger fås hos:
Charlotte Risager Geertsen
Telefon: +45 8724 4773
Mobil: +45 3094 4231
Hjemmeside:
http://www.mascot.dk
Tilbage til toppen