Mascot International A/S

Vinduespudser

Brænder du for at skabe rene og pæne omgivelser for dine kollegaer og gæster i huset?

Sætter du en personlig stolthed i, at facade og vinduer er rene frem for, at du ”har været der”.

Så er du måske vores nye kollega i vores serviceteam.

I jobbet som vinduespudser hos MASCOT er det essentielt, at det falder dig naturligt at tage ansvar for dine arbejdsopgaver. Derudover er det vigtigt, at du har det fint med højder, da en del af den udvendige vinduespudsning foregår i 27 meters højde. I den sammenhæng er det en fordel, hvis du har erfaring med betjening af diverse typer lifte b.la. bomlift.

Din motivation

MASCOT har et af Danmarks mest moderne domiciler, hvor mere end 300 engagerede medarbejdere hver dag skaber værdi for kunderne. For at sikre en høj rengøringsstandard der er Tested to Work til gavn for både eksterne gæster og kollegaernes trivsel, har vi besluttet os for at in-source vinduespudsningen.  

Med reference til og i samarbejde med vores Head of Facility & Maintenance motiveres du af at tilrettelægge og udføre en effektiv vinduespudsningsindsats i hele bygningen.

Din hverdag

Din hverdag vil være præget af forskellige typer af vinduespudsningsopgaver efter plan, besluttede fokusområder, samt ad hoc-opgaver, der akut skal løses. Eksempler fra din kommende hverdag kunne være:

  • Indvendig vinduespudsning – 4 gange årligt
  • Udvendig vinduespudsning – 4 gange årligt
  • Fejning og gulvvask på vores lager
  • Mindre maleropgaver i huset
  • Diverse forefaldende opgaver efter behov

Dette er en 37 timers stilling med timeløn efter 3F overenskomst.

Hvem er du?

Af natur er du grundig og struktureret. Det er en forudsætning, at du har praktisk erfaring med vinduespudsning, både indvendigt og udvendigt, evt. som selvstændig. Du har indsigt i dosering og anvendelse af rengøringsmidler og har fuldstændig styr på kemidokumentation, opbevaring af datablade og ikke mindst korrekt anvendelse af værnemidler.

Desuden taler du dansk på et højt niveau.

Hvad kan vi tilbyde?

Bliv en del af en stærk kultur

MASCOT er en international vækstvirksomhed med en stærk og ambitiøs kultur båret af engagement, kompetencer, flid og samarbejde. Vores ambition er at udvikle, producere, markedsføre og sælge verdens bedste arbejdstøj og sikkerhedsfodtøj. Du bliver en del af en dynamisk arbejdsplads i konstant udvikling, hvor vi hver dag tilgår vores opgaver med et højt energiniveau, en løsningsorienteret fleksibilitet og omstillingsparathed.

MASCOT er også en familievirksomhed og er helt grundlæggende funderet på de familiære værdier. Vi stoler på hinanden, passer på hinanden og behandler hinanden og vores omgivelser ordentligt og med respekt. Ordentlighed og kvalitet i enhver henseende er i højsædet.

Topmoderne rammer skabt til arbejdsglæde og dynamik

Vi tilbyder en dynamisk hverdag i topmoderne fysiske rammer, både hvad angår interiør og eksteriør. Domicilet er bygget og indrettet med fokus på fællesskabet, et godt arbejdsmiljø og støtter de interne arbejdsgange. Frokosten laves af vores dygtige kollegaer i restauranten, og både før og efter arbejde kan du frit benytte vores velindrettede fitnesscenter med egen fitnessinstruktør og state-of-the-art maskiner.

MASCOTs domicil er beliggende lige ved Herning-motorvejen og hovedvej A13, hvorved der er nem tilgang i bil fra hele det midt- og østjyske område.

Del på:
Region:
Region Midtjylland
Ansøgningsfrist:
Løbende
Tiltrædelse:
Så snart som muligt
Arbejdssted:
Pårup v. Silkeborg
Yderligere oplysninger fås hos:
Lars Stig Jakobsen
Mobil: +45 40317447
Hjemmeside:
http://www.mascot.dk
Tilbage til toppen